2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
درود من روز اول انتقال یو عدسه ناقلا کردم میترسم نکنه دفع شدن 

متوجه نشدم چي نوشتيد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخور عزیزم چیزای کافیین دار خوب نیست اصلا ضرر داره سعی کن ترک کنی😊سخته ولی در کل برا خودمونم زیادش ...

قهوه هم بده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
تبریک خانمی دست راست روی سر ما😍😍 صحیح وسلامت بیاد(ن) بغلت👶🙏🏻🌸

ممنون عزیزدلم ان شالله قسمت خودت خانمی❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزیزم من دکترم برام ازمایش دو روز بعد از ازمایش اولی ننوشته.به زینب جون هم که گفتم چیزی در مورد ازما ...

جانم به سلامتی خانمی❤️

خدا از دهنت بشنوه الهی  شما بودی دیروز تست دادی مثبت شد ؟ اخه خیلی بتا بالا بود یادمه

آره عزیزدلم من مثبت شدم آره عشقم

سلام بهار جون..شما هم به سلامتی داری مامان میشی؟!😀😀  الان چند هفته ای؟

سلام عزیزم،آره خدا رو شکر.فعلا با پریود آخرم که حساب میکنم اول هفته ده هستم.ولی سن دقیق بارداری رو سونوی ان تی مشخص میکنه

سلام دوستان راستی اینکه میگن بعده انتقال جنین نشاسته با آب وشیر سویا بخورین واقعا تاثیر داره؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
ازمایش که میگن خوب نیست خودش باعث سقط میشه  دیگه طاقت ندارم شماهایی که زیاد تو این تایپک بودین ...

عزیزم برا من روز ده یه خط کمرنگ افتاد،ولی بدن به بدن فرق میکنه هر چی لانه گزینی دیرتر اتفاق بیفته دیرتر بتا بالا میره و بالطبع دیرتر بیبی چک نشون میده

مورفولوژی بین ۳و ۴ درصد بود  تخمک ها بخاطر اندومتریوز بی کیفیت و پوچ شدنو از ۲۸ تا فقط ۵ تا تخ ...

اگر قاااابل باشم حتتتتتما برات دعا میکنم سرنمازام عزیزم ...ممنون حتما واسه منم دعاکن

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

من امروز با شوهرم لج کردم پروژرسترونو خودم زدم فکر کنم ریدم ،کل پشتم دیدم کبوده و قلنبه فکر کنم تند زدم کلی از مایع برگشت سوزنم تند کشیم بیرون بعدش کلی دارو ریخت بیرون از سوراخ تزریق ،تزریقم بلد بودم درست زدم ولی اولین بار بود خودم میزدم فکر کنم یه دلیلیش اینه هنوز قبلیا درست جذب نشده دیگه جای بیرون ریخته ها یه شیافاضافه کردم امشب😞