2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست

سلام ،،بچها ازمایش ژنتیک همون ازمایشات ایمنی وانعقادی هستش؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

اخه من رفتم پیش دکترم بهش گفتم نمیخام این سه تا جنین روانتقال بدم اون اولیا که گریدشون خوب بود اونجوری شد وای بحال این سه تاکه bهستن،،دیدم گفت باید ازمایش ژنتیک بدید اگه مشکل داشتید که انتقال نمیدیم واز نو دارو میدم تا مشکل برطرف بشه وبعدش پانکچر ودوباره انتقال،،اگرکه مشکل نداشتید همینا رو انتقال میدیم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۱۳ آبان. چهل تا میخواستم که همشو داد. فقط نسخه من ۳۰۰ بود گفت برو نسخه ات رو اصلاح کن دکترت بن ...

لیلا جون فقط گونال داری؟ذخیرت چنده ؟دکترت کیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام ،،بچها ازمایش ژنتیک همون ازمایشات ایمنی وانعقادی هستش؟؟

ن عزیزم فرق داره،بررسی کروموزومی و ژن هست،فکر کنم هر دوتون باید انجام بدید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

ازمایش کارپوتایپ برا خودم وهمسرم ویه سری دیگه ازمایش واسه خودم که نمیدونم چیه،وازمایش اسپرم که تو مرکز باید انجام بشه

ن عزیزم فرق داره،بررسی کروموزومی و ژن هست،فکر کنم هر دوتون باید انجام بدید

مرسی عزیزم که جواب میدی،،ولی اینجوری که خیلی زیاد میشن اینا میشن دو میلیون وسیصد چهارصد،،من با توجه به قیمتش فکر کردم ایمنی وانعقادی هستش😔

ازمایش کارپوتایپ برا خودم وهمسرم ویه سری دیگه ازمایش واسه خودم که نمیدونم چیه،وازمایش اسپرم که تو مر ...

کاریوتایپ همون ژنتیک،من و همسرم هم آز کاریوتایپ دادیم،کدوم مرکزید ؟

مرسی عزیزم که جواب میدی،،ولی اینجوری که خیلی زیاد میشن اینا میشن دو میلیون وسیصد چهارصد،،من با توجه ...

فقط کاریوتایپ ۲۳۰۰؟کی گفته؟

کاریوتایپ همون ژنتیک،من و همسرم هم آز کاریوتایپ دادیم،کدوم مرکزید ؟

یعنی واقعا اینا لازمه؟؟!!عزیزم من بیمارستان فاطمیه میرم استان همدان

یعنی واقعا اینا لازمه؟؟!!عزیزم من بیمارستان فاطمیه میرم استان همدان

عزیزم نمیدونم واقعا لازمه یا ن؟ما چون نسبت فامیلی داریم و یک بار هم برامون جنین تشکیل نشد،این آزمایش رو دادیم

نه عزیزم همه ازمایشام

خوب شاید ایمنی انعقادی هم داخل نسخه آزمایشاتت باشه از دکترتت میپرسیدی یا ببر آزمایشگاه نشون بده

عزیزم نمیدونم واقعا لازمه یا ن؟ما چون نسبت فامیلی داریم و یک بار هم برامون جنین تشکیل نشد،این آزمایش ...

نمیدونم چرا بجای ازمایشای ایمنی وانعقادی اینارو گفت انجام بدم!!واقعا از پس این همه هزینه برنمیام،،ای کاش زینب جون وبقیه دوستانی گه اطلاع دارن بیان بگن چکارکنم😔