2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزيزم بلد نبودم چطوري لينكش رو بدم اين عكسشه  

فدات بشم مهربونم ممنون❤😘😘😘

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
نتيجه نهايي متوسطه اون كه بماند اونو ولش كن كه واسه اون كلي دلواپسم اون به كنار من نگرانيم حال ...

عزیزم اون گزارش روند آزمایش هست که به دکتر میگه مثلا dfi عددش شده 23 چه جور فهمیدن

فارسیش هم میشه DNA که حسابی رنگ پذیر بوده، و اصلا برای من و شما ارزش تحلیل نداره

23 عدد خوبیه محیا جان، ما با 38.5 رفتیم تو سیکل

شما هم با رعایت کردن همسرت مثل خنک نگه داشتن بیضه، شلوار جین تنگ نپوشیدن، مصرف بیشتر آنتی اکسیدان، کاهش وزن، ادامه داروهای ضد قند خون بالا و... خیلی راحت میتونی پایین تر بیاریش، اصلا نگران نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی.شاید قسمت بود که من امروز بیام و به اینجا که روزی خانه من بود سر بزنم. من میکرو کردم. اما ...

الهی شکر مامان مهربون.خدا گل دخترتو حفظ کنه براتون.خیلی امیدوار شدم.ممنون دوستای عزیزم بابت دلگرمیاتون.برام دعا کن مهربون

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم فعلا چون جنین داری اصلا به صلاح نیست  اگر مشکل ژنتیکی در آشنایان و اقوام درجه یک و دو دا ...

پس زنگ میزنم به دکترم میگم نمیرم،،نه خداروشکر تواقوام یا خانواده هیچکس مشکل ژن نداره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای من فردا میرم ازمایش...     شاید فردا بهترین روزم باشه

انشاءالله فردارین خوش خبر باشی و اسمت از لیست انتظار دربیاد ..برات آیت الکرسی خوندم فردا مامان جدید بشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
واقعا، چ بد، من ک از همون روز اول دمنوش زعفرون خوردم، گرمسجات بخور ایشالا میشی

خوردم خبری نشده🙄

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
شمیم جان ازمایشهای ژنتیک واسه قبل پانکچر و تشکیل جنینه.ما قبل پانکچر رفتیم ... به نظرمنم ایمنی و ان ...

عزیزم میگم من لیست ازمایشات ایمنی وانعقادی رو دارم میرم همه اونا رو میدم ازمایشگاه انجام بده،،فقط از عکس العمل دکترم میترسم بگه چرا چیزای گه من گفتم رو انجام ندادی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خواهش می کنم گلی😍😍😍، به خاطر طبع شدیدا گرمش میگم فکر کنم دکتر طب سنتی گفته بود تو ماه های آخر م ...

بله عزیزم کاملاً درسته، من طبعش رو نمیدونستم، و اینکه من خودم هیچوقت کباب گوشت حیوانی بیرون نمیخورم، چون اصلاً اعتماد ندارم و واقعاً هم درست پخته نمیشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ما مشاوره ژنتیک هم رفتیم بعد تشکیل پرونده دادیم، بعد از اون گفتن صبر کنید تا نامه ورود به سیکل آقای ...

عزیزم من همدان میرم بیمارستان فاطمیه،،تویه بیمارستان دیگه نوبت زدیم فقط گفتن ۲۰بهمن بیا واسه ازمایش،همین

انشالله که درست میشه ناراحت نباش توکل کن بخدا

ممنون عزیزم.میشه یکم بیش تر توضیح بدید؟ لکه های قرمز کوچیک و بزرگ روی پوستم تمام بدنم حتی چشمام بسته ...

به نظرم بهترین کار مشورت با یه متخصص پوست هس

ببین ما عامیانه به اکثر لک های پوستی کهیر می گیم اما از نظر پزشکا کهیر ماکول پاپول راش ... هر کدوم تعریف خاص خودش رو داره

گلم یه عکس از آزمایشاتی که نوشته بفرست خیالم راحت بشه، اون واجب ها رو انجام بدی

زینب جون متاسفانه نمیشه عکس بذارم مینویسه از طریق برنامهpdf،،منم نمیدونم چیه؟؟الان مینویسم چیا هستن