2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اا پس منم فكر كنم مشكل انعقادي دارم چون منم همش هماتوم و لخته داشتم چرا دكتر من اصلا نگفت بهم چقدر ا ...

یکم شلوغه عزیزم

دفعه اول خودش نمیبینه مگر بگید سقط داشتید

من خواهرشوهرم سقط داشت قلب جنینش واییاد همه ازمایشارو نوشت براش و مشخص شد مشکل انعقادی داشته 

بمنم تا هماتومم رو دید ازمایش داد وگفت بله درسته مشکل لخته شدن خون داری که شده هماتوم

ولی خوب ریلکسه گفت نگران نباش چیری نیست

مطبش گیشا هست

۸۸۲۴۸۴۸۵-۸۸۲۴۸۴۸۶

راستش من راضی بودم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ناراحت شدم عزيزم انشاالله دفعه بعد يه بارداري سالم رو تجربه ميكني  درسته هر بارداري شبيه هم ني ...

فدااات عزیزم انشالله. آره منم میگم خدا کنه یه دلیل منطقی براش پیدا کنن و برطرفش کنن تا سر بارداری بعدی دیگه استرسش رو نکشی. انشالله به زودی حسابی قوی میشی و آماده برای یه بارداری و زایمان سالم و آرام و شاد 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یکم شلوغه عزیزم دفعه اول خودش نمیبینه مگر بگید سقط داشتید من خواهرشوهرم سقط داشت قلب جنینش واییاد ...

ممنووون عزيزم دست گلت درد نكنه 

الان ديگه خونريزيت كاملا قطع شده ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان چ علائمی داری؟

سلام چند روز معده درد شدید داشتم. شبها هم سرگیجه. و گاهی سردی پاها. و تکرر ادرار

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
مشکل شما همانوم بود یا جفت مهاجم؟

اول هماتوم داشتم بعد گفتن جفت پايينه بعد عمل هم معلوم شد جفت چسبيده بوده به رحم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یکم شلوغه عزیزم دفعه اول خودش نمیبینه مگر بگید سقط داشتید من خواهرشوهرم سقط داشت قلب جنینش واییاد ...

هنوز کا مونده اما ماه آخر که رفتی پیشش بهش داروی انعقادیت رو یاداوری کن. چون معمولا دوهفته قبل زایمان دارو قطع میشه و دو سه روز بعد زایمان تا حدودا دوماه ادامه داده میشه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اا پس منم فكر كنم مشكل انعقادي دارم چون منم همش هماتوم و لخته داشتم چرا دكتر من اصلا نگفت بهم چقدر ا ...

عزیزم شاید دلیلش این نباشه ، من توی سه تا بارداری هام هماتوم داشتم. جالبه این آخریه ک آنوکسا از اول انتقال داشتم ، بزرگتر بود ب نظرم.

همون روز انتقال ب طرازی گفتم. گفتم شاید نارسایی جفت دارم و ....

گفت یبوست میشی؟ 

گفتم آره کلا یبوستی ام اگر رو غذام کنترل نداشته باشم زود میگیرم و همورویید دارم و .....

گفت نذار یبوست بشی .

جالبه ک آخر سر هم قرص آسپرینم رو قطع کرد یه ده روزی تا رفتم سونو گفت حذف شده.

ولی حتما برو ، ارزشش  رو داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هنوز کا مونده اما ماه آخر که رفتی پیشش بهش داروی انعقادیت رو یاداوری کن. چون معمولا دوهفته قبل زایما ...

حتمن عزیزم‌احتمالا بگه خودش

ولی فعلا گفت بزن

هر ماه اوندی سی تا برای اون ماه برات  بنویسم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
فدااات عزیزم انشالله. آره منم میگم خدا کنه یه دلیل منطقی براش پیدا کنن و برطرفش کنن تا سر بارداری بع ...

ممنوون عزيز دلم انشاالله 💓💓

اول هماتوم داشتم بعد گفتن جفت پايينه بعد عمل هم معلوم شد جفت چسبيده بوده به رحم 

لیانا جان جفت سومی در کار بوده؟ 

آخه اینجوری ک زینبی جون گفتن حس کردم ۳ تا جفت داشتین ، ک یکیش جنین نداشته و اون باعث همه این ها شده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم شاید دلیلش این نباشه ، من توی سه تا بارداری هام هماتوم داشتم. جالبه این آخریه ک آنوکسا از اول ...

نميدونم مرجان جون هنوز هنگم نميدونم بايد چكار كنم 

يعني شما ميگي ربطي نداره ؟ دكترا اصلا دلشون نميسوزه رفتم دكترم خيلي راحت ميگه خداروشكر بازم جنين داري ارديبهشت بيا واسه انتقال بعدي 

ميگم دليل اون همه خونريزي ميگه ممكنه تو هر بارداري پيش بياد