2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
قهوه هم بده؟

ببین برای انتقال اینا نه که بد باشه کلا چیزای کافیین دار زیاد خوب نیست در کل برای بدن عزیزم

اره قهوه هم کهفیین داره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته چند وقته شوهرمم میزنه میگه برمیگرده یکمش ولی فکر کنم الانم خیلی برگشت من روشم فشار ندادم طول ک ...

برای منم بعضی وقتا اینجوری میشد همسرم میگفت میاد بیرون یکمش🌷🌷اشکال نداره😍😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم،آره خدا رو شکر.فعلا با پریود آخرم که حساب میکنم اول هفته ده هستم.ولی سن دقیق بارداری رو س ...

پس تقریبا با هم هستیم.من رو حساب آخرین قاعدگی دارم میرم هفته دهم

قراره بیستم برم غربالگری

ان شالله با سلامتی و دل خوش بغلشون کنی عزیزم😍😍

من امروز با شوهرم لج کردم پروژرسترونو خودم زدم فکر کنم ریدم ،کل پشتم دیدم کبوده و قلنبه فکر کنم تند ...

😂😂😂😂 آخه توی این مورد هم لج بازی؟!

یه جور دیگه لجت رو خالی میکردی سرش!!

منکه از همون روزای اول میدیدم یه مقدار از مایع برمیگرده بیرون..کمم نبود

هنوزم که دقت میکنم مایعش میاد بیرون

تو هم فک کنم همیشه اینجور بودی..ولی دیروز دقت کردی فک کردی بخاطر اینه که خودت زدی

زينب جون ي چيزي بگم مسخرم نکنيا ولي با اين که هنوز پانکچزم نکردم به خودم مطمعن ميشم باردار ميشم نظرا ...

عزیزم ان شالله که خیلی زود به آرزوهاتون برسین😙

منم خیال پردازی زیاد میکنم...

یادمه چند ماه قبل انتقالم همینجور که تو خونه نشسته بودیم.اون سایت دیوار ماشینا رو نگاه میکرد..منم طبق معمول تو نی نی سایت؟! 

بعد خاله بازیم گل کرد😆😆

بهش گفتم مثلا توی ماشین مورد علاقت نشستیم داریم میریم سفر😁..اونم توی خیالش فرمون ماشین تو دستش بود داشت دنده عوض میکرد!بعد من به صورت خیالی!همینجور که فلاکس رو از زیر صندلی برمیداشتم که براش چایی بریزم، رو به صندلی های عقبی ماشین گفتم بچه ها ساکت بشینین.حواس باباتون پرت نشه

شوهرم خیلی کیف کرد😂😂الان که داریم بچه دار میشیم میگه فکر میکردم اون بازیمون همیشه در حد یه رویا باقی بمونه!

عزیزم بسلامتی کجا کیری غربالگری؟

من تهران نیستم..همینجا شهر خودمون میرم..برای سونو دکترم خودش پیشنهاد میده کجا برم.

ولی اونجایی که میرم خیلی مسخرس..وقت رو تخت میخوابم پشت صفحه رو به منه😕

به دکتر که میگم منم میخوام ببینم!یه ذره صفحه رو میچرخونه یه توضیح یه ثانیه ای میده و تمام😟

@بهار۱۳۹۷

@سیمایی    

@سمانه۲۳۳

@دریایbساحل

بچه ها تقریبا هفته هامون یکیه

شماها شکم اوردید؟ 

من حتی اندازه مورچه شکم نیاوردم

هیچی

یکم فقط معدم ورم داره

همین

شماها چی؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم