2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعیده مشکلی پیش بیاد، وزنت چه قدره؟  استراحت هم بکن حتما

قدم ۱۶۶ وزنم ۷۰

الان خونریزیم کم شده 

شیاف پروژسترونم داره میریزه بیرون قهوه ایه روشن شد الان 

باشه حتما استراحت میکنم 

من شیاف اندومترین هر ۸ ساعت میزنم 

آمپولمم باید یک روز درمیون بزنم 

به نظرت خوبه همین رویه رو برم یا آمپول رو هر روز بزنم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

دوستان باردار شیاف پروژسترون واژینال مشکلی نداره گذاشتنش؟یامقعدی باشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
پروانه در مورد دي اف اي تو رويان به شما چيزي نگفتن؟ يعني نگفتن براي شروع سيكل مهمه اصلا يا نه؟

عزیزم ما دفعه اول که 35 بود دکتر صدیقی اجازه شروع سیکل رو نداد، گفت اول همسرم سیستوسکوپی انجام بده بعد حتنا بهتر میشه و اون موقع بریم تو سیکل 

که بهتر نشد هیچ، شد 38.5 و خودمون خواستیم بی خیالش بشه

واسه احتیاط میگم  شاید علت خواب رفتن پاهات چیز دیگه ایی باشه  چرا دائم آسپرين میخوری؟ چر ...

نه فقط دکتر طرازی برام نوشته تو آزمایش ایمنی انعقادیم فهمید غلظت خون دارم 

میگم نکنه من باید قطع میگردمو نکردم؟؟؟ 

آخه بعد انتقال منفی زنگ زدم مطب گفت بغیراز پردنیزولون بقیه رو ادامه بده

خداجونم شکرت       

دوستان کسی باردار هست و همش دل درد و پادرد بگیره از پریودی  شدتش کمتر

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نه فقط دکتر طرازی برام نوشته تو آزمایش ایمنی انعقادیم فهمید غلظت خون دارم  میگم نکنه من باید ق ...

اوکی گلی پس حتما حتما هم متخصص مغز و اعصاب ویزیت شو، هم متخصص خون، انوکسا که اصلا اصلا طولانی مدت نباید مصرف بشه 

آسپرين هم کلا برای شرایط شما دیدم موقع بارداری حالا یا قبل انتقال یا همزمان با انتقال یا کمی بعدش شروع میکنن

و اگر مشکل آترواسکلروز نداری و خدای نکرده مشکلات قلبی عروقی نیاز نیست استفاده کنی

آسپرين به صورت پروفیلاکسی(پیشگیری) برای آقایون بعد از سن 40، 50 توصیه میشه هر روز بخورن، بسته به میزان خطر ابتلا به مشکلات قلبی، ولی برای خانم ها تو سن باروری نشنیدم 

آره گلم خوبه  اگر کمتر نشد یا بیشتر شد آمپولو هر روز بزن

باشه عزیزدلم ممنون که انقدر ماهی 

❤️❤️❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

سلام بچه ها کیانا خبرنداد ببینم زایمان کرده یانه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من‌سیکلوژشت وازینال میذارم

منم گذاشتم ولی من قبل پریودیم پا درد داشتم همیشه الانم یه پا درد خفیف با یکم دل درد دارم اما کم

عزیزم اصلا این دمنوش ها رو قبول ندررم، فقط ورزش و اصلاح خوراکی انجام بده

حتما انجام میدم . امشب با شوهرم کلی درباره بچه حرف زدیم.هی حرف زدیم هی گریه کردیم.اگه بچه دارشدیم اینکارو میکنیم .اینو براش میگیریم دوتایی حمومش میدیم.لباس تنش میکنیم.    

خدایا هیچ زنی رو حسرت به دل بچه نزار.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .