2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
الهی امین.پانکچرسخته؟الان میخونم بعضیادردشدیدنوشتن.برای من یه عمق رحم گرفتن میلرزیدم

پانکچر با بیهوشیه دخترخوب، بعد که به هوش بیای یه مقدار دل درد داری من با اینکه هر دو پانکچرم هایپر شدم اما درد شدیدی نداشتم خداروشکر

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی خیلی ببخشیداصلادستشویی شماره 2نمیاد توای یوای هم گفتن داشتم میترکیدم نیومداخر رفتم همون دستشویی ...

فقط روز اول کاملا استراحت کردم،بقیش فقط حواسم بود خم و راست نشم و بار سنگین بلند نکنم.

بعد پانکچر فقط همون وقتی که به هوش اومدم درد زیادی داشتم،وگرنه بعدش فقط شکمم ورم داشت که اونم زود خوب شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی من انتقالم افتاد واسه برج ۲ دقیقا تو ماه رمضون میشه نمیدونم به ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

گلم انتقال لانگ هست یا نه؟ چون پارسال منم فکر میکردم میفته تو ماه رمضون، که افتاد چند روز بعد از عید فطر

حالا اگر هم افتاد دیگه چاره ایی نیست نباید روزه بگیری به خاطر دوز داروها

حتی منم امسال از روزی که تعداد استرادیولم شد 4 تا دکترم گفت دیگه روزه نگیر چون کم آب شدن بدن خطر داره با اون دوز استرادیول 

سلام ممنونم که جوابمومیدی.اعتمادندارم اخه به دکترخودم نرفتم که رفتم دولتی جهت استفاده ازطرح حمایتی.ا ...

بله عزیزم کمتر از یک ماه به زایمانم مونده

ببین گلم یا نباید به جایی اعتماد کرد یا اگر رفتی دیگه توکل به خدا 

ذخیره های بالای 5 میشه تنبلی تخمدان ها

شما نرمال هستی

عزیزم،مطمئنم خدا ما رو خیلی زیاد دوست داره و داره ما رو صبور و صبورتر میکنه برا وقتی فسقلامون به دنی ...

خدا کنه من و صبوری 🙈🙈🙈🙈 فقط واسه درمان ناباروري صبور بودم به طرز عجیبی

همیشه به خدا میگم خیلی بی جنبه ام منو قد ظرفیتم امتحان کن

کسی بوده ماه رمضون انتقال داده باشه ؟ @زینبی_بابا   یکی از دوستان گفتن شما ماه رمضون بودید ...

گلم چند روز بعد از عید فطر شد

حالا نهایتش افتاد ماه رمضون از دکترت بپرس

خودم که تا 3 روز مونده به عید روزه گرفتم ولی بعدش استرادیول هام شد روزی 4 تا، دیگه دکترم اجازه نداد 

تا قبلش میگفت بگیر

چرا من اصلا نشنیدم یا دکترم نگفت ای خدا 😢

حتما انجام دادی این آزمایش ها رو اگر آندومتریوز داری، فقط توجه نکردی،

لیست آزمایش های تومور مارکر برای بیماران آندومتریوز 

CEA

CA 19_9

CA 125

Humanepididymal protein

ROMA for pre_menopausal

ROMA for post_menopausal

الان موضوع نزدیکی بعد از انتقال تموم شد. وارد موضوع گرگرفتگی بعد از انتقال شدیم. اینیکیو خودم دچار ...

عزیزم تمام علائم رو بی خیال، بگو این دو هفته تا جواب آزمایش حتما مامانی، حسابی واسه خودت حال کن با جنین هات حرف بزن

وقتی آزمایشت مثبت بشه حداقل دو هفته زودتر از مامان هایی که طبیعی باردار میشن، با بچه ات ارتباط گرفتی😍😍😍😍