2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من نمیدونم چرا هیچی نمیخورم و دارم چاق میشم 😥 ۵۷ بودم شدم ۶۱ .هیچی نشده....فقطم شکمم اومده جلو..یعن ...

😂😂فقط شکم‌خوبه 

البتع این همم تهوع داری 😑😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میدونید بجای اوبوست چه مکمل دیگه ای میشه استفاده کرد که همون تاثیرو داشته باشه؟

عزیزم داروخانه دکتر جمالزاده نزدیک انقلاب  من از اونجا خریدم.داروخانه شبانه روزی ازادی هم داشت.زنگ بزن ببین هنوز دارن.

عزیزم البته من دیروژ رفتم سونو صدری خود دکتر شین صدری سونوم کرد اون دقیق طبق ای‌وی‌افم گفت

من اینجا ندیدم کسی بره غربال نیلو خیلی معروفه 

تو تهران کجا الان معروف و خوبه برای غربالگری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من اینجا ندیدم کسی بره غربال نیلو خیلی معروفه  تو تهران کجا الان معروف و خوبه برای غربالگری؟

راستش هر دکتری یجا معرفی میکنه

دکتر منم اصرار نکرد ولی گفت بنظرم من بیمارستان پارس خوبه برو اونجا

خواهر من سال۹۵ پیش دکتر شرفی بود اونم گفته بود برو

دوستای من نیلو و نسل امید رفتن ازشون پرسیدم

من راستش خیلی پرس و جو نکردم گفتم بدتر گیج میشم

سلفری هم دکترم گفت کاملترین تعداد شمارش کروموزم الان مال ازمایشگاه پارسه هست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزيزم مطمئن باش كه دعاي پدر و مادر چه در قيد حيات باشن و چه نباشن خيلي خيلي با ارزش هست . من خودم ي ...

خدا پدرتو رحمت کنه و روحش قرین آرامش باشه ،خودتوبرادرت هم سلامت باشین همیشه انشالله عزیزم ،خیلی ممنون که جواب دادی عزیزدلم خوشحالم کردی

عزیزم به فال نیک بگیر  میدونی اونجا دست و بال پدر و مادر باز تره  خیلی موارد دیدم سر مزا ...

نمیدونم اصلا ازظهر یه آرامش عجیبی بهم داده حرفات ،انشالله به مراد دلت برسی عزیزم😘😘😘

مامان سبحان عزيز سلام دختر نازت و گل پسرت خوبن عزيزم فاصله بين دوتا بارداريت چه مدت شد ؟ 

سلام عزيزم ، خدا رو شكر خوبن . شما خوبي خانمي ؟ خيلي به يادتم هميشه ، ان شا الله خيلي زود ٢ تا فرشته بيان جاي فرشته هات رو برات پر كنن .

عزيزم دختر من ٨ ماهش بود كه من فهميدم دوباره باردارم يعني دو تاشون با هم ١٦ ماه اختلاف سني دارن .

راستش گفت برو خطر ناکه فقط بخواب دکتر سونو گفت دکتر خودم ولی گفت چیزی نیست برو امپول پروژسترون هم ...

دكتر سونو گفت هماتوم تا ٥ سانت مهم ني اصا ،باورت ميشه دوتا از دوستام ٥ سانت هماتوم داشتن اما خون ريزي نداشتن ؟هيچي فقط سونو بشون گفته ،دكتر سونو يه چي برا خودش گفته مطمن باش دكترت ديده وضع عاليه پروژرسترون قطع كرده

دكتر سونو گفت هماتوم تا ٥ سانت مهم ني اصا ،باورت ميشه دوتا از دوستام ٥ سانت هماتوم داشتن اما خون ريز ...

مرسی عزیزم

ایشالله

ممنون از دلداریت

🥰❤️

منم خودمو چشم نزنم ۲ روزه لک ندیدم حالا باز ببینیم ایشالله هر چی خیر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم