2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست

سلام بچه ها و آناجون خواستم بگم انشاءالله دوروز دیگه نی نیم میاد بغلم به امید خدا

دعا کنید سلامت بیاد بغلم خیلی محتاج دعاتون هستم🙏

لحظه عمل انشاءالله دعا میکنم خدا دل همه منتظرارو شاد کنه بحق امام زمان عجل الله💓💓💓

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها و آناجون خواستم بگم انشاءالله دوروز دیگه نی نیم میاد بغلم به امید خدا دعا کنید سلامت بی ...

الهی امین عزیزم.که سالم بچتو بغل بگیری و زیر سایتون قد بکشه.تندرست باشه

منم دعا کن عزیزم اسفند انتقال دارم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها وقتی شیافو واژینال میذاری که همش میاد بیرون🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

من همیشه فرتیژستمو رکتالی استفاده میکردم.اما امشب واژینال گذاشتم.نیم ساعتم دراز کشیده بودم اما بعد که پاشدم احساس کردم همش اومد بیرون.یعنی یکی دیگه بذارم؟😓😓 

از کی باید استرادیول بخوری ؟ یکشنبه؟ بعد کی باید بری دوباره سونو؟  فکر کنم همه چیمون باهم باشه ...

اره از یکشنبه باید روزی ۲ تا بخورم از ۶ پریم روزی ۳تا ببین گفت ۸یا۹یا۱۰ پری هر روزی که به روز دکترم می خوره برم برای سونو ولی ۱۱ پری می خوره به روز دکترم اشکال نداره؟

فک کنم ۲۰ بهمن بشه انتقالم فک کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من خیلی امیداوار بودم🙁تا اینکه با این تاپیک آشنا شدم😶روحیم شد صفر👌

چرا عزیزم اینجا خیلیا بار اول نتیجه گرفتن نمونش خودم و زینبی بابا پس امیدت به خدا باشه

خدا جونم شکرت...
گلم شما استراختتون چجوری بود؟علائمتون چی بود؟

من هفته اولو استراحت بودم اونم نه که همش بخوابم برای آمپولام هر روز میرفتم درمانگاه با ماشین و برای سرویس بهداشتی هم چند تا پله رو بالا پایین میرفتم ولی کار خونه نکردم هفته دوم که رفتم خونه خودم در حد آشپزی و ظرف شستن کار کردم همین

خدا جونم شکرت...
بچه ها وقتی شیافو واژینال میذاری که همش میاد بیرون🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 من همیشه فرتیژستمو رکتالی استفاده ...

عزیز نگران نباش اونی که باید جذب بشه شده

من به دکترم گفتم این رو بهم‌گفت