2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
خب یه بی بی بزن مطمن شو 

زوده آخه تازه 3 روز از وقتم گذشته

توهمه دیگه ولی چیکار میشه کرد مالخولیایی شدم از بس هر ماه منتظر یه فسقلی شدم

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
انشالله خیره برات عزیزم انشالله امسال عیدو با تو دلیت جشن بگیرین

مرسی گلم انشاالله توام همینطور و همهههههه مامانااااای منتظر

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیار بیار 😂😂😂😂

وای نگو قشنگ بشینیم غیبت مادر شوهرو بکنیم یکم از فکر بچه درایم  

سلام خانما روزتون بخیر ،من با میکرو باردار شدم ،و هفت هفته و چهار روزمه ،سونوی قلب رفتم و خداروشکر قلبش تشکیل شده ،دکترم تهرانه بهش زنگ زدم گفتم قلب تشکیل شده داروها رو چکار کنم ،گفت داروهاتو ادامه بده ،من روزی دوتا شیاف پروزسترون،و ی امپول پروژسترون به همراه شبی یکی امپول انوکسان میزنم ،بعد از منشیش پرسیدم خب این داروها رو تا کی باید ادامه بدم گفت باید ادامه بدی دیگه همینجور ،،،الان میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم میتونم امپول پروژسترون و شیافا رو استفاده نکنم؟ فقط انوکسان رو بزنم؟؟

اخه من خودم مشکلی ندارم همسرم اسپرمش ضعیف بود مجبور شدیم میکرو کنیم 

اخه سخته خدایی هرشب امپول زدن

یا مثلا فقط شیافا رو استفاده کنم ،امپول نزنم

میشه منو راهنمایی کنید 

ممنون

سلام خانما روزتون بخیر ،من با میکرو باردار شدم ،و هفت هفته و چهار روزمه ،سونوی قلب رفتم و خداروشکر ق ...

طبق نظر پزشکت برو جلو

منم فقط همسرم مشکل داشت‌ولی دارمها رو دارم ادامه میدم

من امپول نداشتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم ان شالله که خیلی زود به آرزوهاتون برسین😙 منم خیال پردازی زیاد میکنم... یادمه چند ماه قبل ان ...

😂😂😂😂عزیزم چه خوب خیالپردازی کردی ولی من به قانون جذب خیلی اعتقاد دارم ان شاءالله اینو تو واقعیتم بارها و بارها تجربه کنین و با همسرت بهم بخندین که یادش بخیر ی روز خیالپردازی میکردین😍😍

خدا جونم شکرت...
سلام خانما روزتون بخیر ،من با میکرو باردار شدم ،و هفت هفته و چهار روزمه ،سونوی قلب رفتم و خداروشکر ق ...

سلام دکترتون کیه؟؟

نه عزیزم فعلا پروژسترون باید ادامه بدی اصلا قطع نکن 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام خانمها امروز روز سوم انتقالم هست و سومین انتقال دیگه جنین ندارم با دلهای پاکتون دعا کنید مثبت شم من دیروز خیلی حالم بدبود گلاب به روتون چند بار بالا آوردم می ترسم ضرر داشته باشه برام 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
طبق نظر پزشکت برو جلو منم فقط همسرم مشکل داشت‌ولی دارمها رو دارم ادامه میدم من امپول نداشتم

عزیزم شما بتات چند بود؟ بار اول و دوم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
امپول پروژسترون نداشتی؟؟ اخه خیلی سخته هرشب باید برم درمانگاه دیگه خسته شدم

نه نداشتم

فقط خونریزی کردم هفته ۶که۲۰ تا داد

میگفتم یکی میومد خونه برام میزد

یا مامانم برام میزد

که تموم شد بییست تا دونه بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم