2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
ســـــلام دوستان گلم شبتون بخیر🌸 شهادت بی بی فاطمه ی زهرا رو بهتون تلسیت میگم ان شالله خدا بحق این ...

عزیزم برای سلامتی شما و دختر نازتون آیت الکرسی خوندم ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خدا کنه من و صبوری 🙈🙈🙈🙈 فقط واسه درمان ناباروري صبور بودم به طرز عجیبی همیشه به خدا میگم خیلی ب ...

زينب جون فكر نميكنم به عجولي و كم صبري من بوده باشي ولي همين ناباروري كه صبورمون كرده خودش يك هديه از طرف خداست وگرنه من نميدونستم الان با اين دو تا وروجكم چي كار كنم . 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جون فكر نميكنم به عجولي و كم صبري من بوده باشي ولي همين ناباروري كه صبورمون كرده خودش يك هديه ا ...

ان شاالله که این جور، باشه 😍 😍 😍 😍 

راستی مامان سبحان عزیز شیردوش نیاز میشه؟ موندم بگیرم، چی کار کنم؟ نوع خوبش، کم کم 330 میشه، دیگه اون میلیونی ها بماند

همون 300 هم گرونه ولی میگن سزارینی ها احتمال نیازشون بیشتره 

ســـــلام دوستان گلم شبتون بخیر🌸 شهادت بی بی فاطمه ی زهرا رو بهتون تلسیت میگم ان شالله خدا بحق این ...

سلام الهام جونم ، ان شا الله كه به خير ميگذره و دختر نازت رو به سلامت در آغوش ميگيري ، حتما زايمان كردي بهمون خبر بده خانمي . 😘😘😘

وای خداکنه. من اصلا اصلا به مثبت شدن فکر نمیکنم.دو روزه اینطوری شدم.اصلا دلم نمیخواد حتی برم آزمایش ...

عزیزم امیدوار باش، به خدا به علائم نیست

چه جور دلت میاد بگی نتیجه نگرفتی بعد از این همه تلاش!! 

میگم کسی که جنین بلاست انتقال میده با کسی که جنین ۳ روزه انتقال میده وقتی آزمایشش مثبت میشه هفتش بیش ...

دو روز فرق دارن

البته اگر مثل رویان سن جنین رو حساب نکنن فرقی ندارن🥴🥴🥴🥴

من که دکترم سن جنین حساب نمیکنه، خودم واسه دلخوشی سه روز بیشتر به خودم میگم🤭🤭🤭🤭

ان شاالله که این جور، باشه 😍 😍 😍 😍  راستی مامان سبحان عزیز شیردوش نیاز میشه؟ موندم بگیرم، ...

عزيزم من كه نگرفتم البته دستي گرفتم كه به دردم نخورد و برقي هم از يكي از بستگان گرفتم كه اون هم اصلا نتونستم باهاش كار كنم ، فكر نميكنم نياز بشه ، ان شا الله ني ني ات مثل پسر من تنبل خان نباشه كه ديگه از ٥ ماه به بعد نه تنها شير خودم رو نميخوره چون حال مكيدن نداره تازه شير خشك هم بايد در نهايت گرسنگي باشه تا بخوره ولي دخترم سينه خالي رو هم با تمام توانش مك ميزد . 😍😍😍

وای عزیزم 😍 یعنی میشه😅 فاطیما جون آزمایش دومتم دادی خوب بود خداروشکر؟  بعد از آزمایش دوم با ...

بعد آزمایش دوم میری خدا رو شکر میکنی و انرژی مثبت میدی 

غذاهای خوب و خوشمزه و مقوی میخوری و البته متعادل 

و حساب کن یک ماه بعد از انتقال کی میشه، و نوبت سونو میگیری

ممنون خداروشکر که بسلامتی این دوران رو گذروندین یه چیزایی شنیدم که بعد عمل انتقال تکرر ادارار میگیر ...

اصلا این جوری نیست 

اگر هم یه سری دوستان تکرر ادرار دچار میشن به خاطر دارد هست

علائم بارداری خیلی زود بیاد یکی دو هفته بعد از جواب + هست😉😉😉😉

ممنون  من شیاف پروژسترون هم از واژینال استفاده میکنم تا یه ساعت هم دراز میکشم اما بازم وقتی بل ...

مشکلی نیست عزیز دلم

هر وقت هم عجله داشتی اگر اسم شیافت فرتیژست یا سیکلوژست هست، مقعدی استفاده کن، تمیز تر هم هست 

عاطی جون یه سوال داشتم.من خودم خیلی حساس بودم که تغذیه م درست باشه و .....حالا نشد.میدونم که کلا به ...

عزیزم منم نمیدونستم واسه درمان ویارم، تو حدود دو  سه ماه یک کیلو عسل خوردم🙈🙈🙈 

رقص هم کوتاه باشه اشکال نداره🙈🙈🙈

عزيزم من كه نگرفتم البته دستي گرفتم كه به دردم نخورد و برقي هم از يكي از بستگان گرفتم كه اون هم اصلا ...

آره خدا کنه خوب شیر بخوره 

از الان بهش میگم پارسال که همش روزه بودم، امسال باید بخوری تا منم مادر شیرده حساب بشم و روزه نگیرم، دلم عذر مادری میخواد🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈