2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
وای خداروشکرر😍😍😍بار اولت بود؟؟😀😀

نه عزیزم بار دوم بود 

ولی سری پیش یدونه جنین سه روزه با گرید ب تشکیل شده بود فقط منم انتقال دادم 

این دفعه ولی بلاست انتقال دادم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام دخترا من روز ۹ هستم الان اصلا اکه بینی ندارم و قطع شده البته خودم گ میگم بخاطرپروژسترون ک زدم ق ...

بی شک مثبتی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خانمی برای منم دعا کنین فردا انتقال دارم استرس دارم  برای جلوگیری از یبوست چیکار کردین؟

بهترین کار این بود که صبحا بیدار میشدم دو تا لیوان آب میخوردم آب ولرم رو به خنک البته 

آلو و انجیر هم میخوردم 

اصلا یبوثت نگرفتم

عزیزم چه خوب شد پرسیدی  اصلاااااااااا  گلم هیچ وقت داروی شیمیایی و سنتی _گیاهی با هم نخو ...

زينبي ممنونم از تذکرت

دستتو بزار رو شکمت و براي من دعا کن. من و همسرم بعد از دوسال تلاش و انجام همه آزمايش ها بهمون گفتند هيچ مشکلي نداريد و موردتون بدون توضيحه. برام دعا کنيد. من از خانواده م دورم و هيچکسو ندارم باهاش حرفامو بزنم

او برایم بهترین ها را میخواهد
بنده خدا چقد تحت فشار گذاشتیش😂😂😂 من شوهرم اصلا توش نمیدیدم..از همون  اول سیکل آی وی اف که آ ...

هیچی نمیشه فدات شم

کافیه به چهار قسمت تقسیم کنی

ربع فوقانی رو در نظر بگیری

بعد همون یک چهارم بالایی هم دوباره به چهار قسمت تقسیم میکنی 

ربع فوقانی، دیگه آمپول که هیچی، بمی هم بزنی چیزی نمیشه😉😉😉😉

مبارکت باشه عزیزم چه بتای تپلی هم هستش الهی بارداری بی دردسر و خوبی داشته باشی 

ممنون عزیزدلم 

آره خداروشکر❤️ ان شالله جشن بتای همه شما عشقا❤️😘

بهترین کار این بود که صبحا بیدار میشدم دو تا لیوان آب میخوردم آب ولرم رو به خنک البته  آلو و ا ...

واسه منم دعا میکنی فقط دوتا جنین برام مونده و پنج روز انتقال دادم 

واسه شما دوقلو بود ؟؟؟

زینب جون شما اطلاع دارید قرص راکوتان چ عوارضی داره؟ی بار داخل نی نی سایت یک نفر داشت تحقیق انجام مید ...

نه گلم اصلا اینا نیست عوارضش

منم یک سال و نیم درمانم با راکوتان طول کشید ولی ربطی نداره

اتفاقا منم به خاطر همین شنیده ها کل پاب مد رو زیر و رو کردم، حتی یک مقاله هم ننوشته بود مشکل ناباروری و ذخیره و... اینا میاره 

همه جا نوشته شده بود تا 6 ماه بعد از قطعش به هیچ وجه نباید حامله شد و موقع مصرفش باید از روش های خیلی خیلی مطمئن جلوگیری استفاده کرد، (حداقل دو روش همزمان) 

چون به شدت نقص جنینی میده

مرضیه جان فقط من تا حالا ندیدم به کسی روزی سه تا کلومیفن بدن؟ شما دیدی؟  هر 8 ساعت؟؟ برام عجیب ...

سلام زینبی بابا ، به من گفتن روزی دوتا اوابوست بخورم ، بهتره هر 8 ساعت یکی بخورم یا هر سه رو باهم بخورم ؟؟ 

نه گلم اصلا اینا نیست عوارضش منم یک سال و نیم درمانم با راکوتان طول کشید ولی ربطی نداره اتفاقا منم ...

آره عزیزم دکتر منم بهم گفته بود که اصلا نباید در طول دوره درمان باردار شد البته من اون موقع مجرد بودم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه دکترمو که عوض کردم گفت لازم نیست نمیدونم حالا واقعا لازم دارم یا نه 

والا منم مثل شما آندومتریوز داشتم، گرید 3

ولی تخمک ها کیفیتشون عالی بودو دکترم گفت نیاز به عمل نیست 

سیکل پانکچر هم گونال داشتم، ستروتاید، اچ ام جی، و دیفرلین

قبلش هم از 21 سیکل قبل استرادیول تا روز دوم یا سوم پریودی 

ذخیره 6 و خورده ایی

شما چی؟ 

زينبي ممنونم از تذکرت دستتو بزار رو شکمت و براي من دعا کن. من و همسرم بعد از دوسال تلاش و انجام همه ...

عزیزم ان شاالله که مامان میشی به زودی

گلم یادم نیست پرسیدم یا نه، تو مرکز ناباروری بررسی شدین؟