2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046669 بازدید | 684535 پست
عزیزم چه قدر خوشحالم که شغل تولیدی دارین، ان شاء الله کارگاه و بعد هم کارخانه بشه، واقعا عاشق این مد ...

ممنون عزیزم.حرفات خیلی آرامش بخشه.

انشالله هرکی هر آرزویی داره خدا براش برآورده کنه.

میدونی مشکل چیه آدمها وقتی چیزی رو بخوان وبدستش نیارن دقیق پیله میکنن روش.همه زندگی وفکرشون میشه اون.حالا چه بچه باشه چه هر چیز دیگی.تا جایی که بتونن به راه های بدست آوردنش فکر میکنن واون راه هارو میرن بهش نرسیدن میشینن غصه میخورن وباز فکر وخیال اینکه چرا نشد

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
نه بابا برو چه دلی داری بلاست الان نشون میده 

توکل برخدا میرم میام خبر میدم

راضیم به رضای خدا❤️😰

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید پرونده مو بگیرن تا بدونن چی به چیه دیگه؟ان شاالله که بتونم باهاشون صحبت کنم ببینم مشکل کجاست.زی ...

آره گلم بدون پرونده که نمیدونن واسه شما چی کار کردن

نمیدونم تخمک اگر کیفیتش کم باشه چی کار میشه کرد

ولی خوب میتونی نظر مشایخی هم بپرسی، من ازش راضی ام، نمیگم همیشه عالی بوده، یه روزهایی هم حوصله نداشته ولی در کل راحتم باهاش،همیشه دقت داشته و وقت گذاشته برام حتی وقتی مریض حال بوده، فقط مطب شخصی نداره و اگر کیس با مشکل خاص نباشی احتمالا تیمی جلو ببره کار رو، در کل خودت باید ببینیش و بعد اگر تونستی ارتباط برقرار کنی ادامه بدی

سجادی آره رویان هست

امیر جنتی هم این سیماست هم مطب شخصی داره و کافیه یکی دو روز قبل تماس بگیری، سفر نباشه سریع نوبت میدن

عزیزم مرکز ناباروری هر دو آزمایش های کامل رو انجام دادین؟  آزمایش اسپرم فقط تو مرکز ناباروری م ...

بله، همه آزمايش ها رو دو بار انجام داديم.

من رشت، کلينيک مهر تحت نظر هستم

او برایم بهترین ها را میخواهد
آره گلم بدون پرونده که نمیدونن واسه شما چی کار کردن نمیدونم تخمک اگر کیفیتش کم باشه چی کار میشه کرد ...

زینبی خیلی خیلی شرمنده که زیاد سوال میپرسم.

پس مهم نیست که حتما پیش پزشکی برم که پانکچر کرده یا تو مراحل دیگه بوده؟اگه زنگ بزنم و از دکتر مشایخی وقت بگیرم ایشونم میتونه همه چیو بهم توضیح بده.

متخصصای ناباروری که برام اسم بردی رویان نیستن؟

خدایا شکرت  
عزیزم هر 24 ساعت یک روز حساب میشه 😉 مامان شدی؟؟ 😍😍😍

سلام عزیزم.اره زینب جون.روز 20-انتقال با بتای 4113 مثبت شدم اما سه روز پیش ترشح داشتم که اتفاقا با رنگ روشن و ظاهر گرد بود و رگه خون بود وسطش میترسم ساک حاملگی باشه و چیزی برام نمونده باشه  

ممنون عزیزم.حرفات خیلی آرامش بخشه. انشالله هرکی هر آرزویی داره خدا براش برآورده کنه. میدونی مشکل چ ...

دقیقا همینه عزیزم 

مگه میشه آدم چیز با ارزشی مثل بچه نداشته باشه و بهش فکر نکنه، فقط چون با غصه و ناراحتی زیاد آدم فلج میشه، بهتره یه سهم و زمان کوچیک برای گریه و ناراحتی بذاره و بعدش بره دنبال کار و تلاش و بقیه قسمت های زندگی 

ان شاالله که مامان میشی و قدمش خیره کلی برکت و پول و خبرهای خوب دیگه براتون میاره

آره گلم بدون پرونده که نمیدونن واسه شما چی کار کردن نمیدونم تخمک اگر کیفیتش کم باشه چی کار میشه کرد ...

یه نکته هم اینه که اگه برم رویان خب پرونده مو میتونن بگیرن و تمام اطلاعاتم اونجاست.ولی اگه پیش یه پزشک دیگه برم همه چیو خودم تا حدی که میدونم باید توضیح بدم.

خدایا شکرت  
زینبی خیلی خیلی شرمنده که زیاد سوال میپرسم. پس مهم نیست که حتما پیش پزشکی برم که پانکچر کرده یا تو ...

عزیزم خیالت راحت هر سوالی داری بپرس 

نه واجب نیست با کسی که تشکیل پرونده دادی یا پانکچر شدی صحبت کنی، آره زنگ بزن بگو با مشایخی نوبت میخوای، جدیدا فکر کنم شنبه ها پرونده جدید میگیره، باز بپرس

طرازی هم این سیناست هم مطب شخصی

عابدی بیمارستان بهمن هست نمیدونم مطب شخصی داره

فروتن مطب داره ولی نمیدونم کجاست، فکر کنم همون بیمارستان بهمن هست

نصر مطب خودش هست و کلینیک مام

چوبساز مطب خودش هست و بیمارستان گاندی 

سلام عزیزم.اره زینب جون.روز 20-انتقال با بتای 4113 مثبت شدم اما سه روز پیش ترشح داشتم که اتفاقا با ر ...

سلام عزیزم، مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃، یعنی با این بتا بیایی بگی نگرانم و فلان، با ماهیتابه آنا میام پیشت ها🤣🤣🤣

ساک حاملگی مگه توت سفیده که درخت رو تکون بدی بیفته پایین

برو از بارداریت لذت ببر، ان شاء الله به سلامتی بغلشون کنی

عزیزم خیالت راحت هر سوالی داری بپرس  نه واجب نیست با کسی که تشکیل پرونده دادی یا پانکچر شدی صح ...

ممنونم زینب جون.نمیدونم چرا استرس گرفتم.حالم خوب نیست.خدا کنه منم نتیجه بگیرم.

خدایا شکرت  
عزیزم خیالت راحت هر سوالی داری بپرس  نه واجب نیست با کسی که تشکیل پرونده دادی یا پانکچر شدی صح ...

ما یه بارم رفتیم پیش دکتر رفعتی اورولوژی.میگفت مشکل همسرت ژنتیکیه و تغذیه یا طب سنتی کمکی نمیکنه.برا همونم همسرم اصلا راضی نمیشه طب سنتی بریم.موضوع اینجاست که فقط حرکت اسپرما به خاطر مشکل ژنتیکیه نه مورفو.

خدایا شکرت