2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام دوستای عزیزم بازم مثل همیشه اومدم التماس دعا داشته باشم از همتون با دلای پاکتون دعا کنید بچم زو ...

ای جونم عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن ایشالا سر موقعش میاد دنیا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی نصر سینال داده؟  والا بودن از سینال جواب گرفتن ولی از گونال نه خیلی پاسخ دهی بدن متفاوته

من واسه سیکلم همش سینال زدم فقط سه تا گونال داشتم

موقل پانکچر هم گفتن عالیه تخمک 21 و 22هم داشتم مابقی 18 و 17 

@زینبی_بابا     سلام.عزیزم به جای قرص آهن تو بارداری چه موادغذایی رو میشه خورد که جبران ...

عزیزم سلام

جبران که تا میتونی گوشت قرمز بخور، گوشت شتر مرغ (یه کم سفته چرخش کن)، پسته، مصرف همزمان گوشت و ویتامین سی

نه که قرص ویتامین سی بخوری، نه مثلا آب نارنج تازه بریز رو گوشت 

پروتیین حیوانی باشه اغلب، چون آهن گیاهی جذبش کمه

سلام زینبی ، بنظرتون برای مورد من اگه خواستم دفعه بعد میکرو انجام بدم  پی آی پی خوبه بگم به دکت ...

سلام عزیزم اره حتما پیشنهاد بده، prp برای شما عالیه، خصوصا که همیشه مشکل ضخامت داری

نه دیگه همیشه قرار نیست بعد از سه بار منفی کار جدید کنن

مدل پیشنهادی بپرس بگو:"نظرتون در مورد prp برای من که همیشه ضخامتم کم بوده چیه؟" 

هچینگ هم در مورد جنین فریز دیدم تا حالا، حتی اخیرا تونستم پرونده خودمون رو کامل ببینم، دیدم همین انتقال اول هچینگ کردن، گویا فریز شده ها رو همه هچ می کنن

خراش و prp هم تاراجون، دکترش گفته بود نمیشه همزمان انجام داد

آره گلم همون کافیه، حساس نشو😉😉😉

واقعا حساس شدم.هر مطلبی رو میخونم مقایسه میکنم ببینم چقد عمل میکنم.

امروز اولین روز کاریمه.یه ساعتی که سرپا میمونم میرم میشینم.نماز خونه یا اتاق جداگانه ای نداریم که برم دراز بکشم.دو سه روز بود زیر شکمم احساس درد داشتم.امروز ندارم.گاهی خیلی امیدوار و خوشحالم و گاهی نگران.

خدایا شکرت  
عزیزم میگم کدوم هورمون ها توی انتقال جنین تاثیر داره؟ال اچ و اف اس اچ ،پرولاکتین ،تیرویید نمیدونم ای ...

عزیزم تمام هورمون ها مهم هستن، ولی تیروئید، پرولاکتین، استروژن و پروژسترون از همه مهم تر

حتما از دکترت بپرس ببین میتونی همین سیکل آز بدی، چون به غیر از amh بقیه تحت تاثیر هورمون تراپی بالا پایین میشن، حالا تا چند وقت نمیدونم

عزیزم میشه بگی این نکات تو کدوم صفحس؟

عزیزم قبلا اینو نوشتم برای شما هم کپی میکنم

گلم اول از همه بدون کلی کار باید انجام بدی، آخرش هم در ظاهر مورفولوژی اسپرم ها شاید بهتر نشه، پس نگران نشو ولی با همت زیاد رعایت کن کارهایی که میگم

1.کم کردن اضافه وزن

2.نپوشیدن شلوار جین تنگ و به جاش شلوار پارچه ایی آزاد

3.نپوشبدن لباس زیر تنگ

4.خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک هر دوساعت یکبار ترجیحا 

5.مصرف زیاد آب و مایعات، خصوصا آبمیوه طبیعی مثل آب پرتقال و آب انار

6.اصلاح تغذیه و کم کردن مصرف چربی و فست فود 

7.بیشتر مصرف کردن آنتی اکسیدان ها مثل سبزیجات و میوه تازه

8.طب سنتی برید و بر اساس طبعتون تغذیه کنین 

9.پیشنهاد مصرف مکمل مناسب به دکتر 

10.درخواست بررسی هورمونی خصوصا اگر تعداد و تحرک کم هست، هورمون‌های مردانه مثل تستسترون، تیروئید و... 

باز هم میگم اصلا انتظار جواب سریع و بهبود چشمگیر نداشته باش، اگر شد عالیه، اگر نشد این مراعات رو کنار نذار اصلا 

عزیزم من شنبه برای بار اول میرم سونو میشه اول ۷ هفته  اون موقع برم قلب خدا بخواد تشکیل شده دیگه ...

ان شاالله فکر کنم با سونو واژینال بشه دید

این علائم هم کاملا طبیعیه، تا تهوع سراغت نیومده خوب بخور😉😉😉😉