2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خوب من لکه بینی یا خونریزی هم ندارم چرا انقدر پروزسترون بهم داده پس

ميتوني شيافت رو اضاف کني 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها امروز روز سوم انتقال جنین هست دکتر برام تاکرولیموس تجویز کرده که من می خوام از فردا نخورم چون تهوع شدید و سرگیجه میاره، کسی بود این دارو رو مصرف کرده باشه

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
زينب جان ي سوال داشتم من فردا موعد پريودم هست قرص ال دي تموم شده و فردا روز ده سينافکتم هست قانونا ب ...

خب خودشون گفتن بدون توجه به پریود شدن یا نشدن بیا سونو.نگران نباش اونا خودشون میدونن چیکار کنن.به منم اون موقع همینو گفتن .گفتن اگه پریود نشدی مهم نیست.سر موقعی که بهت نوبت دادیم بیا سونو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم من دکترم اینطورگفته ولی من میترسم اخه قبلاتوای یوای همینارودادن فقط دوتافولی20-21داشتم.🤐 ...

برای آی یو آی من سینال ندادن فقط لتروزول و اچ ام جی بود برای همین گفتم،   ببینید بنظرم طبق تجربه خودم دکترا دژ کم شروع میکنن بعد که با سونو چک میکنن اگه رشد فولیکول ها خوب نباشه کم کم دژ دارو رو زیاد میکنن حداقل برای من اینطوری بود که بعد از سونو روز هشتم اچ ام جی رو هم اضافه کردن،،،،  درضمن منم در ای یو آی با لتروزول و اچ ام جی دوتا فولیکول ۱۶ و ۲۰ داشتم ولی تو سيكل میکرو با ده تا تخمک ازم گرفتن. آن شالله خیره عزیزم

چه خوب شدگفتی واقعا.من فکرمیکردم بایدبعدانتقال درازکش باشم ,من فقط عمرانمیتونم دستشویی فرنگی ,ایرانی ...

چرا نمیتونی عزیزم؟

منم فرنگی برام خیلی راحت نبود،هر چند که قبلا هم گاهی فرنگی استفاده میکردم،ولی ترجیحم ایرانی بود.😁😁😁

اگه دوست نداری اصراری نیست،ولی بهتره فرنگی استفاده کنی.

عزیزم سلام خوش اومدی گلم دارها بر اساس ذخیره تخمدان و سونو تجویز میشه اصلا نگران نباش به دکترت اعتم ...

سلام ممنونم که جوابمومیدی.اعتمادندارم اخه به دکترخودم نرفتم که رفتم دولتی جهت استفاده ازطرح حمایتی.الان من تنبلی دارم خوبه اینها؟؟ذخیرمم1.27هست.شماانتقال دادی گرفته؟

ممنون گلم.آره قراره بزودی صاحب سه قلوهام بشم. انتقالم که تو همین بهمن ماه هست.فعلا دارم دارو میخورم ...

اهان درسته چقدرسخته هایپرشدن.وای ایشالله که برات خوب باشه,کاش مال منم بعدبرداشت همین ماه انتقال بدن.ایشالله صاحبشون میشی,توچندسالته که سه تاانتقال میدن؟؟،من22سالمه ولی گفتن اگربشه فقط دوتاانتقال میدیم

عزیزم من این دکتری ک شما میگین رو نمیشناسم اما هما اسکوییان رو خیلی تعریف شو شنیدم  انشالله جو ...

اخه من الان دکترخودمم نمیرم که میرم مرکز اومزشی دولتی بخاطرهزینه هاواستفاده ازطرح حمایتی ,خداکنه که نتیجه بگیرم

برای آی یو آی من سینال ندادن فقط لتروزول و اچ ام جی بود برای همین گفتم،   ببینید بنظرم طبق تجرب ...

ممنون عزیزم شایدشماسالمی من تنبلی دارم وبه زودیافولی هام بزرگ نمیشن.عزیزم ببخشیدبعدپانکچرچندروز دردداشتی؟گرفت برات کوچولوهات؟توکل برخدا برای همدیگه دعاکنیم.من که همیشه دعامیکنم وصلوات میفرستم.

خیلی برام جالبه چیزایی که میگین. من پارسال که پانکچر کردم نه برگه ای دادن نه تعداد تخمک هارو درست حس ...

آره من کلا خیلی از رویان واسه پانکچر و مراقبت های بعد از پانکچر راضیم.رسیدگیشون هم از نظر من خوب بود.لی لا جان ما بعد از تخمک کشی رفتیم قسمت جنین شناسی و با جنین شناس مرکز صحبت کردیم.اونجا بهمون گفتن که دوتا از تخمک ها مرده بودن سه تاشون هم نابالغ بودن که گفتن تو محیط مخصوص میزاریم اگه رشد کردن لقاح میدیم.یازده تا هم گفتن تخمک بالغ داشتم.دو روز بعد که رفتم گفتن انتقال منتفیه بخاطر هایمری و دوباره رفتیم با جنین شناس صحبت کردیم که هم تعداد و کیفیت اسپرم همسرم رو برامون توضیح داد هم تعداد و کیفیت جنین ها رو و گفتن که تو بسته های سه تایی فریز کردن.کلی هم توصیه بهمون کردن و درباره باید ها و نباید های بعد از انتقال و تصورات غلط درباره شرایطی که باید بعد از انتقال رعایت کنیم رو برامون توضیح دادنو خیلی هم بهمون امید دادن.کلا خیلی خانم گلی بود جنین شناس رویان خانم کریمیان.خدا کنه روز انتقالم هم اونجا باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.