2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام سلام.من اومدم.بچه ها از دکترم پرسیدم گفتن ویتامین سی اشکال نداره.حتی بعضی از مراکز به افراد بعد ...

منم مثل توام روز ۶ انتقالم تا دیروز درد پری داشتم امروز کمتر شده،کمپوت اناناس میتونیم بخوریم

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قبل آزمایش لکه بینی داشتی؟

بله.فک کنم روز نه و ۲۰  ک بی بی چکم مثبت شد.

ولی خیلی کم بود. در حد روی دستمال کاغذی.

ک بعدا گفتن جفتم پایین بوده ، احتمالا از اونه.

و اگر خون و لک دیدم طبیعیه. ک شکر خدا ندیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم انشالله به سلامتی وقتی دکترت گفته صبحونه میتونی بخوری فک نمیکنم خوردن نصف قرص اشکالی داشت ...

ممنونم،اره منم شنیدم روز عمل باید ناشتا باشی ولی از دکترم پرسیدم گفت از ساعت ۶به بعد دیگه چیزی نخور تاموقعی ک برم بیمارستان میشه ۳ساعت

نمیدونم گیج شدم گفت شام برنجی و نفاخ نباشه صبحم قبل ۶گفت خورده باشی صبحونتو نکنه اشتباه میکنم😒

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
شما مطب دکتر امیرجنتی رفتی یا رفتی ابن سینا؟.من دنبال یه پزشک خوب اورولوژی میگردم

ما مطب رفتیم ولی مرکز ابن سینا عمل کردن. ما سه تا ارولوژ رفتیم دکتر صدیقی گیلانی ، دکتر پویان و دکتر امیرجنتی 

دکتر پویان که به شدت پولکیه و اصلا" رفتار مناسبی هم نداره خیلی آدم رو ناامید میکنه اصلا" ادبیات مناسبی نداره. ما تا نزدیک عمل هم باهاش پیش رفتیم ولی به خاطر همه این مسایل از گزینه هامون حذف شد 

دکتر صدیقی به شدت شریف ، انسان ، متعهد وقت میذاره برای بیمار خط به خط آزمایش رو میخونه با وسواس کار می کنه تنها دلیلی که انتخابش نکردیم این بود که یکم میخواست کند پیش ببره گفت اول عمل واریکوسل کنیم 14 درصد شانس داره خوب بشه اگه نشد بعد نمونه برداری از بیضه ولی من تحمل نداشتم انقدر صبر کنم. 

دکتر امیر جنتی با سواد خوش برخورد امید میده به آدم. جوونه و دست عملش هم خوبه. در کل راضی بودیم که همسرم پیش ایشون عمل شد. مرکز ابن سینا هم خوب و مرتب بود. من خوشم اومد. البته من اگر کارم به آی وی اف برسه میرم بیمارستان بهمن ان شالله که هم دکتر خودم اونجا هست هم دکتر جنتی ولی اگر دکترم مرکز ابن سینا هم بود قطعا" انتخابش می کردم فقط تنها ایرادش جواب ندادن آزمایشگاهش بود که خیلی روی اعصابم بود.  

ممنونم،اره منم شنیدم روز عمل باید ناشتا باشی ولی از دکترم پرسیدم گفت از ساعت ۶به بعد دیگه چیزی نخور ...[/QUOTE]

[QUOTE=121412040]ممنونم،اره منم شنیدم روز عمل باید ناشتا باشی ولی از دکترم پرسیدم گفت از ساعت ۶به بعد دیگه چیزی نخور ...

اصولا ۶ تا ۸ ساعت قبل عمل باید ناشتا باشی 

حالا من نمیدونم ساعت عمل شما چند هست

سلام دوستان عزیز.خواهش میکنم هر کسی میتونه جوابمو بده

من با ای وی اف مثبت شدم الان هشت هفته و سه روزم.از اول انتقال روزی سه تا استرادیول میخورم.حالا دکتر میگه همینطور ادامه بده.از هر کسی میپرسم میبینم تا قبل ده هفته کم کردن دزشو و اینکه من تا هشت اسفند دیگه پیش دکتر نمیرم تا غربالگری اول.کسی بوده دز استرادیولش تغییر نکنه؟ من خیلی نگرانم اخه میگم رو جنین تاثیر بد میگذاره

اصولا ۶ تا ۸ ساعت قبل عمل باید ناشتا باشی  حالا من نمیدونم ساعت عمل شما چند هست

دکتر گفته ۹صبح بیمارستان باش دیگه نمیدونم ساعت چند عمل میکنه

زنگم زدم بهش دردسترس نبود بپرسم

صبحانه رو نخورمم میتونم نخورم قرصو نمیدونم،آزمایش تیروئیید و قندمم که این چندوقت جدید دادم گفت اینو حتما بدم به پرستار 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دکتر گفته ۹صبح بیمارستان باش دیگه نمیدونم ساعت چند عمل میکنه زنگم زدم بهش دردسترس نبود بپرسم صبحان ...

عزیزم من اگه جای 

شما بودم صبحونه خیلی سبک میخوردم قرص لووتیروکسین رو هم قبلش میخوردم

منم مثل توام روز ۶ انتقالم تا دیروز درد پری داشتم امروز کمتر شده،کمپوت اناناس میتونیم بخوریم

والا دکتر من میگه همه چی بخورین الا هله هوله و چیزای کافئین دار.دیگه روم نشد ازش درباره آناناس بپرسم.اما تعریفشو از بچه ها زیاد شنیدم.خودم از اولش تا الان فقط دو ورق آناناس خوردم

ممنون مامان ماهک جون نی نی خیلی عجله داره برای اومدن فعلا که به زور نگهش داشتم دعا کنید حداقل تا ۳۷ه ...

ای جون از بس شیونه ماشالااا😙😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود