2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

منم حس می کنم جوجه حرکاتش کمتره حالا امروز هی چک کنم ولی فکر کنم جاش تنگ شده تا این بارداری تموم بشه ما از استرس مردیم

تهوع بارداری هم میاد و میره برای منم همین طوری بود 

ای جانم عزیزم منم تا پریشب همینجوری بودم یهو قطع شد نگران شدم تا پریشبم هیچی نمیتونستم بخورم تو ا ...

من بااینکه چیزی نمیخورم اما وزنم کم نشده شاید درحد ۱کیلو انشالله ک خدا نی نی هامونو حفظ کنه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه روزگاری داریم من مینرسم همه میگن سونو زیادی بده حالا همسرم میگه اگه خیالت راحت میشه بریم

من که تا میرفتم صارم میفرستادنم سونو واژینال 🤦‍♀️ 

به نظرمن که هیچ مشکلی نیست..استرس نده به خودت.تهوع میاد و میره..من هنوز که هنوزه دو روز خوبم دوروز افتضاحه حالم!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستای عزیزم بازم مثل همیشه اومدم التماس دعا داشته باشم از همتون با دلای پاکتون دعا کنید بچم زو ...

بهش بگو پسر خوب! عجله نکن !بشین سرجات تا یه ماه دیگه!این نی نی ها چقدر به مامانشون استرس میدن!😥😥

عزیزم برات دعا میکنم حتما..دیروز رفته بودی معاینه لگن؟!

منم حس می کنم جوجه حرکاتش کمتره حالا امروز هی چک کنم ولی فکر کنم جاش تنگ شده تا این بارداری تموم بشه ...

اره اخراش دیگه جا تنگ میشه، حرکات کم میشه.نگران نباش..به قول دوستم یه رانی هلو بخور برات بندری بزنه 😂

وقت سزارین داده بهت دکترت یا طبیعی؟

اره اخراش دیگه جا تنگ میشه، حرکات کم میشه.نگران نباش..به قول دوستم یه رانی هلو بخور برات بندری بزنه ...

تکون ک می خوره الانم داره تکون می خوره ولی ارومه البته از اولم شدتی نبود تکون هاش الان بیشتر خودشو گوله می کنه چپ و راست و ی موقع هایی دست و پاش کش میاره 

شنبه ضربان قلبش شنیدم شکر خدا مشکلی نبود 

30دی بهم وقت داده برم دعا کنین دوستان سزارین 

طبیعی دوست داشتم ولی هم جرات ندارم هم بچه دیرتر میاد استرس بیشتر چ کاریه خخخ

تکون ک می خوره الانم داره تکون می خوره ولی ارومه البته از اولم شدتی نبود تکون هاش الان بیشتر خودشو گ ...

ای جانم...به سلامتی و خوشی بغل بگیری عزیزم...😍😍😍😍اره بابا چه کاریه زایمان طبیعی.(منم میترسم🙈)

ان شاء الله قسمت همه منتظرها 🤲

ای خواهر من هفده بار انتقال دادم تا الان بالای 40تا جنین از دست دادم  نظرتو نمیخوای عوض کنی؟ ...

سمین جان کدوم شهری؟ این دو تا رو برو پیش نصر انتقال بده. کار انتقالش خوبه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام دوستای عزیزم بازم مثل همیشه اومدم التماس دعا داشته باشم از همتون با دلای پاکتون دعا کنید بچم زو ...

واسه احتیاط آمپول ریه رو بزن 

و کاملا استراحت داشته باش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان من تنبلی تخمدان دارم دارم هراه داروهام پیازدرمانی هم میکنم،توروخدا اگه کسی اینجاست و اطلاعاتی ...

عزیزم اگه تو سیکل میکرو هستی پیاز درمانی نکن 

طب سنتی و طب صنعتی با هم تداخل داره و نباید تو یه زمان انجام بشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود