2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
ان شاء الله که سلامته نی نیت من از اول نه تکرر ادرار داشتم نه سینه هام سفت شده..مثل قبلم..نگران نبا ...

امروز تهوع یکم داشتم رفتم آزمایش ادرارمو دادم الان بعداز صبحانه ازم یه خون قهوه ای قرمز ازم اومد یکم نگرانم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم مال من هفته ۵ بارداری شد ۵.۴  دکتر گفت روزی ی قرص ازمایش اکروزم شد ۰.۱۰ گفت ی شب نصفه ...

عزيزم هرچی دکترتون تشخیص میده بخورین، منم سر خود کم و زیاد نمیکنم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون همیشه آزمایشم در سطح نرمال بود دیگه متخصص غدد نرفتم بعد بارداری راستی t4در محدوده نرمال هس خد ...

آزمایش تیروئید جز آزمایش های روتین بارداری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
به سلامتی عزیزم،هفته چندمی؟؟؟؟ توو سونوی ان تی جنسیت رو بهت گفتن؟

من الان 13 هفته و دو روز هستم، بله تو ان تی بهم گفت جنسیت رو 

سلام جواب سوال منو اگه کسی میدونه میشه سریع بهم جواب بدید؟ من هرروز صبح ناشتا قرص تیرویید میخورم فر ...

همون ناشتا قرص ت رو بخور. منم همين قرص مصرف ميکنم. هربار سر عمل دکتر ميگه صبح قرصت رو بخور

او برایم بهترین ها را میخواهد
ممنونم،اره منم شنیدم روز عمل باید ناشتا باشی ولی از دکترم پرسیدم گفت از ساعت ۶به بعد دیگه چیزی نخور ...

توي همه عمل ها ميگن شام سوپ بخوريد، صبح ناشتا باشيد و داروهاتونو قبل از ساعت 6 مصرف کنيد.

عمل چي داري عزيزم؟

او برایم بهترین ها را میخواهد
نگران نباش خود عمل اصلا هیچی نیست دردای بعدشم با شیاف م مسکن کنترل میشه چون تا حالا جراحی نداشتی خود ...

مرسی عزیزم، ان شاء الله، خدا کنه این جور باشه 

دقیقا درست میگی جز چند تا عمل سرپایی و سبک عمل سنگین نشدم واسه همین میترسم، خدا خودش کمک کنه

زینب جون میشه یکم درمورد کارایی همزمان ال دی و بوسرلین برام توضیح بدید؟ چرا باید بعد از ۱۵روز ...

عزیزم اینا با هم رحم و تخمدان رو خاموش می کنن، در این حد میدونم 

و فکر کنم میخوان تغییرات احتمالیه وضعیت رحم و تخمدان رو 15 روز بعدش چک کنن واسه تنظیم مجدد دوز بوسرلین