2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
مرسي كه جوابمو دادي، بخدا از استرس دارم كلافه ميشم متاسفانه كسي هم جواب درست و حسابي بهم نميدا ...

عزیزم متاسفانه مطب نداره، ولی نمیدونم واسه مشاوره مثل شما باید تشکیل پرونده بدی یا نه

اما اگر هم قرار شد تشکیل پرونده بدی، تمام آزمایش های خودت و همسرت و سونو ها رو ببر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااا  جواب آزمایشم مثبت شد  بتام ۲۴۰۲.۵ شد

مبارکت باشه عزیزم چه بتای تپلی هم هستش الهی بارداری بی دردسر و خوبی داشته باشی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زينب جان گريد اندومتريوز و اندو بودن كيست شمارو چطور تشخيص دادن؟  ام ار اي؟سونو؟ بچه هاي د ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس راحت باش اینجا خونه دوم همه ماست با میزبانی آنا جون

کیست رو با دو تا سونو تخصصی فقط و معاینه و لمس ندول های التهابی کف لگن

تو سونو هم چسبندگی لیگامان چپ و کلدوسک تایید شد 

عزیزم هر سوالی داری بپرس راحت باش اینجا خونه دوم همه ماست با میزبانی آنا جون کیست رو با دو تا سونو ...

شما كجا سونو شديد؟

منم برم اونجا ببينم چي ميگن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
عزيزم تو کار ما TDS یعنی هر 8 ساعت 1 عدد، احتمالاً منظورش همینه چون میشه روزی 3 تا

مرضیه جان فقط من تا حالا ندیدم به کسی روزی سه تا کلومیفن بدن؟ شما دیدی؟ 

هر 8 ساعت؟؟ برام عجیبه؟ فکر کنم اگر منظورش هر 8 ساعت بود می‌نوشت qh8

چون خودم دو سری کلومیفن داشتم روزی دو تا هر دو رو میگفتن با هم بخورم

شما كجا سونو شديد؟ منم برم اونجا ببينم چي ميگن

بار اول روز 23 سیکل پیش دکتر نسیم ناصری تو یافت آباد سونو شدم(از سونولوژیست های ابن سینا هستن) 

بار دوم روز 8 پری تو رویان دکتر احمدی

گلم بعیده شما سونو مجدد برای تایید نوع کیست نیاز داشته باشی

با همین مدارک و شروع اچ دی از روز سوم پریود برو 

عزیزم هر سوالی داری بپرس راحت باش اینجا خونه دوم همه ماست با میزبانی آنا جون کیست رو با دو تا سونو ...

قول ميدم براي امروز سوالهاي اخرم باشه  

زينب جان من اينماه هنوز پريود نشدم

بخوام اچ دي بخورم، بايد صبر كنم پريود شم؟ همين اچ دي ساده رو بگيرم؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
بچه ها توی ایامی هم که خانم پریود هست بخاطر جلوگیری از عفونت هست که نزدیکی ممنوعه.بنظرتون بعد از انت ...

نه گلم به خاطر همون ارگاسم هست و حالت انقباض که مایع منی به رحم میده

ارگاسم هم باعث انقباض رحم میشه 

عزیزم کیسه آب گرم نباید اولش بذاری، نکته ش اینه حدود یه ربع قبل و بعد از تزریق کمپرس سرد بذار، 24 ...

واقعا من آمپول رو امروز زدم اومدم خونه کیسه آب گرم گذاشتم باشه ممنون 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾