2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ممنون عزیزم  قسمت ماهم اینه دیگه  من همیشه میگم من میدوئم دنبال بچه بچه هم جلوتر ازمن حا ...

پیش کی میرفتی عزیزم؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
ان‌شاءلله نتیجه میگیری نگران نباش

قربونت برم ممنون 

الهی که خدا به روی هممون نگاه کنه این شیرینی رو بهمون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نداشتم😉😉😉😉 عزیزم هیچ علائمی رو با هیچ کس مقایسه نکن، تا استرس نگیری  کلا ذهنت رو منحرف ...

الهی قربونت برممممممم مرسی عزیزدلم آرامش میگیرم بخدا 

دمت گرممممم

خدا گل پسرتو حفظ کنه برات

به زودی بغل بگیریش❤️❤️❤️

آره، خیلی هم حس های متناقضی دارم و کلی کار🙈🙈🙈 عزیزم حجم پریود و روزهای اون تا یه مدت کم و زیاد م ...

ممنونم زینب جون😘🥰،عزیزم خیلی زود گل پسرت سالم و سلامت میاد تو بغلت،خواهرم هفته های آخر بارداریش خیلی کلافه بود و نگران بعد که دخترش اومد بغلش خیلی ارامش پیدا کرد و میگفت چطور انقدر خودمو نگران کردم 🥰❤️🥰به نظرم کاملا طبیعی هست عزیزم و همه چی برای دختر دل پاک و مهربونی مثل شما عالی پیش میره،از روزای آخر بارداریت لذت ببر که دلت تنگ میشه براش ❤️🥰❤️🥰زینب حون خواهرم دقیقا یک سال بعد دوباره باردار شد و اصلا تا سه ماهگی خبر نداشت بارداره الان دوتا دختر داره و هردو دانشجو هستن 🥰❤️🥰❤️

نکنه آندومتریوما باشه؟؟ 

آندومتریوما چیه؟ نمیدونم والا بعداز پانکچرم بوجود اومد چون هیچوقت کیست نداشتم، دکترمم گفت اثرات پانکچره مونده بهشم گفتم ضرری نداره گفت مهم نیست اصلا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم چه حرفیه تورم این مدلی خطر داره، باز خدا رو شکر کم شده  دیگه فکر کن تنگی نفس هم میومد ...

زینب جون خیلی گلی عزیزم😍.ممنون بابت اطلاعاتی که به ما میدی.ان شاالله خدا همیشه پشت و پناه خودت و خانواده محترم باشه.

سلام عزیزم اره حتما پیشنهاد بده، prp برای شما عالیه، خصوصا که همیشه مشکل ضخامت داری نه دیگه همیشه ق ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون،  ببخشید اون ازمایشایی که دکتر ایمونولوژی مینویسه اسمش چیه؟  یه چیزی شبیه کاردی اینا بودا

حق داری عزیزم، هممون حساس میشیم ولی باید کنترلش کرد اما دیدی خداییش سر کار چه قدر بهتر حواس آدم پرت ...

زینب جان منظورم این بود که نمازخونه نداریم.ما یه اتاق داریم که هم میخوریم هم میخوابیم هم نماز میخونیم.منم زیاد خوشم نمیاد جلوی جمع دراز بکشم.خلاصه برا خودم مشکلاتی دارم.خدا خودش به خیر بگذرونه.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم.از کدوم داروخانه تهیه کردید؟ چه تعداد بهتون داد؟ آزاد حساب کرد ؟

عزیزم ۱۳ آبان. چهل تا میخواستم که همشو داد. فقط نسخه من ۳۰۰ بود گفت برو نسخه ات رو اصلاح کن دکترت بنویسه ۴۰ تا ۷۵

من نسخه ام کلا آزاد بود. دونه ای ۷۶۰۰۰ تومن

دفترچه بیمه نداشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان ❤️

من سه تا سقط تو هفته هاي اول داشتم

كه بعدا مشخص شد مشكل ايمني دارم

الان خدارا هزار مرتبه شكر ،هفته بيست و هفتم بارداري هستم

هر ماه تا هفته ي بيست و چهار سرمivig زدم

و هر روز يك پردنيزولون خوردم تا هفته ي بيست

و از هفته ي بيست به بعد نصفش كردم

الان دكتر سقط ام كه دكتر شركت در اصفهان هست ميگه قرصم را  كامل قطع كنم ولي دكتر زنانم ميگه ادامه اش بدم همين نصفو

ميخواستم بدونم دكتراي شما نظرشون چي بوده

خواهشا جواب بديد كمكم كنيد

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
خوب وزنشم ک خوبه شکر خدا اصلا نگران نباش خانمی خوب استراحت کن دلستر و کباب و بستنی اگر دیابت نداری خ ...

ممنون از انرژی مثبتی که بهم دادی ساناز جون 😘😘توکلم به خداست هر چی خودش بخواد همون میشه ان شاءالله همه سالم فارق بشن ما هم در کنار اونا کسانی هم که منتظرن ان شاءاللهخیلی زود این لحظه ها رو تجربه کنن

خدا جونم شکرت...