2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔 خیلی زیاد  منم خیلی دلخوش بودم حتما مامان میشی میدونم س ...

زینب جان خوشحالم اومدی.هردقیقه اینجارو چک میکردم ببینم کی میای.از رویان که کلا تماس نگرفتن.

با جنین شناس باید برم رویان صحبت کنم یا از اینجا تلفنی؟باید ببینم تشکیل جنین من با کدوم جنین شناس بوده یا فرقی نمیکنه؟تو رویان چطوری برم پیش جنین شناس؟

ما قبل شروع میکرو با کلی آزمایش ژنتیک رفتیم متخصص ژنتیک رویان.با خوشبینی گفت ما موردهایی مثل شما داشتیم که نتیجه گرفتن.

به من خلاصه پرونده اینا دادن.تو اونجا ندیدم کیفیت تخمک رو بنویسه.در مورد عمل هم با جنین شناس صحبت کنم؟

دکتر صدیقی به همسرم گفته بود هم میتونم عمل کنم هم میشه همینطوری برین میکرو.یه پزشک دیگه بهمون گفته بود بهتره عمل نکنین.خلاصه گیج شدم اصلا.

خدایا شکرت  
نمیاد متاسفانه ولی فکر کنم از معده ش بوده چون میگفت میسوزه و به دکتر سنتی گفتم گفت عرق کاسنی و سر ...

خدا رو شکر عزیزم، ولی حتما این جور مواقع قهری، تهدیدی، چیزی بکن، آقایون خیلی باید مراقب دردهای ناحیه قفسه سینه باشن

دکتر سنتی عالیه میرید ولی هیچ وقت بررسی های قلبی رو شوخی نگیر گلی😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون خوبین؟ چند روزه نیومدین نگرانتون شدم همه چیز خوبه ایشالا؟ @زینبی_بابا     ...

مرسی عزیزم خدا رو شکر، جمعه ها که شانسی بتونم بیام، ولی دیروز دکتر بودم اذیت شدم🙈🙈🙈 

نذارین وزنتون زیاد بالا بره، ورم میاره

عزیزم اریتم یعنی قرمزی ایندیوریشن یعنی تورم از نظر آیتم دوم منفی هست ولی از نظر آیتم اول مثبت،&nbs ...

زینب جان ببخشید فکر کنم erythema بالای 10 مثبت هست، من فکر میکنم منفی کلا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
@زینبی_بابا   عزیزم کجایی؟ بیاحتما یه خبری از خودت بده، خیلی نگرانیم😍

خوبیم قربونت برم، برای بقیه ش دعا کن

واقعا شرمنده، خیلی لوس شدم، یه دکتر رفتم بعدش کلی سردرد داشتم و اذیت شدم سمت گوشی ترسیدم بیام

خیالتون راحت 

مرسی عزیزم خدا رو شکر، جمعه ها که شانسی بتونم بیام، ولی دیروز دکتر بودم اذیت شدم🙈🙈🙈  نذارین ...

خداروشکر نه نمیزارم می خوام نون و برنج و ایشالا تو بارداری به حداقل برسونم جاش‌کینوا بخورم خیلی عالیههه پر از ویتامینه مواظب خودت باش دیگه آخراشه

منم هفته دیگه دوشنبه سونو دارم ۱۱ پریم ایشالا وقت انتقال و میده بهم 

فیط با استرادیول ایشالااا ضخامتم خوب میشه دیگه درسته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام زینب بانو چندروزی بود نبودین چرا؟ خوبی نینی خوبه؟ زینب جون دوتا سوال داشتم ازتون اول.سیرسویا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم، 

گلم جمعه ها و روزهای تعطیل همسرم هستن دوست نداره گوشی دست بگیرم

دیروز هم دکتر بودم بعدش سردرد داشتم نتونستم بیام، ماه آخر خیلی باحال و عجیب غریبه 

رکتال یعنی مقعدی

شیر سویا هم اگر لووتیروکسین داری میخوری، قطع کن چون اثر قرص تیروئید که مهم هست رو تغییر میده و کم میکنه

با عرض سلام من معروفم تو اینجا درگیری با پریود😂😂. من بعد پانکچر دکتر ۵تا آمپول پروژسترون داد که ب ...

حالا چرا درگیر عزیزم 😂😂من پانکچر اولم خوب بودم تاخیر نداشتم ولی حالا نمیدونم چرا اینجور شدم،میگم شاید به خاطر آمپول ها باشه،شما چ آمپولی داشتید؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان خوشحالم اومدی.هردقیقه اینجارو چک میکردم ببینم کی میای.از رویان که کلا تماس نگرفتن. با جنین ...

قربونت عزیزم 

تماس که میگیرن، واسه من که دوبار زنگ زدن ولی یادمه دیر زنگ زدن

نه حضوری برو بهتره، اونجا بستگی داره چه روزی باشی ولی اگر خانم کریمیان باشه، اون خیلی خوب توضیح میده و سوالاتت رو میتونی بپرسی، ویزیت و اینا هم نمیخواد

اما واسه ژنتیک خیلی خوشحالم دست پر رفتین و بررسی کردین

پس تقریبا نصف بیشتر مراحلی که گفتم حل شده، فقط می مونه کیفیت تخمک 

و بعد هم یه دکتر خوب پیدا کنی و بری، متاسفانه چون خودم فقط اینجا تحت نظر بودم نمیدونم کجا بری 

اما دوستان از عابدی، طرازی، چوبساز، فروتن راضی، بودن 

فروتن که گویا به باردارهاش، شماره موبایل هم میده

چوبساز زیاد خارج از کشور میره

طرازی یه کوچولو گرون هست 

نصر سریع پیشنهاد اهدایی میده برای سن شما

اینا هم در حد صحبت دوستان میدونم خودم ندیدم