2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام خانمی  هیچ کار خاصی نکردم روال قبل زندگیمو تو خورد و خوراک و استراحت ادامه دادم  یع ...

ممنونم خانمی برای منم دعا کنین فردا انتقال دارم استرس دارم 

برای جلوگیری از یبوست چیکار کردین؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
ممنون دوست خوبم😙 میدونی ماها نه سختی میکشیم حساس میشیم وگرنه غذا اونم دوسه بار اینقدر تاثیر نداره ...

اره عزیزم درسته

ولی فکر کنم ذهن خیلی مهمه

البته خود من از همه بدترم همش منفی نگر اصن یوضعی

کل خونه عاقی شدن از دستم

ایشالله باردار میشی میبینی یروز ی حالتتت غییر میکنه انقدر ادم فکر و خیال میکنهههه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢، ان شاء الله زودتر از دست این جماعت دکترا راحت بشی آره گلم منم بودم یه دوره ...

مرسي كه جوابمو دادي، بخدا از استرس دارم كلافه ميشم

متاسفانه كسي هم جواب درست و حسابي بهم نميداد( سه بار به نصر گفتم، من ذخيرم اينه! كيست بردارين؟ وضعيتم ذخيرم چي؟ گفت ربطي نداره!!! چون كيست سادست!!! اگه اندو بود دست نميزديم)

اينجا شماها هستيد، راهنمايي ميكنيد ، خدا بهت سلامتي بده، ان شاالله هرچي از خدا ميخواي بهت بده

شماره مطب مشايخي بهم ميديد؟ اگه رويان برم ميتونم جدا با خودشون ويزيت شم يا بايد تشكيل پرونده بدم؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اره عزیزم درسته ولی فکر کنم ذهن خیلی مهمه البته خود من از همه بدترم همش منفی نگر اصن یوضعی کل ...

من که شوهرم میگه مثل دوست گالیورم اینقدر آیه یاس میخونم😅😅😅

توکل به خدا عزیزم، امیدوارم این سری برام بخواد چون واقعا خسته ام ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢، ان شاء الله زودتر از دست این جماعت دکترا راحت بشی آره گلم منم بودم یه دوره ...

زينب جان گريد اندومتريوز و اندو بودن كيست شمارو چطور تشخيص دادن؟ 

ام ار اي؟سونو؟

بچه هاي ديگه تاپيك منو ببخشيد  اينقدر سوال ميپرسم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
من که شوهرم میگه مثل دوست گالیورم اینقدر آیه یاس میخونم😅😅😅 توکل به خدا عزیزم، امیدوارم این سری ب ...

ایشالله مثبت میشی عزیزم

ی بارداری راحت و بی دردسر

مثبت فکر کن

🥰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانوم منم فقط چهار روزه امپول پروژسترون رو شروع کردم اما ازالان ورم کرده کبود هم شده دردشم که بماند ...

عزیزم کیسه آب گرم نباید اولش بذاری، نکته ش اینه

حدود یه ربع قبل و بعد از تزریق کمپرس سرد بذار،

24 ساعت بعد کمپرس گرم

بهت پیشنهاد میکنم حتتتما کیسه آبگرم بخری..من نمیدونستم.خودمم تازه گرفتم.فکر میکردم حوله گرم همون کار ...

مرسی عزیزم من دیشب خریدم امروز استفاده کردم ورم کرده بود مث گردو شده بود الان دیگه بهتر شد ممنون برام دعا کنین انتقالم فرداست

من قبل انتقال روال عادی زندگیمو داشتم ولی بعدش تا سه روز استراحت مطلق...از سه روز به بعد تا الان است ...

ای جانم دوقلو خیلی خوبه انشالله بسلامتی بدنیابیاریشون ممنونم

سلامت باشی گلم آره اولین انتقالم بود..بخاطر ذخیره پایین تخمک فقط سه تا جنین تشکیل شد..البته شوهرمم ...

ممنون عزیزم 

من اندومتریوز دارم و یه لوله رحم بسته است 

کلا چهارتا جنین فقط دارم دوتاشو انتقال دادن

با دوبار پانکچر هر دوبار هایپر شدم حدود ۶۰ تا تخمک و ۴ جنین 

برای همین میترسم اگر اینبار و دفعه بعد نشد من چکار کنم خیلی از این بابت ناراحتم 

عزیزم ایشالا که نتیجه میگیری اینبار.....میتونم بپرتم مشکلتون چی بوده؟نگفتن علت تشکیل نشدن چنین چی بو ...

اندومتریوز دارم گفتن رحم و تخمدان رو درگیر کرده و کیفیت تخمک ها رو از بین میبره از طرفی بخاطر کورتاژ و عفونت یکی از  لوله هام بسته است و با وجود مشکل مورفولوژی همسرم خیلی اذیت شدیم