2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
وای بمیرم برای دلت امشب اگه میتونی حدیث کسابخون وازحضرت زهرابخواه صلاحت روبده .چقده سختی کشیدی تو,ای ...

قربونت عزیزم انشالله جنین های عالی برات تشکیل میشن و انتقالتونم مثبت میشه،، پانکچر و انتقال دفعه قبل من داستانیه برای خودش چون دو سه ساعت بعد از انتقالم هم پدر و مادر همسرم اومدن مهمونی خونمون و من کلا سعی کردم عادی باشم و....  خلاصه اینکه خدا حاجت دل هممونو بده.  التماس دعای فراون عزیزم

قربونت عزیزم انشالله جنین های عالی برات تشکیل میشن و انتقالتونم مثبت میشه،، پانکچر و انتقال دفعه قبل ...

ممنون ازدعای خیرت ایشالله برای خودتم بحق فرزندان حضرت زهرا.چشم قابل باشم حتنامحتاجیم به دعا.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدبختی اینجاس اونهاهیچ ازمایشم ننوشتن خودم دادم گفتن مشکل داری سقط میشه گفتن بعدانتقال انوکساپارین م ...

بله من هم بعد از انتقال منفی رفتم دکتر برام نمینوشت میگفت باید سه بار انتقال منفی داشته باشی و سن بالای ۳۵ باشی و یه سری شرایط دیگه ولی منم اصرار کردم،،،،  ان شالله همین بار اول نتیجه میگیرید خیلی ها اینجا با مشکل ایمنی و انعقادی و بار اول نتیجه گرفتن، 

سیکلتون لانگه یا شورت؟  یعنی ماه قبل تزریق ال دی خوردید؟

بله من هم بعد از انتقال منفی رفتم دکتر برام نمینوشت میگفت باید سه بار انتقال منفی داشته باشی و سن با ...

اره یه دوره داروخوردم تموم شدالانم سینال اف داده وشبی دوتالتروزل من همش میگم اینهاکمن برای من خیلی کم.فولیام رشدنمیکنن.من دوره هام دقیق7روزه است.

آره من کلا خیلی از رویان واسه پانکچر و مراقبت های بعد از پانکچر راضیم.رسیدگیشون هم از نظر من خوب بود ...

دلارام جان یعنی خودتون بدون هماهنگی با جایی مستقیم رفتید پیش جنین شناس؟؟؟؟  یعنی میشه خودمون بریم صحبت کنیم؟؟؟  جنین شناس منظورتون همون اتاقی هست که کنار اتاق عمل ای وی اف هست و آقایون قبل ما رفتن اونجا نمونه دادن یا اون اتاقی که سالن روبرویی هست؟؟ منم خیلی دوست دارم از خود جنین شناس میپرسیدم چرا فقط دوتا جنین از ده تا تخمک تشکیل شدش

اره یه دوره داروخوردم تموم شدالانم سینال اف داده وشبی دوتالتروزل من همش میگم اینهاکمن برای من خیلی ک ...

ان شالله که با همینا جواب بگیرید والا من خودمم از کار دکترا سردرنمیارم و بعد از چند سال پیگیر درمان بودن و خوردن انواع داروها هنوز به دکترا اطمینان ندارم ولی میگن باید اطمینان کنید چون همین استرسها از همه چی مضر تره آن شالله خدا براتون میخواد عزیزم

ســـــلام دوستان گلم شبتون بخیر🌸 شهادت بی بی فاطمه ی زهرا رو بهتون تلسیت میگم ان شالله خدا بحق این ...

سلام عزیزم اتفاقا الان داشتم فکر میکردم چرا ازت خبری نیست فکر کردم زایمان کردی ان شاءالله به سلامت دختر گلت و بغل بگیری عزیزم

خدا جونم شکرت...
دعاکنیم برای هم دوست خوب,ممنون میشم ازت.من مشکل ایمنی انعقادیم دارم تازه.☹️☹️

حتما عزیزم اگ تایپک هامو بخونی میبینی چقدر مشکل دارم منم مشکل غلظت خون دارم چند بار طبیعی باردارشدم قلب تشکیل نشد وبعدم ک آمپول انوکسا هرروز تو بارداری زدم قلب تشکیل شد اما ۱۸هفته گفتن بچه ام مشکل مغزی داره وسقط کردم الانم هرچی ب دکترم گفتم از روز انتقال امپول انوکسا بده قبول نکرد گفت فاکتور های انعقادیت خیلی بد نیس وبعده آزمایش مثبت برات تجویز میکنم 

الانم ک رفتم تخمک اهدایی گرفتم فقط دوتا جنین داشتم که امروز انتقال دادم تا خدا نخوادنمیشه منم تا بتونم بیخیال میشم 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
حتما عزیزم اگ تایپک هامو بخونی میبینی چقدر مشکل دارم منم مشکل غلظت خون دارم چند بار طبیعی باردارشدم ...

اره الان دارم میخونم پستارو,خداخودش کمکت کنه عزیزم نامه گرفتی ازدادگاه برای تخمک اهدایی؟ایشالاه که همینامیگیرن برات چقده سخت بوده سقطتت.من که میگم بایدبدن بعدانتقال والله یهودیدی گرفته ولی خون نمیرسه.من تیروییدهم دارم کم خونی و...الکی مشاوره ازمایشگاه گفت خوبه سنتم کمه میگیره.😓

اره الان دارم میخونم پستارو,خداخودش کمکت کنه عزیزم نامه گرفتی ازدادگاه برای تخمک اهدایی؟ایشالاه که ه ...

ن عزیزم همین که آزمایش ژنتیک رو نشون دادم قبول کردن 

انشالله همه مون نتیجه بگیریم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾