2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
زینب جون یه سوال دارم  من الان یهو رحمم دو سه بار منقبض شد از دستشویی اومدم اینجوری شد  ...

عزیزم کلا روی علائم اصلا زوم نکن

مگر خدای نکرده خون ریزی و لک یا دل‌درد در حد مشکل آپاندیس!!!! ، بقیه علائم اصلا ارزش توجه ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو پسر خوب! عجله نکن !بشین سرجات تا یه ماه دیگه!این نی نی ها چقدر به مامانشون استرس میدن!😥😥 ...

بهش میگم عجله نکن اینجا هیچ خبری نیست به وقتش به زورم شده میاریمت بیرون😩چون لک دیدم دکترم مجبور شد معینم کنه که گفت دهانه رحمت باز شده

خدا جونم شکرت...
سلام زینب جون من فردا انتقال دارم اومدم خونه تا ۳ روز اول بخوابم فقط واسه دستشویی پاشم یه چندوقت یبا ...

عزیزم دکترهایی که من رفتم و مقالاتی که خوندم کاملا برعکس میگن،

تو مقاله نوشته بود اگر 24 ساعت اول بعد از انتقال bed rest داشته باشی، و فقط برای همون دستشویی بلند بشی خون رسانی به رحم کم میشه و تو گروهی که این کار رو کرده بودن در مقایسه با افرادی که زندگی نرمال داشتن جواب منفی بیشتر بوده و از لحاظ آماری این تعداد منفی ارزش داشته، یعنی درصدش بالا بوده

به نظرم عادی باش، غذا درست کن، ظرف بشور، فقط مثلا بازار گردی نرو، یا اگر سر کار میری، از روز بعد از انتقال با آزانس برو 

خودم هم روز بعد از انتقال رفتم سر کار تا بعد از + شدن و لکه بینی

استراحت اون مدلی جز برای جفت خون ریزی دهنده و طول سرویکس کوتاه قبل از سرکلاژ و کلا موارد خیلی خاص، توصیه نمیشه چون خیلی خطر داره

عزیزم قبلا اینو نوشتم برای شما هم کپی میکنم گلم اول از همه بدون کلی کار باید انجام بدی، آخرش هم در ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم اینجا ما میام سؤال میپرسیم هرکس اطلاعاتی داشته باشه بهمون میده، انتظار نداشته باش سریعا جوابتو ...

عزیزم شانسی پستت رو زودتر دیدم

خدا خیرت بده گلی

پیاز در حد زیاد پرولاکتین رو بالا میبره و اصلا توصیه نمیشه همزمان با داروهای شیمیایی، چه برای آقا چه برای خانم

سلام زینبی جون ...ی سوال داشتم ازتون .همسره من بخاطره داروهای شیمی درمانی که ۱۰سال قبل گرفته ازواسپرم شده متاسفانه...۳بار با اس اهدایی ای یو آی کردم با وضعیت عالی فولیکول و رحم و آندومتر ۸ونیم...باردار نشدم متاسفانه.سوالم اینه به نظرتون برم دنبال میکرو نتیجه میگیرم زود یا نه؟یا اینکه ای یو آی رو ادامه بدم؟روز ۱۱پریودی فولیکول ۱۸و۱۹و۲۰ با داروی لتروزل و ۲تا آچ ام جی داشتم ولی نتیجه نداد ...۲۴سالمه  

عزیزم کلا روی علائم اصلا زوم نکن مگر خدای نکرده خون ریزی و لک یا دل‌درد در حد مشکل آپاندیس!!!! ، بق ...

مرسی قربونت برم که جواب دادی

آروم میشم جوابمو میدی❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏