2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میگم من اندو م همیشه خوب بود هفته پیش که ۱۶ تا ال دی خورده بودم سونو شدم اندوم ۵ بود چرا انقدر کم بوده؟؟؟ الانم رفتم دکتر دیگه سونو نکرد داروهامو داد فقط استرادیول داد با همون فولیک و اسپرین 

گفت روز ۸ و ۹ یا۱۰ پری هر وقت روز دکتر بود برم 

الان نگران ضخامت رحمم شدم 

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم نظرت در مورد قرص dhea چیه در مورد ذخیره کم؟اصلا چی هست؟دکترم ی بار گفته بود این قرص بهتر از او ...

روی بدن من که خیلی بهتر از اووابوست جواب داد.به نظر من قرص dhea و پودر پروکسید بهتر از اووابوست هست

سلام دوستان یه سوال داشتم همسرم الان سه روزه هی میگه قفسه سینه ش میسوزه و درد داره مخصوصا وقتی نفس ...

یکم زنجبیل مثلا به اندازه ی یه خرما رنده کن بده بخوره اگر بهتر شد یعنی مال معدشه

سلام بله زدم زير جلدي بود چون سرنگ نداشت تو يه سرنگ کشيد برام با سر سرنگ انسولين نصفشو يه طرف نافم ز ...

وااای ممنون که جواب دادین، پس زیر جلدی بوده، میشه عکس آمپولتون بفرستین که مطمءن بشم همونه که رفتم درمونگاه بهش بگم اینجوری برام تزریق کنه، بازم ممنون

سلام عزیزم خوبی میگم‌دکتر به من فقط استرادیول داد 

سلام عزیزم

گلم راستش

من چون فرش انتقال دادم نمیدونم فریز چجوریه داروهاش

من بین تخمک کشی و انتقال فقط دوفاستون و شیاف سیکلوژست داشتم با چرک خشک کن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم