2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
مرسی عزیزم، ان شاء الله، خدا کنه این جور باشه  دقیقا درست میگی جز چند تا عمل سرپایی و سبک عمل ...

زینب جون نگران چی هستی؟ تو انقدر دعای بچه های اینجا پشت سرت هست که صددرصد برات با راحتی میگذره. پمپ درد بگیر.  نگران نباش اصلا". 

ممنونم زینب جان. پس من بدون وقت قبلی برم رویان؟مثلا قبلش میشه زنگ بزنم بپرسم خانم کریمیان چه روزی ه ...

آره گلم دقیقا زنگ بزن و بپرس و تاکید کن از راه دور میایی

حالا خانم کریمیان میگم چون دیدم با حوصله توضیح میده، وقت میذاره قشنگ

باز اگر اومدی نبود، از یه جنین شناس دیگه هم بپرسی جواب میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین؟من وقتی میخوام برم روی تخت شوهرم همش میگه آروم.اول میشنیم بعد به پهلو میخوابم بعد دیگه روی کمرم ...

راحت برو بخواب عزیزم 

این مراعات ها واسه ماه های آخر بارداری هست که باید به پهلو بلند شد و فشار نیاورد به شکم

سلام خانوماي مهربون من سيکل ميکرواينجکشن تازه شروع کردم. دوست دارم از تجربياتتون استفاده کنم. من 37 ...

عزیزم مرکز ناباروری هر دو آزمایش های کامل رو انجام دادین؟ 

آزمایش اسپرم فقط تو مرکز ناباروری معتبر هست نه هیچ جای دیگه

آره گلم دقیقا زنگ بزن و بپرس و تاکید کن از راه دور میایی حالا خانم کریمیان میگم چون دیدم با حوصله ت ...

باید پرونده مو بگیرن تا بدونن چی به چیه دیگه؟ان شاالله که بتونم باهاشون صحبت کنم ببینم مشکل کجاست.زینب جان اگه مثلا بگن تخمکات پوچن میشه تقویت کرد؟ضمنا حتما جنین شناس میتونه مشورت بده که عمل کنم بهتره یا نه؟این پزشکایی که اسم بردی کدوم مرکز هستن؟به نظر شما دکتر مشایخی خوب نیست برم پیشش؟میخواستم غیر از دکتر صدیقی پیش یه دکتر دیگه هم برم.سجادی هم رویان هستش؟دکتر امیر جنتی چطوره؟

خدایا شکرت  
بچه هااااا من امروز ۱۳ انتقال جنین بلاستم  شوهرم امروز خونست  میگه بیا الان بریم آزمایش&n ...

برو عزيزم الان نشون ميده انشاالله مامان شدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون دوستم.من که 4 سال به امید همین طبیعی باردار شدن موندم و چون نشد از پارسال وارد فرآیند ivf شدم. ...

انشااالله خدا واست معجزه كنه انشاالله دل همه منتظرا به زودي شاد بشه 🤲🏻❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نگران نباش این دردا هم طبیعیه😊

الان بهترم تهوعم برگشته

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
پس میتونی رکتال بذاری، واژینال لک میاره 

کجایی زینب جون خبری نیست ازتون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو