سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔 خیلی زیاد
منم خیلی دلخوش بودم حتما مامان میشی
میدونم سخته هنوز داری با غصه این قضیه کنار نیومده، دنبال درمان میگردی چون وقت نداری خیلی سخته
اما چند تا نکته هست
لازم نیست زنگ بزنی و اطلاع بدی، خودشون تماس میگیرن
در مورد تخمک ها باید از تو پرونده ببینی چه کیفیتی داشتن حدسی نمیشه گفت
یه نکته مهم اسپرم ها هست که همیشه پای اسپرم بد تو خراب شدن و شکست مکرر ivf هست،
و نکته بعد واریکوسل عود کننده که چون دوبار عمل شده اصلا نباید بدون بررسی سراغ عمل سوم رفت
عزیزم خیلی دوست داشتم جای این حرفا بهت تبریک میگفتم، منو ببخش اگر یه وقت خیلی صراحت دارم، دوست دارم عین خودم زود نتیجه بگیری
گلم من جای شما بودم اول از همه با جنین شناس در مورد کیفیت تخمک و اسپرم صحبت میکردم، و هر دو به یک اندازه مهم هست و از اونها هم در مورد عمل میکروسرجری واریکوسل میپرسیدم آیا به صلاح هست برای بار سوم یا نه ربطی نداره مشکل اسپرم ها خیلی جدی تر از این حرفاست و باید فکر جایگزین باشی
مرحله بعد با متخصص ژنتیک مشورت میکردم، و در مورد ivf با این مدل اسپرم میپرسیدم، که ببینم اصلا فایده داره یه نه، احتمال مثبت شدن در هر سیکل زیر 10 در صد هست
مرحله بعد ضمن اینکه جواب اون دو تا متخصص قبلی تو ذهنم هست میرفتم پیش اورولوژیست و همون سوال ها رو میپرسیدم ولی حتما اورولوژیست خصوصی فعلا نمیرفتم چون نمی خوام بحث مالی دخیل باشه، اما حتما پیش اورولوژیستی برید که اهل اعتماد به نفس کاذب دادن نیست، خیلی کسی رو نمیشناسم ولی تنها گزینه تو ذهنم همین سجادی و صدیقی هست و ازشون میپرسیدم در مورد عمل مجدد و اینکه به خاطر مشکل ژنتیکی اسپرم میشه امید داشت یا نه، درصد موفقیت خیلی کم هست
اون وقت بعد از دریافت جواب اون سه مرحله یه دکتر زنان خصوصی خوب پیدا میکردم و ادامه میدادم، دکتر زنانی که با مرکز جنین شناسی قوی ارتباط داره و نهایت پانکچر رو میبره مرکز ناباروری
پس تا قبلش به خاطر روشن شدن قضیه همون رویان میرفتم
ان شاالله که زودتر نتیجه این صبر و دلشکستگی ت رو بگیری😢😢😢😢🤲🤲🤲🤲