2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
ممنون قشنگم که کامل برام توضیح دادی. راستش مرضی جون میترسم جنینم با یبوست داشتنم دفع بشه.آخه دیروز ...

عزيزم لطفاً هیچوقت هیچوقت فکر نکن جنین با یبوست دفع میشه، دست خدا بالاتر از همه ی دست هاست، به این ایمان داشته باش 

یبوست باعث میشه به رحمت فشار بیاد، شاید باعث بشه مویرگ های واژن یا مقعد تحریک و پاره بشه و باعث نگرانی بشه، بخاطر همین میگن یبوست نگیرید که باعث بشه زور بزنید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جواب سوال منو اگه کسی میدونه میشه سریع بهم جواب بدید؟ من هرروز صبح ناشتا قرص تیرویید میخورم فر ...

قرصتو بخور عزیزم بعدشم صبحانه بخور، ایرادی نداره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم،اره منم شنیدم روز عمل باید ناشتا باشی ولی از دکترم پرسیدم گفت از ساعت ۶به بعد دیگه چیزی نخور ...

عمل چی دارین؟ 

عزيزم لطفاً هیچوقت هیچوقت فکر نکن جنین با یبوست دفع میشه، دست خدا بالاتر از همه ی دست هاست، به این ا ...

خانمی میگم تو جواب تست ppdنوشته erythma:10

induration: 2

میدونین یعنی چی؟ آیا مشکلی داره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان عزیز.خواهش میکنم هر کسی میتونه جوابمو بده من با ای وی اف مثبت شدم الان هشت هفته و سه رو ...

من چهار تا میخورم. شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
میگم شمام موقع انتقال درد داشتی ؟ 

نه اصلااااا

خیلیییی هم حالم خوب بود و ریلکس بودم آخه قبلش رفتم پیش جنین شناس ، جنینمو نشون داد گفت خیلیییی عالیه 

کلی ازش تعریف کرد منم خیلی حالم خوب شد 

لحظه ی انتقال هم دکتر وقتی گذاشتش با سونو نشونم داد گفت این نقطه سفیده تو مانیتور جنینته 😊 

کلا روز خیلی جذابی بود این دفعه واسه من

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
خانمی میگم تو جواب تست ppdنوشته erythma:10 induration: 2 میدونین یعنی چی؟ آیا مشکلی داره؟

گفت باید تکرارش کنی؟؟ 

ممنونم  انشاالله  من هر وقت نگاشون میکنم برا منتظرا دعا میکنم  خیلی حس خوبیه ...

عزیزم به سلامتی فرشته هات به دنیا اومدن،قدمشون پر خیر و برکت.

شما هم انتقال انجام داده بودی؟جنسیتشون چیه؟؟؟؟

بچه ها یسوال ازمایش سلفری باید ناشتا باشیم

نه عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گفت باید تکرارش کنی؟؟ 

عزیزم همچین جوابی تکرار داره؟اگر آره چند وقت بعد میشه تکرار کرد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم بزار خودش رو صدا کنم بیاد جواب بده. @zimzimmmmmm    

دلارام جون شما جواب تست رو چی براتون زده بودن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا دکتر من میگه همه چی بخورین الا هله هوله و چیزای کافئین دار.دیگه روم نشد ازش درباره آناناس بپرسم ...

اره اخه اینجا بعضیا میگن بخورین بعضیا میگت اصلا نخورین منم نمیدونم منم دو روزه دارم میخورم دکتر منم گف همه چی میشه خورد فقط برنج و ماکارونی کم بخورید اونم فقط بخاطر یبوست نشدن میگف

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏