2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم ولی خیلی جدیده  رویان خبر ندارم ولی گاندی شنیدم انجام میشه  دو ...

من تو اخبار علمی شنیدم که ابن سیناهم شروع کرده این روش رو 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام من آمپول واریوپپتیل زدم الان دیدم جاش سفت شده مشکلی نداره @زینبی_بابا     لطفا کسی ...

سلام واسه منم سفت شده گوله شده جاش دکترم گفت طبیعیه شما واسه چی میزنی من پنجشنبه دومی رو زدم نگران اومدن پری بعدش ام ۳/۷۵دوزشه قراره بعد پری انتقال بدم میترسم بخوره به عید پری و همه چی خراب شه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم اره خوب من بهش گفتم نمیخام اینارو انتقال بدم میترسم گفتم میخام دوباره پا ...

ان شاالله که هرچی خیره پیش بیاد واستون بسپارین به خود خدا خودش درست میکنه واستون 

فقط به نظرم از نظر روحی و جسمی خودتونو اماده کنید 

چرا نداشته باشه من c&dانتقال دادم وجواب ازم مثبت شده خدارو شکر تا بعد ببینم چی پیش میاد  ا ...

ممنون عزیزم از جوابت من یبار منفی شدم الانم دکتر گفت گریدش زیاد خوب نیست نا امید شدم اگر چیز خاصی باید رعایت کنم بهم بگو😕

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم مشکلی نیست منم میزدم همین اتفاق برام میفتاد

اگه اینطوری باشه باز خوبه گفتم نکنه مایعش جذب نشده الکی قلمبه شده مرسی عزیزممم 

ا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام واسه منم سفت شده گوله شده جاش دکترم گفت طبیعیه شما واسه چی میزنی من پنجشنبه دومی رو زدم نگران ا ...

من نمی دونم برای چی داده فقط یدونه داد که اونم ۱/۲ و بزنم چهارشنبه زدم دیشبم قرص ال دیم تموم شد تاثیر داره تو پری اومدن این هفته پری بشم برم برای انتقال 

ممنون عزیزم از جوابت من یبار منفی شدم الانم دکتر گفت گریدش زیاد خوب نیست نا امید شدم اگر چیز خاصی با ...

گرید bخوبه که چرت دکترت گفته خوب نیست🤔🤔🤔

با گرید پایینم بچه ها باردار شدن نگران نباش

گرید bخوبه که چرت دکترت گفته خوب نیست🤔🤔🤔 با گرید پایینم بچه ها باردار شدن نگران نباش

بهم گفت میخوای دوباره پانکچرت کنم 😑 به هر حال ممنون از دلداریت

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
بهم گفت میخوای دوباره پانکچرت کنم 😑 به هر حال ممنون از دلداریت

چی بگم ولی در کل گرید b خوبه مگر اینکه مشکلی باشه مثلا دکترت نگه باز با دکتر دیگه مشورت کن بنظر من 

ایشالا موفق باشی

[QUOTE=120305975]ببین گلم لانه گزینی یه فرایند هست که از روز 6 بعد از لقاح شروع میشه و تا سه ماهگی ادامه داره لکه بی ...[/QUOTE

مرسی عزیزم

دیگه فکرشو نمیکنم تا انشالله فردا برم آز بدم

و خدایی که به شدت کافیست.
سلام عزیزم زیفت یه روش قدیمی هست و منسوخ شده اصلا هم پیشنهاد نمیشه  جنین رو به محض اینکه تولید ...

عه نمیدونستم پس قدیمیه چیزی نشنیده بودم راجع بهش...خوبه پس اینجا سوال کردم نرفتم به دکتر بگم😖

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
سلام عزیزم یه متخصص زنان برو شهر خودتون  حتما هم با دکتر خودت دفعه بعد اتمام حجت کن این جور مو ...

زینب جان از دیروز سردرد گرفتم.حتی شب نتونستم خوب بخوابم.ولی حتی استامینوفن نخوردم.شک کردم.مشکلی نیست اگه استفاده کنم؟

خدایا شکرت