2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684504 پست
بچه ها من تهوعم از دیشب قطع شده دوشنبه سونو بودم یه سونو فردا برم نگران شدم 😪😪😪😪😪 ...

نگران نباش توروخدا من بدتراز توام اما هرموقع این حسا میاد سراغت قران بخون و بسپر بخدا من واقعا همه چیو بخدا سپردم چون میدونم اونه ک از همه چی اگاهه ...برعکست کلافم کرده تهوع هیچی نمیخورم دخملم زیادی باهوشه گویا😂😂😂

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها من تهوعم از دیشب قطع شده دوشنبه سونو بودم یه سونو فردا برم نگران شدم 😪😪😪😪😪 ...

نگران نباش عزیزم💜

منم یه روزهایی دارم،یه روزهایی ندارم.حتی شدت تهوعم تو روزهای مختلف متفاوته،به دکترم هم گفتم ،گفت که نگرانی نداره.این حالت ها گذراست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام یه سوال  من قد و وزنم نرمال بود ۱۷۰ قد وزنمم۶۵ ولی به خاطر این آمپولا شکمم خیلی گن ...

اره بری پیاده روی زودی آب میشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوستان من تنبلی تخمدان دارم دارم هراه داروهام پیازدرمانی هم میکنم،توروخدا اگه کسی اینجاست و اطلاعاتی ...

دکتر من شدیدا مخالف ترکیب داروهای شیمیایی با گیاهی بود

واسه منم یه روز قطع میشد ،میترسیدم،میپریدم سونو و هزار تا نذرو نیاز.از سونو که بر میگشتم با شدت بیشتری تهوع ها برمیگشت 😒 فسقلی ها سرکار میزارن ننه هاشونو 😂

باید بریم یه دستگاه سونو گرافی بخریم بزاریم تو خونه🤣

من لکه بینیم قطع شده میگم نکنه رشدش متوقف شده.آخرش خل میشم

وای بچه ها به دادم برسید امروز 11 انتقالمه الان رفتم دستشویی ترشح ژله ای خونابه ای دیدم. اگر پریو ...

خاک رس😂😂😂

ببخشیدا🙏😂

برا منم روز یازده لکه بینی ژله ای بود.مثبت شدم.انشالله شماهم مثبتی

نگران نباش عزیزم💜 منم یه روزهایی دارم،یه روزهایی ندارم.حتی شدت تهوعم تو روزهای مختلف متفاوته،به دک ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

ایشالله

والا این استرس خفمون کرد

😪

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نگران نباش توروخدا من بدتراز توام اما هرموقع این حسا میاد سراغت قران بخون و بسپر بخدا من واقعا همه چ ...

ای جانم عزیزم

منم تا پریشب همینجوری بودم

یهو قطع شد نگران شدم

تا پریشبم هیچی نمیتونستم بخورم تو این سه هفته ۶ کیلو لاغر شدم ولی از دیروز صبح عادی شذه

باید بریم یه دستگاه سونو گرافی بخریم بزاریم تو خونه🤣 من لکه بینیم قطع شده میگم نکنه رشدش متوقف شده ...

اره بخدا

من بشوهرم گفتم رفته بود تو گوگل میگشت جدی گرفته بود🤣

واسه منم یه روز قطع میشد ،میترسیدم،میپریدم سونو و هزار تا نذرو نیاز.از سونو که بر میگشتم با شدت بیشت ...

چه روزگاری داریم

من مینرسم همه میگن سونو زیادی بده

حالا همسرم میگه اگه خیالت راحت میشه بریم

سلام دوستای عزیزم بازم مثل همیشه اومدم التماس دعا داشته باشم از همتون با دلای پاکتون دعا کنید بچم زود به دنیا نیاد از حالا دهانه رحمم باز شده😭😭😭

خدا جونم شکرت...