2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
فقط ناامید نشو عزیزم، تلاشت رابکن خدا هم کمک میکنه و ان شاالله یه روزنه امید برات پیدا میشه و میای خ ...

عزیز شما نامه ورود به سیکل بهت دادن؟من رفتم کلینیک دکتر رستمی گفتن نامه ورود به سیکل طول می کشه بهت بدن چون خیلیا تو نوبت هستن، آخه من آزمایش کاریوتایپم هم سه ماه طول کشید جوابش بیاد، خیلی خسته شدم، الان سه ماه و نیمه منتظرم وارد سیکل شم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه بعید میدونم دیگه باید تا حالا میچرخید.میخوای چیکار؟دخترم با احتیاطه میخواد اول پاهاشو بیاره بیرون ...

عزیزم چ تیکرت جذاابه انشاءالله مامان بعدی ک نینیشو بغل میکنه شمایی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من که بریچ نچرخیده به نظرت ممکن بچرخه هفته ۳۶ هستم🌷🌷

عزیزم دیگه چیزی نمونده ب امیید خدا🙏تاریخ زایمانت مشخص شده؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان..بچه های قدیمی انگار سرنمییزنن خاکستریی مرجان ولوبیا. رویا..خیلی نامردن😅سرگرم نی نی شدن اینجارو فراموش کردن..منکه از این تاپیک دل نمیکنم باید مامان شدن تک تکتون رو ببینم ب امیدخدا.  🙏

یادم نمیره چ روزایی رو اینجا گذروندم..دعاگوی همتونم🌸🌸🌸

دوستان من چهارشنبه پانکچر شدم ۵تا تخمک داشتم بخاطر ضخامت رحم کورتاژ شدم قراره چند روز دیگه زنگ بزنم ببینم چنتا جنین شدن بخاطر کورتاژ انتقال نمیدن احتمالا دوماه بعد انتقال بدن کسی اینطوری بود؟؟ ؟ 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
سلام دوستان..بچه های قدیمی انگار سرنمییزنن خاکستریی مرجان ولوبیا. رویا..خیلی نامردن😅سرگرم نی نی شدن ...

چقدر باخوندن پیام شما حس خوبی گرفتم ....یعنی میشه روزی برسه ماهم بعد از نی نی بیایم گروه سربزنیم   

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چقدر باخوندن پیام شما حس خوبی گرفتم ....یعنی میشه روزی برسه ماهم بعد از نی نی بیایم گروه سربزنیم &n ...

بله عزیزم.چرا که نه..منم دقیقا سال قبل حس شمارو داشتم و همین حرفارومیزدم..الان ب لطف خدا و دعای خیر بچه های اینجا پسرم توبغلمه

سلام خانوما کسی میدونه زیفت چیه؟من جدیدا شنیدم  میکرو خوبه یازیفت؟کدوم بهترجواب میده؟ @زینب ...

عریزم تا جایی ک.من میدونم زیفت جنین رو ب جای رحم تویی لوله هامیذارن. بهتریش رو نمدونم دیگه..قبلا همینجا.ی کاربر ب اسم.مامان طاها داشتیم با زیفت مامان شده بود

عریزم تا جایی ک.من میدونم زیفت جنین رو ب جای رحم تویی لوله هامیذارن. بهتریش رو نمدونم دیگه..قبلا همی ...

خطرناک نیست بعد؟تولوله جایگزینی کنه....رحم که بهتره

دعاکنید ماهم مادربشیم ازاین چیزا خلاص بشیم😑

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
سلام خانوما کسی میدونه زیفت چیه؟من جدیدا شنیدم  میکرو خوبه یازیفت؟کدوم بهترجواب میده؟ @زینب ...

زیفت یه روش قدیمیه، کمتر دکتری دیدم الان زیفت انجام بده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانوما من هفته پیش تخمک کشی کردم و دو سه روز قبلش نزدیکی داشتم (دکتر اصرار و تاکید داشت ) حالا ...

عزیزم فکر میکنم بخاطر (ببخشید 🙈) تخلیه اسپرم منظورشون بوده. من ۲ بار تخمک‌کشی شدم هربار زودتر از موعدم پریود شدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم من برا خودت ناراحتم دختر.بخدا من که اذیت نمیشم فقط دارم حرص میخورم که چرا داری خودت و نی نی خو ...

عزيزم شما درست ميگي خيلي بد آدم خودش رو باكسي مقايسه كنه فكراي منفي كنه 

من خودم تو بارداري به هر چيز بدي فكر كردم سرم اومد 😔

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانما.من ۲۳تا فولی داشتم که ۱۰تاتخمک ازتوش در اومد.چهارشنبه گذشته پانکچر شدم.دکترم گفت بعد عید بیا انتقال.نه هایپر شدم.نه درد دارم.و نه هیچی.چیکار کنم بعد اولین پریودم انتقال بدن؟یا همین فردا که ۳روزه از تخمک کشی میگذره.بخاطر یه سری شرایط بااااید انتقال بدم.خیلی بهم ریختممممم.بگین چیکار کنم.وقتی حالم اینقدر خوبه چرا الکی ۳ماه باید صبر کنم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.