2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
اره عزیزم استراحتم واقعا از صبح ک امپول پروژسترون میزنم خوبم تا ۳.۴صبح ک ازم یه دفعه لک بزرگ قهوه ای ...

اخ اخ عزیزم راست میگی

خیلی حس بدیه

من انقدر به قلبش فکر میکنم

به اینکه چرا یکم شکم ندارم

به اینکه جالتام عوض شده

یا هزار تا چیز

واقعا خدا کمکمون کنه

بقیش راحت بگذره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

سلام دوستان من امروزدوتاجنین انتقال دادم برام دعاکنین مثبت بشه وبسلامتی بگذرونم چون دیگه جنین ندارم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها خیلی ممنون ،من الان ده تا امپول پروژسترون دارم اینا رو بزنم باز باید برم بخرم  ولی خیلی سخ ...

عزیزم جای آمپول رو بعداز تزریق با یخ مالش بده(آب معدنی کوچیک رو بذار فریزر بعد بذارش تو نایلون) فرداش با حوله گرمش کن، خدا خیرش بده زینبی_بابا رو از ایشون یاد گرفتم الان جاش خییییلی کم اذیتم میکنه، من اولا فقط با حوله گرمش میکردم بازم جاش اذیتم میکرد این روش بهتره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان من امروزدوتاجنین انتقال دادم برام دعاکنین مثبت بشه وبسلامتی بگذرونم چون دیگه جنین ندارم

عزیزم😍😍😍 انشاالله که دلت شاد بشه❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من هفته پیش داشتم این هفته کم شده راستش خیلی نگرانم کاش میشد ی سونو برم که نمیشه خیلیی سونو رفتم

من چوب خط سونوهام پره ازاینور دکترم واسه غربالگری دیر وقت داده باید ۱۵م میرفتم داده ۲۰م من تااون موقع ک میمیرم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من چوب خط سونوهام پره ازاینور دکترم واسه غربالگری دیر وقت داده باید ۱۵م میرفتم داده ۲۰م من تااون موق ...

عزیزم ایشالله که خیره نگران نباش اصلا

بالاخره مجبوریم تحمل کنیم

ایشالله از این به بعدش برامون راحت بکذره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم ایشالله که خیره نگران نباش اصلا بالاخره مجبوریم تحمل کنیم ایشالله از این به بعدش برامون راحت ...

بحق امام رضا انشالله همه چی خوب پیش بره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
😂😂😂😂عزیزم چه خوب خیالپردازی کردی ولی من به قانون جذب خیلی اعتقاد دارم ان شاءالله اینو تو واقعیتم ...

ممنونم عزیزن

من اتفاقا از خیالپردازی میترسم..یادمه آی یو ای که کردیم همش از زبون نی نی حرف میزدم..شوهرمم ذوق میکرد

ولی بعد که منفی شد..حس کردم شوهرم بیشتر از خودم روش تاثیر گذاشت..خیلی ناراحت بود

از اون به بعد میترسم از خیال بافی😓

ولی یه جاهایی واقعا دست خودم نیست..شیطنتم گل میکنه😅😅

خدا کنه این دیگه به واقعیت تبدیل بشه..هم بچه هامون به سلامتی به دنیا بیان هم ماشین دار بشیم بریم مسافرت😃

بسلامتی عزیزم😍 الان نی نی هات چسبیدن ب دلت... ان شاءالله برا هر دومون مثبته،حضرت زهرا بهمون هدیه ...

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه هر دومون و همه منتظرا جوابشون مثبت بشه 🙏🙏🙏🙏😍واسه من دوتا جنین انتقال دادن اما نگفتن چند سلولی فقط اون لحظه شنیدم که جنین شناس به دکتر گفت یکی بلاست یکی مورولا 

فکر میکنم اینو گفت