2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزیزم منم روز قبل از انتقال به جای فیله کبابی اشتباهی شنیسل سفارش دادم 🙈🙈🙈نوش جونت دو بار هم بعد ...

قربونت، پس نوش جونمون😅😅😅 به نظر منم حساسیت زیاد خوب نیست😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوبار پانکچر شدم فکر کن حدود ۶۰ تا تخمک  اما ۴ تا جنین 😔

عزیزم ایشالا که نتیجه میگیری اینبار.....میتونم بپرتم مشکلتون چی بوده؟نگفتن علت تشکیل نشدن چنین چی بوده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دیگه از امروز به بعد نمیخورم کلا سه روز مونده😅😅😅 امروز دوباره جنین شناس رو دیدم گفت فردا جنیناتو ...

لطف می کنی این ۳ روز و نخوری😁😁

نه ایشالا که خوب رشد می کنن و دیگه مامان میشی

منم فک کنم هفته دیگه باشه انتقالم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره گلم نوشتی ولی از بس حجم اطلاعات زیاد هست یاد آوری همه موارد با جزئیات سخته ببین گلم کیس عجیبی ه ...

نصر تو خيالش ميگه فعلا لاپرا ميشه، بعدش ميفرستمش اهدايي  

از سه باري كه ازمايش تومور ماركرهارو انجام دادم،  بار اول بالا بوده! دوبار بعدي نه!!

اينكه يه كيست سه سال گفتن اندومترياست! حالا ميگن سادست!!

زينب جان نميدونم چرا وضعيتم اينطوره

هربار ميرم دكتر چند قدم ميرم عقبتر! اصلا از يه دنيا وارد يه دنياي ديگه ميشم!!!

نه مشكلم مشخصه! نه درمانم!! همش موارد شد و نقيض

حرف دكترها يكطرف!! من حتي ازمايشات و سونوهام متناقض هست!

الانم كه سايز كيست بزرگ هست و ظاهر چاره اي جز عمل ندارم( به نظرتون قرص اچ دي بخورم، بعد سونو شم، ببينم چطوره؟)

اونم با اين وضعيف بد ذخيره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
لطف می کنی این ۳ روز و نخوری😁😁 نه ایشالا که خوب رشد می کنن و دیگه مامان میشی منم فک کنم هفته دیگ ...

همون😅😅😅

انشاالله که مثبت بشیم اقلا ازین بخور نخورا راحت بشیم😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر فکر کنم خدا بخواد رو به بهبودی داریم میریم ایشالله که برای همگیمون خیر

انشالله

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزيزم چرا آسپرين و انوكسا نداشتي ؟ به خاطر آزمايشي كه دادي دكتر گفت نياز نداري 

بله عزیزم. دکتر زرنانی جواب آزمایشم رو دید گفت لازم نداری، برای دکترم هم نامه نوشت در موردش.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه‌ها بعد انتقال چی بخوریم خوبه؟؟میوه .غذا..  کلا غدایی چیزی هست بخوریم احتمال موندن جنین بیش ...

بنظر من خیلی ربط نداره

راستش من بهد انتقال عجیب اشتها داشتم کلی هوس پیتزا و کباب بیزون میکردم میخوردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
زینبی جون دکتر گفته با قرص استرادیول آب فراوان بخور من می خورم ولی نه خیلی نمی تونم دلیل اینکه اب زی ...

بخاطر اینکه عوارضش کمتر بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بچه ها به نظرتون قبل از انتقال فست فود بخوریم تاثیری تو منفی شدن داره؟ آخه راستش من هفته ی پیش پیتز ...

عزیزم من شب انتقال رفتم بیرون

هفته قبلشم که میرفتم بیرون امپول میزدم وقت ناهار بیرون دلت نخواد بیرون

من تغذیه ایی رعایت نکردم

الانم ۹هفته راستش هوس کنم میخورم

خیلی سخت گیر نیستم من

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نصر تو خيالش ميگه فعلا لاپرا ميشه، بعدش ميفرستمش اهدايي     از سه باري كه ازمايش تومور ما ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢، ان شاء الله زودتر از دست این جماعت دکترا راحت بشی

آره گلم منم بودم یه دوره HD میخوردم با این اوصاف ولی حتما سونو هم میرفتم در حین دوره که تحت نظر باشم

میدونی دقیقا آدم حرصش در میاد این همه هزینه و دربه دری آخرش خودت بشی دکتر خودت😭😭😭😭

عزیزم اگر اچ دی شروع کردی یه سر هم پیش مشایخی رویان برو، چون پارسال اون منو از بلاتکلیفی در آورد و با ذخیره 6 و کیست آندومتریوما 4 سانتی و آندومتریوز گرید سه نذاشت لاپرا بشم

فکر کنم این حداقل به چارتا سوال آدم جواب میده

و اگر واقعا خطرناک باشه و بهت گفت لاپرا باید بشی، دیگه با دل قرص میری جلو

والا مگه ذخیره تخمدان یه مساله الکی هست که راحت بگن اهدایی

عزیزم من شب انتقال رفتم بیرون هفته قبلشم که میرفتم بیرون امپول میزدم وقت ناهار بیرون دلت نخواد بیرو ...

ممنون دوست خوبم😙

میدونی ماها نه سختی میکشیم حساس میشیم وگرنه غذا اونم دوسه بار اینقدر تاثیر نداره که، این منفی شدنو به همه چی ربط میدیم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40