2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046710 بازدید | 684539 پست
عزیزم لکه بینی رو به فال نیک بگیر😍😍😍 انشاالله که مامان شدی❤

خدا از دهنت بشنوه ❤️❤️❤️

یعنی میشه😭🙏

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزیزم خدا حفظ کنه نی نی هاتو😍.مشکلتون چی بوده؟جنسیتشون چیه منم اسفند انتقال دارم❤ میشه برام دعا کنی ...

ممنون گلم. خودم کمی تبلی تخمدان بود که با دارو حل میشد ولی شوهرم مشکل داشت ضعیف بود تعداد و تحرک ایناش کم بود 

دخترن 

انشاالله خدا به شما هم بده از این فرشته ها 😍😍

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.کی زایمانته بسلامتی😍

من یکم زایمان کردم 

خدا دوتا فرشته کوچولو 😍😍 رو گذاشت تو بغلم خدا نصیب همه ی منتظرا کنه بحق حضرت زهرا 

خدا از دهنت بشنوه ❤️❤️❤️ یعنی میشه😭🙏

انشاالله که میشه😙

راستی چندتا جنینتو رشد دادن برای بلاست؟ منم قراره بلاست انتقال بدم اگه بشن البته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من یکم زایمان کردم  خدا دوتا فرشته کوچولو 😍😍 رو گذاشت تو بغلم خدا نصیب همه ی منتظرا کنه بحق ...

عزیزم، هزارماشاالله😍😍😍 مبارک باشه

وای من عااااشق دوقلوام❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

[QUOTE=121341768]عزیزم، هزارماشاالله😍😍😍 مبارک باشه وای من عااااشق دوقلوام❤❤❤[/QUOTE

ممنون عزیزم 💓💓

انشاالله نصیبت بشه 😁😁

اره از یکشنبه باید روزی ۲ تا بخورم از ۶ پریم روزی ۳تا ببین گفت ۸یا۹یا۱۰ پری هر روزی که به روز دکترم ...

فکر نکنم اشکالی داشته باشه.منم حساب کردم اگه سیزدهم ضخامتم خوب باشه همون حدودای ۱۹ یا ۲۰ بهمن انتقالم باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
فکر نکنم اشکالی داشته باشه.منم حساب کردم اگه سیزدهم ضخامتم خوب باشه همون حدودای ۱۹ یا ۲۰ بهمن انتقال ...

چه جالب باهمیم اینطوری پس ایشالا هردو مامان میشیم😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها یه سوال تروخدا بیاین  من هرچی به آزمایش نزدیک میشم استرسم زیاد میشه 😭  به نظرتون ...

برای خودت تجویز کن هربار که استرسی شدی ده بار بگو خداروشکر من مامان شدم.باور کن نتیجه میگیری.

من مطمئنم نی نی تو محکم چسبیده بهت.احساسمم میگه یه پسر تپلیه سفیده.اصلا استرس نداشته باش😍

عزیزم نمیدونم جواب این رو دادم یا نه، فقط روی شکم نخواب، اون هم نه به خاطر بارداری، کلا خوابیدن روی ...

زینب جان میخوام اول برم رویان بپرسم چرا از ۴ تا تخمک یکیش جنین شده؟از کدوم پزشکم بپرسم؟چون هر مرحله رو یه پزشک متفاوت انجام داده؟

خدایا شکرت  

سلام دوستای گلم، دکتر زنان و زایمان خیلی خوب تو تهران می شناسید معرفی کنید؟

من هنوز ۵۰ روزه پریود نشدم، دیگه حوصله و اعصاب هیچ کاری رو ندارم

همش میزنم زیر گریه، کل بدنم  سست میشه

بیچاره شوهرم هم تو خونه اذیت میشه، عذاب وجدان میگیرم

@زینبی_بابا   زینب جون سلام.وقت بخیر.

من آذر 97 آزمایش های چکاپ کامل قبل از بارداری رو دادم شامل ایمنی و.....الان که برای باردوم منفی شدم و انتقال بعدیم احتمالا فروردین 99 میشه ، نباید آزمایشها تکرار بشه یا آزمایش دیگه ایی اضافه بشه؟

من یکم زایمان کردم  خدا دوتا فرشته کوچولو 😍😍 رو گذاشت تو بغلم خدا نصیب همه ی منتظرا کنه بحق ...

مبارک باشه عزیزم😍😍💖💖 زیر سایه پدرومادر بزرگ بشن 💕💕

آمین 💕💕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚