2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
سلام خانمها امروز روز سوم انتقالم هست و سومین انتقال دیگه جنین ندارم با دلهای پاکتون دعا کنید مثبت ش ...

ان شاءالله مامانی عزیزم به فال نیک بگیر بگو شاید از علائم مثبت شدنه😍😍

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حداقل تا سونو ان تی باید استفاده کنی بعدشم با توجه به شرایطتت براتون کم میکنن و قطعش میکنن فکر ...

اها خیلی ممنون ،من الان ده تا امپول پروژسترون دارم اینا رو بزنم باز باید برم بخرم 

ولی خیلی سخته هر شب امپول زدن ،من با. سنم درد میکنه خیلی

وای بسلامتی ان شاالله چه روزی هم انتقال دادی😅😊😍 برای منم دعا کن  چندمین انتقالت بود علایم ...

اصلا اون روز انتقالم همش به شوهرم میگفتم نشونه اس مطمئنم مثبت میشه😉بار دوم بود،بار اول باردار شدم ۸ هفته واسه قلب رفتم ۶ هفته توقف رشد کرده بود سقط شد!من تیر کشیدن واژن و تخمدان رو هر دو سری داشتم علائم دیگه ام از هفته ۶ شروع شد شما هم ان شالله مثبت میشی مهم ترین عامل آرامش و انرژی مثبته😍

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
اها خیلی ممنون ،من الان ده تا امپول پروژسترون دارم اینا رو بزنم باز باید برم بخرم  ولی خیلی سخ ...

عزیزم مادر شدن این زحمتارم داره دیگه😉😉جای آمپولاتو کیسه آبگرم بزار یا حوله داغ کن بزار

اون سمت که امروز آمپول میزنی فردا حوله داغ بزار که کمتر اذیت شی

خدا جونم شکرت...
اصلا اون روز انتقالم همش به شوهرم میگفتم نشونه اس مطمئنم مثبت میشه😉بار دوم بود،بار اول باردار شدم ۸ ...

الهی بسلامتی نی نی تو بغل بگیری 

برای همه منتظرا دعا کن😍🙏🌹🌸

الهی بسلامتی نی نی تو بغل بگیری  برای همه منتظرا دعا کن😍🙏🌹🌸

ان شالله دامن همه ی منتظرا سبز شه عزیزم😍😍

من کلی عطسه کردم سه‌روز اول انتقال

اون خانم فکر کنم دقیقا لحظه انتقال عطسه کرده!من جدیدا عطسه میکنم دردم میگیره😐باید زیر دلم رو بگیرم خودمو جمع کنم عطسه کنم

@بهار۱۳۹۷ @سیمایی     @سمانه۲۳۳ @دریایbساحل بچه ها تقریبا هفته هام ...

سلام عزیزم

خیلی طبیعیه

الان هنوز برا شکم در آووردن خیییییییلی زوده.تازه آخر چهار ماه فک کنم یه ریزه شکم پیدا کنیم.😁

فعلا فسقلهامون نهایتا اندازه یه دونه زیتون هستن.

31 سالمه ولی میترسم 3 تا انتقال بدم همشون بمونه    

عزیزم بذار خود دکتر و جنین شناس برات تعدادش رو تعیین کنن،منم دلم میخواست سه تا بذارن که خیالم راحت بشه لااقل یکیش میگیره،ولی دکترم میگفت اگه سه تاش بگیره بیچاره میشی.😅😆😁

و چه خوب که به حرفش گوش دادم،جنین شناس هم تشخیص داد دو تا انتقال بدن،الان خدا رو شکر دو تاشم گرفته،و داشتم به این فک میکردم اگه سه تا میذاشتن الان میدیدی سه تاشم گرفته،اونوقت بارداری خیلی پرخطری میشد،هر چند دوقلویی هم جز بارداری های پرخطره،اما سه تا دیگه خیلی سخت میشد.

من روز ۱۲ بی بی زدم انقدر هول بودم😆

من روز ۴ انتقالم و ۱ انتقالم 

½هاش سی جی زدم میترسم بیبی بزنم کاذب بشه

همه میگن نصفه انقد اثر نداره ولی خوب من میگم شاید تو بدنم باشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا