2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046559 بازدید | 684528 پست
گلم واسه حرکت بله با طب سنتی بهتر نمیشه  ولی از نظر مقاومت در برابر سایر آسیب های محیطی، با تغ ...

امیدوارم بتونم راضیش کنم.یه خورده لجبازه.یه بار رفتیم طب سنتی توصیه هایی که کرد زیاد جالب نبود.یعنی اصلا با مزاج‌همسرم سازگار نبود.از اونموقع کلا مخالف طب سنتیه و میگه سواد ندارن و دنبال پولن.ضمنا میگه هیچوقت متخصص طب سنتی نمیتونه از بیماری من سر دربیاره .

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم،  گلم جمعه ها و روزهای تعطیل همسرم هستن دوست نداره گوشی دست بگیرم ...

مثل همسرمن😁

هنوز انتقال ندادم فعلا پرسیدم که انتقال دادم بخورم یه هفته خوبه مصرف بشه؟

نه قرص نمیخورم.چه قرصیه؟برای تیروییده؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
زینبی جون اثر آمپول هاش سی جی تا چند روز توی بدن هست؟ آخه من پونزدهم باید برم آزمایش اما تا روز دوا ...

والا تا یک هفته هست 

اون جوری باید حتما دو بار آز بتا بدی اگر خیلی بالا بود مثلا 200 و زیاد داشت میشد یعنی نی نی 😍😍😍

آره گلم واسه کم کاری تیروئید هست اگر لووتیروکسین داری دیگه شیرسویا به صلاح نیست😉😉😉

نه نمیخورم بانوجان

ان شاءالله ماه اخرم بسلامتی تموم شه گل پسرت بسلامت بیادبغلت😍👶

برای مادعاکن سرزایمانت انتظارمون تموم شه🙏🏻❤

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
امیدوارم بتونم راضیش کنم.یه خورده لجبازه.یه بار رفتیم طب سنتی توصیه هایی که کرد زیاد جالب نبود.یعنی ...

عزیزم منم طب سنتی رو در حد تغذیه سالم قبول دارم نه درمان

اونا نهایت حساسیت رو دیدم خوب درمان کردن 

تا حالا هیچ کیس سرطان و قند خون ندیدم با مستندات درمان کرده باشن

جدبدا هم تبریزیان کتاب تکست ارزشمند هریسون رو آتیش زده😤😤😤😤 😤 به علاوه یک سری مداخلات غلط دیگه از بعضیهاشون دیدم، هنگ کردم

حتی بهش گفتن اگر راست میگی برو چین کرونا ویروس رو درمان کن

خلاصه بحث سر طب سنتی خیلی زیاده خیلی خیلی، بخوام در موردش بنویسم 10 صفحه این تاپیک میشه تا اونجا که من تناقض دیدم، بی خیال

شما همون مصرف آنتی اکسیدان های طبیعی مثل میوه و سبزیجات تازه ، مکمل های تقویتی مثل ویتامین سی 250،ویتامین ای 100، و فولیک اسید 1 بده روزانه کافیه 

پیاده روی و خنک نگه داشتن هم فراموش نشه 

اگر اضافه وزن دارن یا اهل فست فود هستن تجدید نظر کنن

همینا کلی معجزه میکنه حتی اگر ظاهر آز نشون نده