2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046688 بازدید | 684536 پست
من با چیزای ترش گاهی خوبم همش هوس چیز ترش میکنم تا لگد نزنن خیالمون راحت نمیشه همش استرس داریم 

سلام سمانه جون..میگم تو هنوزم آمپول پروژسترون میزنی😢؟

آخه تقربیا هفته هامون باهم هست خواستم ببینم دکترت بهت چی گفته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما از تجربياتتون بگيد، الان که تازه سيکل ميکرو شروع کردم چيا بخورم؟ ورزش بکنم يا نه؟

عزیزم اگر داروهای تحریک تخمدان شروع شده فقط پیاده روی مجاز هستی 

جارو هم نکش خیلی هم دولا راست نشو که به تخمدان هات فشار نیاد

بچه ها شما تا چند هفتگی آمپول پروژسترون زدین؟

من دیگه کم اوردم😭😭

پشتم خیلی سفت و بی حس و کبود شده..میترسم!

بعد آمپول هم چنان خون میاد که یه چهار پنج تا دسمال کاغذی چارتا میزارم تا به لباسم نرسه

[QUOTE=121541674]بی بی جیزه 😉😉😉😉 اصلا نذار اگر نظر منو میپرسی[/QUOTE از شنبه هفته بعد تا آن موق ...

عزیزم میفهمم چی میگی خیلی سخته، اصلا هفته دوم سندروم نا امیدی و گریه میاد سراغ آدم ولی حتما صبر کن سر موعدی که دکترت گفته آز بده 

عزیزم هستم فدات شم دیروز واسه چک آپ ماه های آخر دکتر بودم اذیت شدم 🙈 🙈 🙈 نتونستم بیام خودت خوبی ...

سلام زینبی ، الان خدا روشکر بهتری عزیزم ، ما که همیشه دوست داریم بیای اینجا ولی اگه خیلی اذیت شدی یه چند روز کامل استراحت کنید همه بچه ها اینجا دوستتون دارن و هیچکس راضی به اذیت شدنتون نیست 

زینب جون اولین بارمه انتقال دادم ۳تا بلاست  درصد موفقیت بلاست بالاس؟؟؟ میخوام سه شنبه صبح بیب ...

عزیزم ایشالا که مثبت هستید دکتر شما دکتر جنتی بوده؟راضی بودید؟مورفو ودی اف ای همسرتون چند بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ببخشید هی سوال میپرسم😭. خب اینکه فریز میکنی چ خوبیی داره؟؟ اینکه دفعه دیگه تخمک کشی نمیکنن اگه خدا ...

عزیزم جنین فریز به اندازه جنین فرش شانس مثبت شدن داره و گاهی باید فریز کنن تا شرایط رحم و تخمدان برای بارداری آماده بشه

آخه گفتین اصلا تحرک اسپرم نداره و خوب نمیشن با هیچ روشی تعداد چه قدره گلم؟ 

تعدادم یکم کم شده بود دارو داد یکم بهتر شد .

تحرک ازمایش اسپرم داده بود سه چهار بار داده ولی تحرکش ۱ بود عملم کرد خوب نشد بعد یکی دوسال دکترو عوص کردم دارو داد شد ۴ درصد گفت میکرو کنین بهتره چون ممکنه بازم خراب شه اسپرم