2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
مرسی عزیزم، ان شاء الله، خدا کنه این جور باشه  دقیقا درست میگی جز چند تا عمل سرپایی و سبک عمل ...

زینب جون اولین بارمه انتقال دادم ۳تا بلاست 

درصد موفقیت بلاست بالاس؟؟؟

میخوام سه شنبه صبح بیبی بزنم ببینم هاله میندازه ۳شنبه میشه ۱۲ انتقالم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
@زینبی_بابا   سلام‌زینب جون من ۵‌روزه از انتقالم میگذره دقیقا درد پریود دارم هر نیم ساعت میگی ...

عزیزم جنین 5 روز از روز بعد از انتقال حدودا، لانه گزینیش شروع میشه و تا هفته 12 ادامه داره 

عزیزم حواهرانه بگم به هیچ علائمی جز خدای نکرده لک و خون اهمیت نده 😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جنین 5 روز از روز بعد از انتقال حدودا، لانه گزینیش شروع میشه و تا هفته 12 ادامه داره  عز ...

حتی جنین ۵ روزه ام ۵ روز طول میکشه لانه گزینی شروع کنه؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم جنین 5 روز از روز بعد از انتقال حدودا، لانه گزینیش شروع میشه و تا هفته 12 ادامه داره  عز ...

سلام زینبی جون ممنون از پاسخت ولی من منتظر لک لانه گزینی هستم ولی فقط ترشح دارم هیچ لکی نیومده 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
زینب جان با بتا ۲ منفی شدم.هرچقدرم رویان زنگ میزنم اشغاله.لازمه اطلاع بدم؟راستش حالم خیلی بده.نمیدون ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔 خیلی زیاد 

منم خیلی دلخوش بودم حتما مامان میشی

میدونم سخته هنوز داری با غصه این قضیه کنار نیومده، دنبال درمان میگردی چون وقت نداری خیلی سخته

اما چند تا نکته هست 

لازم نیست زنگ بزنی و اطلاع بدی، خودشون تماس میگیرن

در مورد تخمک ها باید از تو پرونده ببینی چه کیفیتی داشتن حدسی نمیشه گفت

یه نکته مهم اسپرم ها هست که همیشه پای اسپرم بد تو خراب شدن و شکست مکرر ivf هست، 

و نکته بعد واریکوسل عود کننده که چون دوبار عمل شده اصلا نباید بدون بررسی سراغ عمل سوم رفت

عزیزم خیلی دوست داشتم جای این حرفا بهت تبریک میگفتم، منو ببخش اگر یه وقت خیلی صراحت دارم، دوست دارم عین خودم زود نتیجه بگیری

گلم من جای شما بودم اول از همه با جنین شناس در مورد کیفیت تخمک و اسپرم صحبت می‌کردم، و هر دو به یک اندازه مهم هست و از اونها هم در مورد عمل میکروسرجری واریکوسل می‌پرسیدم آیا به صلاح هست برای بار سوم یا نه ربطی نداره مشکل اسپرم ها خیلی جدی تر از این حرفاست و باید فکر جایگزین باشی 

مرحله بعد با متخصص ژنتیک مشورت میکردم، و در مورد ivf با این مدل اسپرم می‌پرسیدم، که ببینم اصلا فایده داره یه نه، احتمال مثبت شدن در هر سیکل زیر 10 در صد هست

مرحله بعد ضمن اینکه جواب اون دو تا متخصص قبلی تو ذهنم هست میرفتم پیش اورولوژیست و همون سوال ها رو می‌پرسیدم ولی حتما اورولوژیست خصوصی فعلا نمی‌رفتم چون نمی خوام بحث مالی دخیل باشه، اما حتما پیش اورولوژیستی برید که اهل اعتماد به نفس کاذب دادن نیست، خیلی کسی رو نمیشناسم ولی تنها گزینه تو ذهنم همین سجادی و صدیقی هست و ازشون می‌پرسیدم در مورد عمل مجدد و اینکه به خاطر مشکل ژنتیکی اسپرم میشه امید داشت یا نه، درصد موفقیت خیلی کم هست

اون وقت بعد از دریافت جواب اون سه مرحله یه دکتر زنان خصوصی خوب پیدا میکردم و ادامه میدادم، دکتر زنانی که با مرکز جنین شناسی قوی ارتباط داره و نهایت پانکچر رو میبره مرکز ناباروری 

پس تا قبلش به خاطر روشن شدن قضیه همون رویان میرفتم

ان شاالله که زودتر نتیجه این صبر و دلشکستگی ت رو بگیری😢😢😢😢🤲🤲🤲🤲

سلام بچه ها

من خیلیییی سرفه میکنم یعنی از اول بادراری این سرفه ها هم شروع شد. الان جدیدا که سرفه میکنم شکمم سفت میشه و یکم درد میگیره، سرفه میتونه باعث انقباض بشه؟ اصلا این انقباض چی هست؟ من همش ازش میترسم

میدونم عزیزم. ولی خودم خیاطم همسرم هم پوشاک فروشی داره.ناخدا گاه دلمون میره برای بچه.منکه لباس بچگا ...

عزیزم چه قدر خوشحالم که شغل تولیدی دارین، ان شاء الله کارگاه و بعد هم کارخانه بشه، واقعا عاشق این مدل کارهام

عزیزم درد ناباروری خیلی زیاده گلی، هر کس یه مدلی درگیرش هست، اون بنده خدا ها که بخش نوزادان کار میکنن چی بگن

نمیگم ناراحت نباشین ولی این ناراحتی رو همه جا و همیشه با خودتون حمل نکنین چون جز فرسایش نتیجه دیگه ایی نداره

گلم هر کس از شما خرید کرد براش دعا کنین، شک ندارم خدا میبینه برای کسی که بچه داره دعا میکنین در حالی که خودتون هنوز چشم انتظارش هستین، حتما یه سورپرایز عالی میذاره...

سلام بچه ها من خیلیییی سرفه میکنم یعنی از اول بادراری این سرفه ها هم شروع شد. الان جدیدا که سرفه می ...

عزيزم بعضی ها تو بارداری دچار این سرفه میشن، دوست خودم تا 3 ماه سرفه میکرد، بالاخره عضلات شکم سفت میشه نگران نباش، انقباض رحم با درد همراه و مواقعی که سرفه نمیکنی هم ممکنه وجود داشته باشه، پس اگر فقط با سرفه این احساس انقباض رو داری نگران نباش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏