2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
مشکل من دی اف ای اسپرم ۳۶هست با تعداد ۶۰میلیون وحرکت بین ۳۰_۵۰و مورفو یک ...دکتررستمی میگن دی اف ای ...

آهااا، درسته عزیزم، تا حدی هم که من اطلاع دارم دکتر رستمی وقت و دقتی در درمون آقایون نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهااا، درسته عزیزم، تا حدی هم که من اطلاع دارم دکتر رستمی وقت و دقتی در درمون آقایون نداره

اره حداقل نگفت یکم صبر کن تکرار کن فلان ...من تازه هفتماهه اقدامم و ۲۷سالمه ...مستقیم گفت دی اف ای بالای ۲۵_۳۰فقط اهدایی ...گفت نه قرص بخوره نه دکتر بره ...ولی بعد متوجه شدم خیلیا با دی اف ای حتی بالاتر نتیجه گرفتن 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

دکتررستمی برا ای وی اف های روتین خوبه نه مشکلدار ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اره حداقل نگفت یکم صبر کن تکرار کن فلان ...من تازه هفتماهه اقدامم و ۲۷سالمه ...مستقیم گفت دی اف ای ب ...

با چندتا دکتر دیگه هم مشورت کن، از دکترهای ارولوژ مشورت بگیر، ان شاالله که راهی داشته باشه و زودی نی نی بیاد تو. دلت

با چندتا دکتر دیگه هم مشورت کن، از دکترهای ارولوژ مشورت بگیر، ان شاالله که راهی داشته باشه و زودی نی ...

دیگه ایقد تعریف دکتررستمی شنیده بودم وقتی ردم کرد از دکترای شیراز زده شدم ...شیراز اورولوژی خوب نداره ...هماهنگ نیستن باهم ....پاست میدن ....میخام یجا باشه که دکتر زنان ومردان وای وی اف همه باهم وهماهنگ باشن 

دیگه ایقد تعریف دکتررستمی شنیده بودم وقتی ردم کرد از دکترای شیراز زده شدم ...شیراز اورولوژی خوب ندار ...

فقط ناامید نشو عزیزم، تلاشت رابکن خدا هم کمک میکنه و ان شاالله یه روزنه امید برات پیدا میشه و میای خبر خوش بارداریت را اینجا میدی

فقط ناامید نشو عزیزم، تلاشت رابکن خدا هم کمک میکنه و ان شاالله یه روزنه امید برات پیدا میشه و میای خ ...

ممنون عزیزم انشالا

پی‌ار‌پی رو امتحان کردین؟ آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو دادین؟

نه پی ای پی انجام ندادم این دفعه میخواستم انجام بدم که دکتر گفت تاثیر آنچنانی نداره منم بیخیالش شدم.ولی آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادم خوب بودن مشکلی نداشتم

خدایا شکرت 
نه پی ای پی انجام ندادم این دفعه میخواستم انجام بدم که دکتر گفت تاثیر آنچنانی نداره منم بیخیالش شدم. ...

من ۳ تا انتقال منفی داشتم بدون دلیل، بار چهارم پی‌ار‌پی کردم مثبت شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
الان باز حالم بدتر شد ۳-۴-۵ نفر تو۸-۹ هفته بی دلیل قلب وایساده منم دقیقا علایمم عوض شده تا شنبه م ...

ببین منم سیصد بار علایمم عوض شد و الکی هی رفتم سون حداقل تا الان ۶تا سونو الکی و ازاد خودم اضافه رفتم اما خدارو شکر همه چیز اکی بود

عزیزم طبیعیه علایم یکنواخت نیست نگران نباش و کار منو نکن ریلکس باش🌷🌷🌷🌷😘😘😘😘❤❤❤❤توکل کن به خدا و بسپرش به خودش🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مشکل دی اف ای باشه پیش کی برم بهتر؟

من این مشکل رو راستش تا حالا نشنیده بودم عزیزم

بچه هایی که بودن بپرس

ولی خب میدونم پزشکانی که تو رویان هستن خیلی خوبن

و خدایی که به شدت کافیست.