2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
تخمک کشی عزيزم  گلم 10 صفحه اول تاپیک رو آنای عزیز زحمت کشیدن کلی اطلاعات گذاشتن حتما بخون😉😉 ...

زينب جون سلام خوبي عزيزم؟ ني ني خوبه؟ 

زينب جون امروز رفتم دستشويي ديدم لباس زيرم خيسه مثل آب بدون رنگ و بو ، به نظرت چيه؟! كيسه آب يا ترحشات طبيعي؟! هفته ديگه سونو ان تي دارم 

خيلي نگرانم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
انتقال ندادم عزیز مشکوک ب هایپرشدم انتقالم افتاد اسفند

منم هایپر شدم۴ اذر جنینام فریز شد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمانه جون..میگم تو هنوزم آمپول پروژسترون میزنی😢؟ آخه تقربیا هفته هامون باهم هست خواستم ببینم ...

سلام عزیزم اره ادامه میدم فعلا چیزی نگفته فکر کنم تا پایان سه ماه میده بهم تو چی کار کردی میزنی هنوز؟

من ۸روزه از دیشب یکم خیلی خیلی کم فقط دستمال وقتی میکشم لکه قهوه ای هست خیلی نگرانم جنینامم با کیفیت ...

عزیزم باید پروژسترون اضافه کنی 

اگه دوتا امپولی ۱ شیاف اضافه کن

اگه دوتا شیافی ۱ امپول اضافه کن

استراحت کامل در حد دستشویی رفتن تا لکه بینی قطع بشه ایشالله لانه گزینیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ااااا پس شاید منم ۱۴ سیکل بده میشه پنجشنبه دیگه  شما چند انتقالن؟

من دیروز ظهر واسم انتقال دادن.۳تا جنین ۳ روزه ۸سلولی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
من فقط لکه بینی روز نه و دهشو یادمه🙈

اااا اره یادمه بیبی گرفت بزنه بیبی خراب بود 

خداروشکر دلش شاد شد 

الان با خیال راحت هی بیبی بزنه یادگاری نگه داره

چندتا بلاست انتقال داده بود

من هم اذر بار دوم هایپر شدم ۳ بهمن انتقال دادن

من ۲۶ دی انتقالم بود

عزیزم هستم فدات شم دیروز واسه چک آپ ماه های آخر دکتر بودم اذیت شدم 🙈 🙈 🙈 نتونستم بیام خودت خوبی ...

زينب جان ي سوال داشتم اين امپول هارو ميشه جلو توي ران زد امپول پروژسترون رو ميگم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
هوووووووررررررررا.دیدی گفتم.مباااارکه.انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم.😍😍😍 همین ا ...

وای الهی که همتون نتیجه بگیرید به حق امام رضا 

من معجزه ی خدارو دیدم 

خداروشکر 

ان شالله همه خوش خبر باشید 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
زينب جان ي سوال داشتم اين امپول هارو ميشه جلو توي ران زد امپول پروژسترون رو ميگم؟

نهههه عضلانیه دختر ولی میتونی زیر جلدی خارجی بگیری فک کنم دونه ۱۸ تومنه روزی دوتا 

بچه هااااا  جواب آزمایشم مثبت شد  بتام ۲۴۰۲.۵ شد

وااای مو ب تنم سیخ شد

مبااااارکه

گوارای وجودت عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
اینایی که رفتن ازمایش من دل تو دلم نیس چرا میرید دیگه اونجا زنگ‌بزنید جوابشو بپرسید 

عشقم گفتم من 

مثبت شدم الحمدالله❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏