2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

سلام خانوما من هفته پیش تخمک کشی کردم و دو سه روز قبلش نزدیکی داشتم (دکتر اصرار و تاکید داشت )

حالا با توجه ب این شرایط اولا حتی درصد کم احتمال بارداری هس؟؟بعدم اینک طبق موعد همیشگی میشم؟؟یا زودتر 

اخه دردشو کاملا دارم  دو سه روزه اما خبری نیس

خونه اجار کردین؟ماهی چند میشه تقریبا با پرواز خطرناک نیست؟

نه خونه که اجاره نکردیم.خانه معلم خانه کارگر.هتل.یه چند وقت هم سوییت اجاره کردیم.الان که برا انتقال در رفت و آمدم هر بار فوقش سه روز بمونم میریم خانه معلم.رویان که کنارش کلی شماره برا سوییت اجاره ای هست.

نه کی گفته خطرناکه؟ اینهمه آدم بعد از انتقال با پرواز برگشتن و باردار هم شدن.من از جنین شناس رویان پرسیدم گفت هیچ موردی نداره.راحت و بدون استرس با پرواز برو خونت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دنیا ممنون بابت اشتراک تجربه تون😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم 

زینب جان امروز من یکم فعالیت داشتم الان خیییییلی کمر مخصوصا پهلوهام درد داره میترسم خدای نکرده مشکلی پیش بیادواسم به نطرتون برم دکتر ؟هنوز 5هفته هم نشده سن جنین 

البته اینم بگم الان که دراز کشیدم ارومه دردش وبه شدت کم شده 

عزیزم من شنبه برای بار اول میرم سونو میشه اول ۷ هفته  اون موقع برم قلب خدا بخواد تشکیل شده دیگه ...

وای منم عین شمام همش دارم میخورم و همش گرسنه مه😭😭خودم کلافه شدم همسرمم همش میخنده بهم 

اخه من خیلی به غذا خوردنم توجه داشتم برای تعادل وزنم الان از پس گرسنگیم برنمیام 

اخه من رفتم پیش دکترم بهش گفتم نمیخام این سه تا جنین روانتقال بدم اون اولیا که گریدشون خوب بود اونجو ...

اصلا گول پایین بودن گرید جنین را نخورین من دوتا جنین c&dداشتم اصلا امید نداشتم جوری که بعداز انتقال میخواستم از روی تخت بلند بشم بگم من که جواب نمیگیرم پس بیخودیم استراحت نمیکنم اما خدارا هزار مرتبه شکر الان همون جنینا لانه گزینی کردن هنوز سونو قلب نرفتم اما گرفتن 

اگر مشکل دیگه ای ندارید به خاطر پایین بودن گرید جنین ریسک نکنید 

عزیزم کار خوبی نکردن ولی اصلا نترس، سیستم فیلتراسیون کبدی رو دست کم نگیر  هیچی نمیشه عزیزم، فق ...

مرسی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم مشابه بوسرلین هست برای القا یائسگی موقت جای نگرانی نداره، سیکل بلند انتقال جنین داری

اره عزیزم سیکلم بلند ،خب برای چی اینکارو میکنن پریود نشم ؟ چرا؟سیکل بلند یعنی چقد طول میکشه؟ببخشید زینب جان انقد سوال میپرسم خیلی نگرانم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام. 

بچه ها من یک بسته فرتیل اید زنونه و یک مردونه دارم،  دو هفته از تاریخشون مونده. به یکی از بچه ها میخواستم بدم ولی دیگه جواب پیامم رو نداد‌.  لطفا اگر تهران هستید بهم پیام بدید. من پست کردن برام سخته. بچه ها میگفتن خوردنش بعد از انقضا هم اشکالی نداره.  من خودم نمیدونم. بهم پیام بدین با پیک براتون میفرستم،  فقط زحمت هزینه پیک با خودتون. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اره عزیزم سیکلم بلند ،خب برای چی اینکارو میکنن پریود نشم ؟ چرا؟سیکل بلند یعنی چقد طول میکشه؟ببخشید ز ...

منم سیکل انتقالم بلند هستش

دکتر دوتا پری شدم سومی و ال دی داد امشب آخرین قرصمه چخارشنبم ۱/۲گفت آمپول واریوپپتیل بزنم نگران نباش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم سیکل انتقالم بلند هستش دکتر دوتا پری شدم سومی و ال دی داد امشب آخرین قرصمه چخارشنبم ۱/۲گفت آمپو ...

ممنون ماهک جان ،کی براتون انتقال میدن؟

ممنون ماهک جان ،کی براتون انتقال میدن؟

من امشب آخرین قرص ال دی می خورم ۳تا ۵ ردز طول میکشه پری بشم دکتر گفت چهارشنبه وقت بگیر که منم گرفتم احتمالا ۱۴ تا ۱۶ سیکلم انتقال میدم 

شما هایپر شدی؟ و اینکه الان داری ال دی می خوری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من امشب آخرین قرص ال دی می خورم ۳تا ۵ ردز طول میکشه پری بشم دکتر گفت چهارشنبه وقت بگیر که منم گرفتم ...

ان شاالله بسلامتی عزیزم ، الهی که بحق حضرت زهرا دلتون شاد باشه ،ممنونم لطف کردین

من با روش زیفت انتقال کردم دیروز گفتن بعد ۵ روز برم با روش میکرو انتقال بدن استراحت مطلق داشته باشم ؟الان ک فقط برا سرویس بلند میشم فقط وگرنه همش رختخوابم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏