2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
سلام عزیزم، مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃، یعنی با این بتا بیایی بگی نگرانم و فلان، با ماهیتابه آنا ...

وای دورت بگردم که ایقدر انرژی مثبت داری.امروز میخواستم دوباره برم تیتر بتا بدم ببینم اگه افت کرده شیون راه بندازم ولی نرفتم گفتم بزار تا روز سونو دلم خوش باشه که مامانم...من اصلا سابقه این ترشحات رو نداشتم.خدا خیرت بده

یه نکته هم اینه که اگه برم رویان خب پرونده مو میتونن بگیرن و تمام اطلاعاتم اونجاست.ولی اگه پیش یه پز ...

ببین خلاصه پرونده میتونی ببری یواشکی هم میتونی از صفحات پرونده میتونی عکس بگیری😉😉🤭🙈

مهم اینه خودت کجا راحت تری و احساس بهتری داری

ببین گلم یادمه خودم قبل شروع سیکل حتی ابن سینا هم رفتم بعد تصمیم گرفتم

علت اینکه همون رویان ادامه هم اینا بود:نزدیکتر بود، دکترم گفت لاپراسکوپی نیاز نیست و قرار شد تمام سونو هام با خودش باشه، باهاش دوست شده بودم، هزینه ها کمتر بود و امکانات هم شبیه هم، یکی از دوستای صمیمی خودم با وضعیت ناجور تخمک و اسپرم 5 سال پیش دفعه اول حامله شد، یادمه فقط یه تخمک بالغ داشت و یک نابالغ، وضعیت اسپرم هم افتضاح، کلا راحت تر بودم، نه اینکه ابن سینا جای خوبی نباشه 

مطب شخصی هم دوست نداشتم برم چون از اینکه بخوره به تعطیلات استرس میگرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دورت بگردم که ایقدر انرژی مثبت داری.امروز میخواستم دوباره برم تیتر بتا بدم ببینم اگه افت کرده شی ...

مبارکت باشه عزیزم منم انرژی میگیرم هرکیو که میبینم مثبت شده برا منم دعا کن و بگو چیکارا کردی چیکارا خوردی تو این دو هفته منم روز ۷ انتقالم

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
ما یه بارم رفتیم پیش دکتر رفعتی اورولوژی.میگفت مشکل همسرت ژنتیکیه و تغذیه یا طب سنتی کمکی نمیکنه.برا ...

گلم واسه حرکت بله با طب سنتی بهتر نمیشه 

ولی از نظر مقاومت در برابر سایر آسیب های محیطی، با تغذیه صحیح و طب سنتی میشه تقویت کرد،، و قطعا هم ممکنه تو ظاهر اسپرم ها در آنالیز اسپرم تغییری دیده نشه

ولی کلا تقویت کردن مردها از واجباته نباید ترک بشه

وای دورت بگردم که ایقدر انرژی مثبت داری.امروز میخواستم دوباره برم تیتر بتا بدم ببینم اگه افت کرده شی ...

عزیزم دلت خوش باشه 

توکل به خدا، تا الان فقط خدا شما رو به این مرحله رسونده بقیه هم بسپار به خودش ان شاء الله خیره

مبارکت باشه عزیزم منم انرژی میگیرم هرکیو که میبینم مثبت شده برا منم دعا کن و بگو چیکارا کردی چیکارا ...

عزیزمی....ممنونم ان شاءالله قسمت شما بشه.من تمام چیزیایی که زینب جون میگفت انجام دادم.رژیم غذاییم رو عوض نکردم .هر یک ساعت 10 دقیقه تو خونه قدم میزدم ولی کار سنگین نکردم و از پله بالا پایین نرفتم.کمپوت سیب و به و گلابی درست کردم تو این مدت میخوردم.زیاد اب میخوردم.قبل از همه اینا هم بگم لطف خدا بود.ان شاءالله شما هم مامان میشی

زینب جون از روز انتقال هر 24 یه روز حساب کنم؟سن جنین ها رو نمیخواد بهش اضاف کنی؟ @زینبی_بابا &nbs ...

عزیزم محاسبه سن بارداری این جوریه 

14+سن جنین موقع انتقال + روزهای بعد از انتقال

جواب تقسیم بر 7 

ولی بعضیا مثل دکتر خودم سن جنین موقع انتقال رو اضافه نمی کنن

این سایتم داره. تلفنشم مال تهرانه. https://www.drhajinejad165.ir/ProductPage.aspx?id=1696&ps=0 ...

سلام عزیزم ، ممنونم بابت معرفی این سایت داروخونه ، من بلاخره بعد از کلی گشتن اوابوست پیدا نکردم و اینترنتی از سایت داروخانه ای که شما گفتید گرفتم ، دوستان دیگه ای هم که اوابوست میخوان فعلاً این داروخونه داره و خریدشم اینترنتی و حضوری هست ، خدا خیرتون بده ممنونم 

سلام عزیزم خوش اومدی  ان شاالله که مامان شدی 💓💓💓💓🤲🤲🤲🤲

سلام مرسی عزیزم انشالله امروز روز ۹.دیروز یه نفر خانما که با من اومده بود انتقال بی بی گذاشت مثبت شد منم بزارم نشون میده فردا جنین بلاست؟