2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
سلام زینبی بابا ، به من گفتن روزی دوتا اوابوست بخورم ، بهتره هر 8 ساعت یکی بخورم یا هر سه رو باهم بخ ...

عزیزم اوابوست چون تقویتی هست در طول روز پخشش کن 

کلومیفن یا سایر داروهای تحریک تخمدان اغلب یکجا باید استفاده بشن

من این ماه باید برم میکرو بکنم از دیروز لکه بینی زرد رنگ دارم دکتر بهم گفته روز دوم.سوم پریودیت بیا حالا نمی دونم کی باید برم.چهارشنبه هم تعطیله. بنظرتون فردا دکتر برم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم دکتر منم بهم گفته بود که اصلا نباید در طول دوره درمان باردار شد البته من اون موقع مجرد بود ...

منم دبیرستانی بودم، دکترم پیرمرد بود، ولی هر جلسه میگفت 🤭🤭🤭بی ادب

خدا بیامرزدش فوت کرده الان

خدا رو شکر عزیزم  کلا تو سه ماهه دوم به بعد ترشحات به طرز وحشتناکی زیاد میشه، من چند ماهه هر ر ...

زينب جون ديروز چون دقيقا مثل آب بود ترسيدم  انشالله كه چيز مهمي نبوده باشه

انشالله تا چند هفته ديگه به سلامتي ني ني خوشگلت رو ميگيري بغلت 🙏🙏🙏😍😍😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

خانما  روز دوازده انتقالم بازم لک قهوه ای دیدم  امروز موعد پریودمه    نظرتون چیه😟

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خانما  روز دوازده انتقالم بازم لک قهوه ای دیدم  امروز موعد پریودمه    نظرتون چیه ...

عزیزم امضات خیلی قشنگه😭😭😭چقد حسمون شبیه همه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بله عزیزم. دکتر زرنانی جواب آزمایشم رو دید گفت لازم نداری، برای دکترم هم نامه نوشت در موردش.

ممنون گلم دكترت فروتن بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم امضات خیلی قشنگه😭😭😭چقد حسمون شبیه همه

😢😢😢💔💔💔💔دعا کن مثبت بشم امروز  لک دیدم دلم خونه موعد پریودمه امروز

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خانما  روز دوازده انتقالم بازم لک قهوه ای دیدم  امروز موعد پریودمه    نظرتون چیه ...

بی بی نزدی؟؟انشالله که مامان شدی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اندومتریوز دارم گفتن رحم و تخمدان رو درگیر کرده و کیفیت تخمک ها رو از بین میبره از طرفی بخاطر کورتاژ ...

مورفولوژی همسرتون چند بود؟به علت مورفولوژی جنین کم تشکیل شد یا به علت کیفیت تخمک؟ازمازیش دی اف ای هم داده بود همسرتون؟به حق حضرت زهرا که اینسری مامان شدی عزیزم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بی بی نزدی؟؟انشالله که مامان شدی گلم

زدم منفیه میگن زود زدم💔💔💔💔 نمیدونم دیگه پنج شنبه ازمایش دارم