2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم.پس باید اول آز ذخیره تخمدان بدم که بفهمم سیکلم کوتاهه یا نه.یعنی اگه ذخیرم خوب باشه سیکل ...

عزیزم برای وارد شدن به سيكل میکرو و کلا درمان ناباروری یه سری آزمایشات از جمله همین ذخیره تخمدان ضروری هست حتما دکترا تجویز میکنن. ،،،،  اتفاقا ذخیره تخمدان مناسب بیشتر سيكل لانگ هست چون بهتر تخمدانها جواب میدن ولی باقی ذخیره ها سيكل بیشتر شورت هست البته بازم نظر دکتر متخصص مهمه،  من ذخیرم نرمال بود بهم گفتن سیکل لانگ که تخمدانها بهتر جواب میدن، اینبار هم بازم سيكل لانگ برام انتخاب کردن

عزیزم برای وارد شدن به سيكل میکرو و کلا درمان ناباروری یه سری آزمایشات از جمله همین ذخیره تخمدان ضرو ...

آهان من خیلی اطلاعات ندارم.ممنون عزیزم

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منظور از غذا های فست فود چیه؟پیتزا یا اسنک یا کلا چیزهای اینجوری که خودمون درست میکنیم هم ضرر داره؟البته من از کالباس و سوسیس استفاده نمیکنم و اینکه شرایط آزمایش پرولاکتین و ویتامین دی برای آقایون چیه؟ @زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم براي پانكچر دكترم خارجي داد اسم يكيشون الونوا بود بقيه رو يادم نيست روز اول تا سوم پري كه ميري ...

عزیزم شما ذخیرت کم بود که الونوا داشتی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم، اوابوست یه کوچولو پشتوانه مقاله ایی هم داره

عزیزم نظرت در مورد قرص dhea چیه در مورد ذخیره کم؟اصلا چی هست؟دکترم ی بار گفته بود این قرص بهتر از اووابوست هستش البته فکر کنم برای ذخیره پایین استفاده میشه؟

دي اف اي   تو ازمايش هاي كه گذاشتم، نيست؟ چيزي به اسم dfi تو ازمايشات نديدم

چرا عزیزم همون که ۱۰ زده دی اف آی هستش

سلام دوستان

یه سوال داشتم

همسرم الان سه روزه هی میگه قفسه سینه ش میسوزه و درد داره مخصوصا وقتی نفس بلند می کشه.

من اول فکر کردم از قلبشه ولی گفتم درد قلبی اینجوری نمیتونه باشه و هر چی هم میگم نمیاد بریم دکتر.

به نظرتون از معده شه؟

دانشجوی
تعداد پست: 148

ماه پیش دوتا جنین انتقال دادم با میکردو، روز ۱۱ انتقالم منفی شد، الان ۴۵ روز از اول خونریزی میگذره، ولی هنوز پریود نشدم، آزمایش هم دادم، منفی شد، دارم دق میکنم بخدا

یکی از دوست ای شوهرم مشکلشون مثل ما بود دیروز شنیدم طبیعی باردار شده، البته شوهراون واریکوسل داشت عمل کرد مورفولوژی طبیعی بعد عمل ۱ درصد شده، مورفولوژی شوهر من صفره صفره، تحرک هم نداره

دیگه نمیدونم خدا صدامو میشنوه یا نه

تنظیمات بدنم قاطی شده نمیدونم چیکار کنم

سلامم خوبین خانوما ی سوال داشتم اینکه دکتر هزینه‌ی میکرو رو مثلا ۶ تومن گفته حالا بدون داروها .این پ ...

روز تخمک کشی میگیرن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...