2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
روز ۴ که خیییییلی زوده 🤔

روز ۴ امپول زدم عشقم😁نه بیبی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ بهمن ساعت ۱۲ بچه هامو گذاشتن تو دلم😍💕 روز ۱۴ سیکلم بود.. شما کی انتقال دادین؟ دیدم شما مثبت ...

من 14 آذر انتقال دادم،منم روز 14 سیکلم بود.

ان شاالله توو مرحله مامان شدنی.😍😍😍😍

وای دوقلو چه باحال  انتقال چندم بودی عزیز ؟

اولین بارم بود عزیزم،البته دومی یه خرده داره بازی درمیاره😁😅

هفته پیش توو مطب دکترم قلبش کاملا واضح دیده نشد،دکتر گفت این یه هفته سنش پایین تر از اون یکیه.نمیدونم چطور این امکان وجود داره.

حالا شنبه قراره برم سونو که تکلیف دومی مشخص بشه،ان شاالله هر چی خیره همون بشه.

طبق نظر پزشکت برو جلو منم فقط همسرم مشکل داشت‌ولی دارمها رو دارم ادامه میدم من امپول نداشتم

خوش به حالت عروس کوچولو،دو سه روز دیگه دو ماه میشه که دارم هر روز آمپول پروژسترون میزنم.خیلی عذر میخوام ب ا س ن برام نمونده 😥😖😢

خوش به حالت عروس کوچولو،دو سه روز دیگه دو ماه میشه که دارم هر روز آمپول پروژسترون میزنم.خیلی عذر میخ ...

عزیزم خیلی سخته

من ۲۰ تا زدم پدرم درومد

دکتر من نمیدونم چرا

ولی امپول اصلا قبول نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
امپول پروژسترون نداشتی؟؟ اخه خیلی سخته هرشب باید برم درمانگاه دیگه خسته شدم

من بعد چهل روز که هر روز میرفتم بیرون آمپول میزدم،شوهرم رو بهش آموزش دادم که توو خونه برام بزنه الان دو هفته میشه شوهرم برام میزنه،بهتر از بیرون رفتنه که هر بار یکی ازت سوال جواب میکنه که برا چی آمپول میزنی

@بهار۱۳۹۷ @سیمایی     @سمانه۲۳۳ @دریایbساحل بچه ها تقریبا هفته هام ...

من یکم شکمو داشتم الانم مامانم میگه فرق کرده اما خودم نمیفهمم اما حس میکنم یکم پر شدم راستی من هنوز لکه بینی قهوه ای دارم خسته شدم بخدا شبا زیادمیشه در طول روز زیاد نیست

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من یکم شکمو داشتم الانم مامانم میگه فرق کرده اما خودم نمیفهمم اما حس میکنم یکم پر شدم راستی من هنوز ...

عزیزم

بسلامتی

اسنراحتت کامله؟ بنظرم طبیعی

دکتر من گفت اصلااا مهم نیست

نگران نباش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من بعد چهل روز که هر روز میرفتم بیرون آمپول میزدم،شوهرم رو بهش آموزش دادم که توو خونه برام بزنه الان ...

اخ دقیقا زدی تو خال از این که میری درمانگاه یا بیمارستان ،و ازت سوال جواب میکنن خسته شدم ،تا مهر دکتر میبینن تو نسخه که نوشته نازایی و ای وی اف سوال جوابا شروع میشه،شهر ماهم که کوچیک همه همو میشناسن

عزیزم بسلامتی اسنراحتت کامله؟ بنظرم طبیعی دکتر من گفت اصلااا مهم نیست نگران نباش

اره عزیزم استراحتم واقعا از صبح ک امپول پروژسترون میزنم خوبم تا ۳.۴صبح ک ازم یه دفعه لک بزرگ قهوه ای میاد تاصبح طرفای ۱۱.۱۲ الان فعلا خوبم واقعا خسته شدم پرولوتون نمیدونم چرا بهم نمیدن خسته شدم گاهی حسایی میاد سراغم ک فک میکنم نی نی یاقلبش ایستاده یا میخواد دفع شه از فکر بهش اعصابم خورد میشه ولی بازم توکل بخدا هرچی خدا میخواد اون بشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

من درد تخمدان و رحم وشکم گاهی میاد سراغم 

@**عروس_کوچولو**