2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
خوب شاید ایمنی انعقادی هم داخل نسخه آزمایشاتت باشه از دکترتت میپرسیدی یا ببر آزمایشگاه نشون بده

نمیدونم اتفاقا از ماما پرسیدم گفت هستن،،فقط دوتا cdداخلشون هست،،خدا کنه اونام باشن تا حداقل دردسرش بشه یه با،

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نمیدونم چرا بجای ازمایشای ایمنی وانعقادی اینارو گفت انجام بدم!!واقعا از پس این همه هزینه برنمیام،،ای ...

میدونم عزیزم هزینه ها خیلی بالاست وقتی برای اولین بار میری مرکز میگن هزینه میکرو حدود ۸ تومن ولی وقتی وارد این پروسه میشی میبینی خیلی بیش تر از این حرف ها باید خرج کنی 😞دکتر حتما میخواد مطمئن بشه که جنین ها مشکلی نداشته باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=120092732]میدونم عزیزم هزینه ها خیلی بالاست وقتی برای اولین بار میری مرکز میگن هزینه میکرو حدود ۸ تومن ولی وقت ..اره واقعا والا من که دیگه چیزی ندارم واسه فروش 😉یه گوشواره دارم اینم میدم به راه بچه دار شدنم خخخخ مرسی عزیزم که جواب دادی انشالله خدا حاجتت رو براورده کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم زینب جون😘🥰،عزیزم خیلی زود گل پسرت سالم و سلامت میاد تو بغلت،خواهرم هفته های آخر بارداریش خی ...

ای جااااااانم عزیزم 😍😍😍😍والا من فکر نکنم از اونا باشم باردار بشم نفهمم، تهوع چنان شیرفهمم میکنه تا حالم جا بیاد 🥴🥴🥴

ممنون از دعای قشنگت

سلام دوستان ❤️ من سه تا سقط تو هفته هاي اول داشتم كه بعدا مشخص شد مشكل ايمني دارم الان خدارا هزار ...

سلام عزیزم ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیری 

خیلی خوشحال شدم دیدم باردار هستید

شما همون m2m2هستید که تاپیک درمورد دی اف ای زده بودید،؟مشکل دی اف ای همسرتون حل شد؟با دی اف ای چندباردارشدید؟میکرو کردید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
آندومتریوما چیه؟ نمیدونم والا بعداز پانکچرم بوجود اومد چون هیچوقت کیست نداشتم، دکترمم گفت اثرات پانک ...

والا منم دو بار iui کیست آندومتریوما در آوردم

مازین جون هم بعد از پانکچر اول 

هیچ ربطی هم به باردار نشدن نداشت 

ولی شما آزمایش های تومور مارکر رو بده و از لحاظ آندومتریوز بررسی شو، اگر بتونی تهران بیایی کلینیک آندو این سینا سر بزنی خوبه

چون شاید مثل ما آندومتریوز داشتی ولی الان خودش رو به صورت کیست نشون داده، البته تاکید می‌کنم نگران نباش، فقط بررسی کن

منم بررسی کردم فهمیدم مشکل دارم ولی، بعدش هم فهمیدم لازم نیست درمان کنم به خاطر انتقال

البته اگر اشتباه نکنم شما قبلا لاپراسکوپی شدی؟ اگر شدی و چسبندگی نداشتی الان هم احتمال آندومتریوز و کیست آندومتریوما از بین میره

سلام.شوهرم آزواسپرمه.درمان می شود؟

سلام انسدادی یا غیر انسدادی؟ عمل تسه انجام میدن از تو بافت بیضه اگه اسپرم باشه(انشاءالله که هست )میگیرن تو آزمایشگاه جنین تشکیل میدن 

😍😍خدایا شکرت
ممنونم عزیزم از راهنماییتون،  ببخشید اون ازمایشایی که دکتر ایمونولوژی مینویسه اسمش چیه؟  ی ...

سی دی مارکرها

آنتی کاردیولپتین igg و igm و... کلی آزمایش دیگه

هرچند من با اطلاعاتی که از شما بدست آوردم بعید میدونم مشکلت ایمنی باشه ولی حتما پیش ایمونولوژیست برو

سلام دوستان ❤️ من سه تا سقط تو هفته هاي اول داشتم كه بعدا مشخص شد مشكل ايمني دارم الان خدارا هزار ...

سلام عزیزم من پردنیزولون رو دکتر زنان برام شروع کرده بود یعنی همون دکتری که میکرو کرده واسم فک کنم تا هفته ۱۳ بود روزی ۲ تا میخوردم بعدش روزی یدونه شد هفته ۱۴ یا ۱۵ قطع کرد

[QUOTE=120092732]میدونم عزیزم هزینه ها خیلی بالاست وقتی برای اولین بار میری مرکز میگن هزینه میکرو حد ...

ممنون عزیزم انشالله که شما هم خیلی زود میای خبر مامان شدنت رو میگی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان منظورم این بود که نمازخونه نداریم.ما یه اتاق داریم که هم میخوریم هم میخوابیم هم نماز میخونی ...

آهان 🙈🙈🙈

اشکال نداره عزیزم هر یه ساعت یا دوساعت در حد کم دراز کشیدن، خصوصا که بقیه همکارا هم در جریانن

واقعا واقعا کار بیمارستانی سنگینه، نذار خسته بشی، کاملا درکت میکنم

لیلا جون فقط گونال داری؟ذخیرت چنده ؟دکترت کیه ؟

گونال روزی ۳۰۰ واحد.فقط برام گونال نوشت با دوز بالا. دکتر طاهری پناه.ذخیره ام هم ۱/۸ هست عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم