2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
منم گذاشتم ولی من قبل پریودیم پا درد داشتم همیشه الانم یه پا درد خفیف با یکم دل درد دارم اما کم

عزیزم من تا چندماه شدیدا حالت پریودی داشتم نگران نباش طبیعیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من تا چندماه شدیدا حالت پریودی داشتم نگران نباش طبیعیه

جدی؟ اعصابم بهم ریخته همش استرس میگیرم ممنون عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  منم بعد از ۷ سال خدا بزرگترین هدیش رو نصیبم کردو ۲۵ دی یک هفته  ب خاطر شرایط ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم.انشالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ شه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
جدی؟ اعصابم بهم ریخته همش استرس میگیرم ممنون عزیزم

نگران نباش.دیگه تو رحم.تغییراتی ایجاد شده پس درد طبیعیه.

من دردپریودی اونم درحد شدیییید..تیرکشیدن واژن شدیید و لک وخونربزی داشتم تا3ماه..الانم ب لطف خدا پسرم کنارمه..پس اصلا استرس نگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  منم بعد از ۷ سال خدا بزرگترین هدیش رو نصیبم کردو ۲۵ دی یک هفته  ب خاطر شرایط ...

خداروشکر عزیزم قدمش مبارکه 

عزیزم با یه متخصص غدد مشورت کن، اصلا سر خود نرو سراغ دارو یا یه متخصص زنان دیگه  آنا از دکتر ...

زینب جان وقت لکه بینی بهتره استراحت مطلق باشیم.یا نه بازم مثل قبل فعالیت داشته باشیم خوبه؟

خدایا شکرت  
ببین روش چی توشته خوب؟ من اونهایی که نوشته زیر ۲۵ رو میذارم جای خنک. زیر ۳۰ رو تو مخیط خونه. زیر ۶ د ...

نوشته دما بالای ۲۵ نباشه منم با راهنمایی شما دوستان گذاشتم جا میوه یخچال، آخه جای خنک تو خونه ندارم همیشه سرمایی هستم خونه رو گرم نگه میدارم،،   ممنونم از راهنماییتون

نگران نباش.دیگه تو رحم.تغییراتی ایجاد شده پس درد طبیعیه. من دردپریودی اونم درحد شدیییید..تیرکشیدن و ...

خدا پسرتو حفظ کنه عزیزم درست میگی توکل بخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام مونا جونم خوبي عزيز دلم قربونت بشم 💋💋 چه خبر چكارا ميكني برنامت واست انتقال بعدي كيه ؟ 

سلام لیانای مهربونم خوبم عزیزم،والا ترس تو جونم افتاده هی احساس میکنم انتقال بدم منفی میشم ☹️☹️قربونت بشم تو خوبی در چه حالی؟احوالت بهتره؟برنامه تو چیه؟من یک ماه بعد کورتاژ پریود شدم که اصلا درحد معمولی هم نبود زینب جون گفت عادیه حالا دیگه نمیدونم عزیزم چه کنم

دوستان کسی باردار هست و همش دل درد و پادرد بگیره از پریودی  شدتش کمتر

آره عزیزم منم همینطورم،البته هر روز درد ندارم.ولی بعضی روزا مثه امروز از صبح دل درد و پا درد داشتم تا همین الان که دارم میخوابم.