2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزیزم prp برای دفعه اول بر اساس مقالات اثر منفی داشته  واسه انتقال هم بالای پستت دقیقا برای دو ...

ممنون گلم 

شما خودت بارداری ؟ با چه روش باردار شدی و مشکلت چی بود میشه برام بگی ؟ اگر دوست داری 

یعنی در حد کارهای سبک ؟ پس ۲۴ ساعته تو رختخواب نباشم ؟😅حالت نشسته رو مبل میشه پس ؟؟؟؟؟

به هیچ وجه عزیزم نخواب، تمام کارهای قبل مثل سر کار رفتن و... همه رو انجام بده، نشستن که دیگه کار نیست

غذا درست کن، پله اگر لازم شد بدون ترس برو ولی آروم

ظرف بشور گرد گیری کن و... 

عزیزم منم سرکار میرفتم هر روز، غذا و ظرف و گرد گیری و... فقط خودمو له و خسته نمیکردم 

خیالت راحت، عادی باش، طبق مقالات استراحت مطلق نتیجه منفی میده و خطر داره برای خودت و برای جنین مضره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم، یه عالمه مامان با گرید بی داشتیم اصلا نگران نباش 

سلام زينب جان خوبي ي سوال دارم من سيکلم لانگه روز 16قرص ال دي هستم ترشيجات انقدر علاقه دارم که نکو ولي خوب تو روابط جنسي گرمم از ي طرف وزنم حدود هفت کيلو چاقم تنبلي تخمدان کمي دارم شديد نيست ولي خوب صعيفم نيست بنظرت از امروز رژيم لاغري تا روز پانکچرم بگيرم  ترشيجات شيرينيجات برنج رو فقط حذف کنم و صب تا صب ژل رويال بخورم خوبه ؟؟؟ شرايط باشگا ورزش ندارم پياده روي شايد در حد ده دقيقه بتونم نظرت چيه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون گلم  شما خودت بارداری ؟ با چه روش باردار شدی و مشکلت چی بود میشه برام بگی ؟ اگر دوست دار ...

آره 

با میکرو مامان شدم

مشکل اصلی سیستم ایمنی همسرم بود که علیه اسپرم های خودش آنتی بادی میساخت

موقع انتقال خودم آندو گرید 3 داشتم، سه تا کیست غیر فعال ساده تو تخمدان راست

دو تا فیبروم کوچیک تو رحم و تنبلی خفیف با ذخیره بالا و پریود منظم

سلام زينب جان خوبي ي سوال دارم من سيکلم لانگه روز 16قرص ال دي هستم ترشيجات انقدر علاقه دارم که نکو و ...

عزیزم وزن به اون صورت کم نکن دیگه الان ولی حذف کامل شیرینی موافقم

برنج کم بخور ولی حذف نکن

عزیزم وزن به اون صورت کم نکن دیگه الان ولی حذف کامل شیرینی موافقم برنج کم بخور ولی حذف نکن

چرا کم نکنم ؟ ژل رويال بخورم ؟ ترشيجات چي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
آره  با میکرو مامان شدم مشکل اصلی سیستم ایمنی همسرم بود که علیه اسپرم های خودش آنتی بادی میسا ...

من شوهرم مشکل مورفولوژی اسپرم داره یکبار هم چند سال پیش عمل واریکوسل انجام داد 

خودم یه بچه دارم که همون ماه اول اقدام باردار شدم وقتی سه سالش بود  دومی رو هم بعد ۵ ماه اقدام باردار شدم اما بخاطر ماژور بودن مجبور به سقط شدم و دوماه بعد سقط بخاطر وجود بقایای جفت کورتاژ شدم الان ۶ سال گذشته و دیگه باردار نشدم امسال دوبار پانکچر شدم با تخمکهای زیاد اما بخاطر آندومتریوز فقط ۵ جنین حاصل دوبار پانکچر شد که بعد از اصلاح ژنتیک ۴ تاش فریز شدن توی یه بسته 

پنجشنبه انتقال دارم وقتی بهش فکر میکنم از استرس نفسم بند میاد ۳۶ سالمه واین اخرین تلاشمه برام دعا کن عزیز منم برات دعا میکنم الهی تو هم بسلامتی نی نی تو بغل بگیری⚘⚘⚘⚘بارداری نفست پاکه برام دعا کن و برای همه 

من ژل رویال فقط واسه پانکچر خوردم، ترشی نخوردم  چون ممکنه بدنت دچار کمبود ویتامین بشه فعلا صلا ...

اها ممنون عزيزم طريقه استفاده ژل رويال رو ميگي ممنونم

دوستان من چند وقته یه موضوعی ذهنم رو درگیر کرده. من هرکاری می کنم شوهرم رو دوست دارم و دل جدا شدن ند ...

عزیزم داری با توجه به شرایطی که میگی، زیادی خودت رو فدای یه آدم بی مسئولیت میکنی

باور کن مردای خوب زیاد هستن، اصلا شاید درمان هم لازم نباشه انجام بدی 

آخه واسه کی داری تمام علایقت رو زیر پا میذاری

از الان فکر 10_20 سال دیگه باش

حتی شنیدم جدیدا به خانم مجرد هم فرزند خواندگی میدن باز بپرس

اگه امید داری تو این یک سال که مشاور گفته درست بشه بمون وگرنه بعدش به فکر خودت باش، یادته بهت گفته بود الان نوبت اونه که خودش رو بهت ثابت کنه

اگر تلاش کرد برات بمون اگر نه یعنی براش ارزش نداری، دوست داشتنت رو صرف کسی کن که اونم برات ارزش قائل باشه نه فقط زبانی بگه دوستت دارم

گلم متاسفانه آدم ها خاکستری هستن و سخته متوجه بشه آدم گیر چه هیولایی افتاده و همش فکر میکنه تو ناخودآگاه همه مردا این جورم، اگر بره تنها می مونی، ولی این جور نیست

شما زن مستقلی هستی، در آمد داری، روی چشم خانواده ات جا داری، بچه. هم نیست که پا سوزش بشی 

اون بچه بالای دوسال هم با هزار امید میاد خونتون، نه که دعوا و طلاق و... اینا ببینه، و بدتر دلش بشکنه