2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
آره گلم  من چون طول سرویکس کوتاه داشتم و بعد سرکلاژ شدم برای جلوگیری از انقباض این همه مدت بای ...

عزیزم،مطمئنم خدا ما رو خیلی زیاد دوست داره و داره ما رو صبور و صبورتر میکنه برا وقتی فسقلامون به دنیا میان و قراره مادری کنیم.

چرا نمیتونی عزیزم؟ منم فرنگی برام خیلی راحت نبود،هر چند که قبلا هم گاهی فرنگی استفاده میکردم،ولی تر ...

خیلی خیلی ببخشیداصلادستشویی شماره 2نمیاد توای یوای هم گفتن داشتم میترکیدم نیومداخر رفتم همون دستشویی خودمون.استراحتات چطوری بودن؟پانکچر دردداشت بعدش؟الان چیابخورم؟خودموبستم به مویزواجیل و...الان ازترسم.کلیم ویتامین دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان درسته چقدرسخته هایپرشدن.وای ایشالله که برات خوب باشه,کاش مال منم بعدبرداشت همین ماه انتقال بدن. ...

هر چی خدا بخواد.من دلم میخواست همون مهرماه فرش انتقال بدن ولی نشد .من ۳۱ سالمه و چون گفتن تو بسته های سه تایی فریز کردن خودم میگم حتما میخوان سه تا انتقال بدن.تا ببینیم خدا چی میخواد و چند تا انتقال میدن برام

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
هر چی خدا بخواد.من دلم میخواست همون مهرماه فرش انتقال بدن ولی نشد .من ۳۱ سالمه و چون گفتن تو بسته ها ...

ایشالله عزیزم,حتماقابل باشم دعاگوتونم برای همتون صلوات میفرستم.ازمهرماه برات فریزکردن؟مرکزدولتی رفتی یاخصوصی؟من دولتی رفتم برای هزینه هاشون ازاونه میترسم

ایشالله عزیزم,حتماقابل باشم دعاگوتونم برای همتون صلوات میفرستم.ازمهرماه برات فریزکردن؟مرکزدولتی رفتی ...

آره عزیزم.۲۷ مهرماه پانکچر داشتم و ۲۹ مهر فریز کردن جنینای خوشگلم رو.من رویان میرم.

گلن به دولتی و خصوصی نیست که.خدا بخواد هر جا که بری میگیره نخواد هم نمیگیره.من دفعه قبلی مرکز خصوصی بودم.کلی خرج گذاشتن رو دستمون فثط ۵ تخمک داشتم و ۴ تا جنین که اونا هم رشد نداشتن و ازبین رفتن و اصلا به انتقال هم نرسید.تازه اونجا هم بهمون گفتن باید برین جنین اهدایی بگیرین و با جنین خودتون نمیتونین باردار بشین و کلی ناامیدمون کردن..خیلی ها تو همین مراکز دولتی جواب گرفتن .نگران نباش عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره عزیزم.۲۷ مهرماه پانکچر داشتم و ۲۹ مهر فریز کردن جنینای خوشگلم رو.من رویان میرم. گلن به دولتی و ...

ایشالله اینطورکه میگی بشه.عجب بعضیاخیلی نامردن ادموناامیددلشکسته میکنن.برات ارزوی بهترینادارم انتقال دادی به منم بگو😍😍

ســـــلام دوستان گلم شبتون بخیر🌸 شهادت بی بی فاطمه ی زهرا رو بهتون تلسیت میگم ان شالله خدا بحق این شب بزرگ هر حاجتی هر مشکلی دارید حل بشه و دامنتون سبز بشه🙏🏻🌹🌸 

منو دخترم ازتون التماس دعا داریم چند شبیه بخاطر فشار بالام بستری هستم دعاکنید بخیر خوشی بغل بگیرم 🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اخه من الان دکترخودمم نمیرم که میرم مرکز اومزشی دولتی بخاطرهزینه هاواستفاده ازطرح حمایتی ,خداکنه که ...

عزیزم مهم خداست اون بخواد میشه 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
ممنون عزیزم شایدشماسالمی من تنبلی دارم وبه زودیافولی هام بزرگ نمیشن.عزیزم ببخشیدبعدپانکچرچندروز دردد ...

من تنبلی ندارم.، بعد از پانکچر هم همون روز درد داشتم بعد متاسفانه مراسم برادر همسرم بود و چون کسی قضیه ناباروری ما رو نمیدونه مجبورم کردن خیلی فعالیت کنم و در های ملایمی میومد و میرفت البته من هايپر نشدم و درد ها کلا برام قابل تحمل بود،،،  نه عزیزم انتقالم منفی شدش و از ده تا تخمک فقط دوتا جنین تشکیل شدش الان دیگه جنین هم ندارم و از نو باید پانکچر بشم،،،  اگه قابل باشم حتما دعاگو هستم آن شالله به حق این شب عزیزم و این ایام خانم فاطمه زهرا به هممون نظر کنه عزیزم

من تنبلی ندارم.، بعد از پانکچر هم همون روز درد داشتم بعد متاسفانه مراسم برادر همسرم بود و چون کسی قض ...

وای بمیرم برای دلت امشب اگه میتونی حدیث کسابخون وازحضرت زهرابخواه صلاحت روبده .چقده سختی کشیدی تو,ایشالله اینبارحتمامامان میشی,خخخ من دغدغه ام فقط جنینان وگرنه بعدانتقال نمیدونم چندان امیدندارم هرچی خدابخواد

شما تا حالا انتقال انجام دادید؟  از مایش ایمنی انجام دادید؟؟؟  چه درمانی بابت این قضیه دار ...

بدبختی اینجاس اونهاهیچ ازمایشم ننوشتن خودم دادم گفتن مشکل داری سقط میشه گفتن بعدانتقال انوکساپارین میدیم .الانم اسپرین میخورم .نه عزیزم من باراولمه وروزچهارممه دارم امپول میزنم نمیدونم کی تخمک کشی کنندوانتقال و..