2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
زینب جان ببخشید فکر کنم erythema بالای 10 مثبت هست، من فکر میکنم منفی کلا 

اطلاعی ندارم عزیزم، ولی با توجه به چیزایی که سرچ کردم فکر کنم درست میگی عزیزم 👌👌👌👌

فقط واسه خاطر جمعی میگم متخصص ببینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر خبرت می مونم. انشاءالله به سلامتی

سلام به همه عزیزان،

به خاطر ذخیره کم تخمدان prp انجام دادم البته همون روز پانکچر هم داشتم که متاسفانه تخمکی وجود نداشت. یعنی قبلش 2 تا فولیکول دیده بودن ولی روز پانکچر گفتن یکیش کیستی بوده که قبلا داشتم و یکی دیگه هم نمی دونم کجا رفته بود. 

بعد دکترم بهم گفتن برو تا 2 ماه دیگه . الانم یک پریود گذشته و باید زنگ بزنم ببینم این بار پریود شدم برم یا بذارم دو دوره بگذره. 

هزینشم 240 تومن آزمایشگاه گرفتند که بدون دفترچه بود و حدودا 600 تومن هم برای prp . 

ببخشید که دیر خبر دادم. 

گلم دکتر بودم، جدیدا خیلی ورم دار شدم و حتی چند قدم راه رفتن باعث دلدرد و انقباض میشه، دکتر بودم خیل ...

الهییییی عزیزدلم ان شالله این روزها رو به خوشی سپری کنی و زودتر گل پسرتو بغل بگیری😍❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

بچه هااااا من امروز ۱۳ انتقال جنین بلاستم 

شوهرم امروز خونست  میگه بیا الان بریم آزمایش 

به نظرتون برم؟

یا زوده؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
قربونت عزیزم  تماس که میگیرن، واسه من که دوبار زنگ زدن ولی یادمه دیر زنگ زدن نه حضوری برو بهت ...

ممنونم زینب جان.

پس من بدون وقت قبلی برم رویان؟مثلا قبلش میشه زنگ بزنم بپرسم خانم کریمیان چه روزی هست همونروز برم جنین شناسی ؟این طوری میشه باهاش صحبت کنم یا اجازه نمیدن؟دقیقا چیکار کنم؟

خدایا شکرت  
حالا چرا درگیر عزیزم 😂😂من پانکچر اولم خوب بودم تاخیر نداشتم ولی حالا نمیدونم چرا اینجور شدم،میگم ش ...

اخه عجولم کلا 

ستروتاید و گوتال اف 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه هااااا من امروز ۱۳ انتقال جنین بلاستم  شوهرم امروز خونست  میگه بیا الان بریم آزمایش&n ...

برو بنظرم چون دوبار ازمایش داری امروز بری یه تکرارم داری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه هااااا من امروز ۱۳ انتقال جنین بلاستم  شوهرم امروز خونست  میگه بیا الان بریم آزمایش&n ...

نه بابا برو چه دلی داری بلاست الان نشون میده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه بابا برو چه دلی داری بلاست الان نشون میده 

من امروز روز ده انتقالمه دوست دارم برم😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
فدات شم عزیزم دعا کنین این ماه آخر هم به سلامتی بگذره،  ان شاالله قسمت همه بشه 😍😍😍😍🤲🤲🤲

ايشالا به سلامتي زايمان کني عزيزم

زينب جون من تازه اومدم اينجا، ديدم چه تند و با حوصله و مهربون جواب همه رو ميدي، خدا خيرت بده

براي منم دعا کن، تازه وارد پروسه ميکرو شدم...

او برایم بهترین ها را میخواهد