2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
من از وقتی انوکسا زدم خیلی بهتر شدم پروژسترونمم ده روزه قطع شده شیافمم از روزی سه تا شده دوتا حال ...

منم تهوع ندارم دکترمم بهم هیچی نداده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم حقیقت داره که مرکز مام پیشرفته ترین مرکز در خاورمیانه است؟زینب جون شما اطلاع دارین که چطور با ...

اطلاعی ندارم عزیزم 

ولی کلا اغلب مراکز تهران بهترین در خاورمیانه هستن

مام تازه تاسیس شده و شنیدم مجهز هست ولی هنوز آماری نداره که بخواد ادعای این جوری کنه

تبلیغه فدات شم😉😉😉😉

نمیگم دروغ میگن ولی تازه تاسیس هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينب جان لاپاراسكوپي خوب نيست؟ من سه سال، كيست داشتم، ميگفتن اندومترياست ولي با توجه به اينكه چسبن ...

با ذخیره شما خیلی جای تامل داره عمل کردن

عزیزم حتما حتما یه سر برو ابن سینا و تو این مدت خم و راست نشو، جارو نزن، موقع نزدیکی پوزیشن اذیت کننده نداشته باش

کلا حرکات بدنت رو عین زن پابه ماه مراقب باش یه وقت خدای نکرده تخمدانت نچرخه

خانما میگم من همش سر درد دارم برای چیه؟ دو روز دارم استامینوفن ساده می خورم اشکال نداره؟

نه نداره بخور منم داشتم زنگ زدم پرسیدم دکترم‌گف فقط استامینوفن بدون کدئین بخور 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
اطلاعی ندارم عزیزم  ولی کلا اغلب مراکز تهران بهترین در خاورمیانه هستن مام تازه تاسیس شده و شن ...

زینبی جون دکتر گفته با قرص استرادیول آب فراوان بخور من می خورم ولی نه خیلی نمی تونم دلیل اینکه اب زیاد بخوریم برای چیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چرا میگن توی دو هفته بعد از انتقالتون نزدیکی نداشته باشید؟ @زینبی_بابا    

چون باعث انقباض رحم میشه و ممکنه برای لانه گزینی مناسب نباشه 

تو iui هم فقط هفته اول میگن نزدیکی کنین، یعنی تا قبل از زمان لانه گزینی، هفته دوم میگن نه

چیز سنگین بلند کردن هم (نه یکی دو کیلو)، مثلا 10 کیلو، اون هم انقباض رحم میده

بچه ها به نظرتون قبل از انتقال فست فود بخوریم تاثیری تو منفی شدن داره؟

آخه راستش من هفته ی پیش پیتزا خوردم امروزم چیزبرگر 🙈🙈🙈 خدایا من چرا اینقدر شکموام آخه😥😥😥سه روز دیگه ام انتقالمه انشاالله

@زینبی_بابا    

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها به نظرتون قبل از انتقال فست فود بخوریم تاثیری تو منفی شدن داره؟ آخه راستش من هفته ی پیش پیتز ...

خخخ میگن نخور منم ۱۰ روزه دیگه فست فود نمی خورم 

کافی هم ۵ روزه کم کردم دیگه دندون رو جیگر بزار نی نی قراره بیاد تو دلت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زينب جان يكبار قبلا تو خصوصي باهم صحبت كرديم شرايطمو براتون كاملتر گفته بودم قبل نصر، رفته بودم اي ...

آره گلم نوشتی ولی از بس حجم اطلاعات زیاد هست یاد آوری همه موارد با جزئیات سخته

ببین گلم کیس عجیبی هستی، آخه چه جوری قبلا تومور مارکر بالا بوده الان نیست

و اینکه کاش از خود نصر و دکتر جراحت این نگرانی رو بپرسی 

بالاخره قرار هست یه عمل ماژور انجام بدی، حق شماست که از عوارضش آگاه باشی

چون منم با این ذخیره جای شما بودم استرس میگرفتم و قطعا هنگ میکردم

حتما یه بار دیگه با نصر ویزیت شو و بپرس 

از دکتر جراح هم بخواه در حد اطلاعاتت برات توضیح بده و از نکرانی در بیایی، چون حق شماست در حد خودت بدونی چی به چیه، بالاخره پای میزان باروری شما وسط هست

زینبی جون دکتر گفته با قرص استرادیول آب فراوان بخور من می خورم ولی نه خیلی نمی تونم دلیل اینکه اب زی ...

عزیزم دو دلیل داره

یکی جلوگیری از لخته شدن خون

یکی دیگه اثر بهتر استرادیول بر اندومتر رحم

که هر دو خیلی خیلی مهم هستن

پیاده روی هم یادت نره

خخخ میگن نخور منم ۱۰ روزه دیگه فست فود نمی خورم  کافی هم ۵ روزه کم کردم دیگه دندون رو جیگر بزا ...

دیگه از امروز به بعد نمیخورم کلا سه روز مونده😅😅😅

امروز دوباره جنین شناس رو دیدم گفت فردا جنیناتو میذاریم ذوب بشن امیدوارم این سری رشدشون خوب باشه، خدا کنه بلاست بشن وگرنه این مدت رو کلا سرکار بودم

😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها به نظرتون قبل از انتقال فست فود بخوریم تاثیری تو منفی شدن داره؟ آخه راستش من هفته ی پیش پیتز ...

عزیزم منم روز قبل از انتقال به جای فیله کبابی اشتباهی شنیسل سفارش دادم 🙈🙈🙈نوش جونت

دو بار هم بعد از انتقال پیش بقیه خانواده مجبور شدم فست فود بخورم و به روی مبارک نیارم

حساس نشو